Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nije mi jasno samo kako ovom čovjeku neko nešto može prigovoriti,prije njega smo imali panja Torresa koji nije znao 15 golova u sezoni i onda dođe ovaj čovjek zabije 20 golova i osvojimo ligu,jarane pa da gaza protivnike nogama namjerno,ja bih mu oprostio,samo zbog golova.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Bravo majstore jos jedan.Ne treba nama napadac samo dajte obranu i umjesto Matica i Oscara.Neka nama Coste s obzirom koliko upotrebljivih lopti on odlicno zabija.

slažem se sa mate111, sjajan posao radi Costa.. slažem se i za Oscara, živim za dan kad će otići, i naravno Matiću podhitno naći dostojnog partnera na toj poziciji. Mikel mu ne odgovara jer su dosta slični, treba neko niži a dosta brži i pokretljiviji. Pojačanje treba hitno i onda bi Matić pokazao još bolju igru

Dobar je, igra, razigrava, odlicno se krece, samo malo realizacija ga koci, vidjelo se protiv Watforda i danas masio je opet nekolko zicera.

Dobar je, igra, razigrava, odlicno se krece, samo malo realizacija ga koci, vidjelo se protiv Watforda i danas masio je opet nekolko zicera.

Kojih zicera covjece.Imao je jedan jedini koji je zabio.Ono ostalo su vise manje polu prilike a najblize ziceru je bio kada je De Gea obranio u 90 + minuti.

Kojih zicera covjece.Imao je jedan jedini koji je zabio.Ono ostalo su vise manje polu prilike a najblize ziceru je bio kada je De Gea obranio u 90 + minuti.

Odkad je to poluprilika kad izadjes 1 na 1 sa golmanom. Ne kritikujem ga samo kazem da poradi na realizaciji.

Odkad je to poluprilika kad izadjes 1 na 1 sa golmanom. Ne kritikujem ga samo kazem da poradi na realizaciji.

Pa zato sto mu je bio zatvoren dalji kut od golmana i imao je jedno mjesto da puca koliko se ja sjecam.

Ja njega postujem iz jednog razloga fajtet je ima muda,ali on mnogo masi zicere,i uvek kad sutira sa 15-20 m nekako je vrljavo/traljavo sutne loptu.

Ono u prvom poluvremenu nije imao sreća ista stvar kao i protiv Watforda prođe tik pored stative,ali zato kad je ta lopta po golu,nijedan golman ne može da je odbrani,a da puca u bliži ugao šutevi bi bili po golu,ali bi bolji golmani to lahko riješavali,još jedan gol,još jedna njegova dobra utakmica s obzirom na to koji su mu panjevi iza leđa.

Zicer je ono sto je Teri sutirao, pa se BLind postavio i spasao gol.  Dakle situacija po sredini gola, iz neposredne blizine.  A akcija iskosa, iz punog trka, sa igracem na ledjima i golmanom kvaliteta De Hee nije zicer. 

Doći ćemo do zaključka da je svaki ulazak u kazneni prostor zapravo zicer..

Costa odličan od promjene trenera, ne ulazim u to da li je slučajno ili namjerno ali drago mi je da je počeo davati golove.

Kosta promenio fruzuru, smrsao, poceo odlicno da igra. Sta se desava sa njim da se nije zaljubio hahaha :D

Doći ćemo do zaključka da je svaki ulazak u kazneni prostor zapravo zicer..

Costa odličan od promjene trenera, ne ulazim u to da li je slučajno ili namjerno ali drago mi je da je počeo davati golove.

Djesi ti Kinze zadnja dva tri mjesaca? :D Ja mislio ti otisao u Njemacku da radis ono sto si govorio, da si se ozenio i da samo u picku gledas, a forum vise nije zanimljiv?! :D

Djesi ti Kinze zadnja dva tri mjesaca? :D Ja mislio ti otisao u Njemacku da radis ono sto si govorio, da si se ozenio i da samo u picku gledas, a forum vise nije zanimljiv?! :D

Pravo da ti kazem ima svega od ovoga osim da sam se oženio :D često sam u Njemačkoj pokušavam nešto srediti oko posla i stana još odmjeravam neke opcije, kad sam tu uglavnom sam u provodu i tako. Jbg neće ništa samo doći, mora se polako sređivati život :D

Forum realno nije toliko zanimljiv jer smo već gotovo sve ispričali o trenutnoj situaciji a ništa spec se ne mijenja tako da je materijala za neke konstruktivne postove malo. Kad počne nova sezona sa novim trenerom na čelu opet cemo žariti i paliti forumom :D

Najnovija vest: Diego Costa slomio nos.

E jebo te bog, pa svake sezone 17 igrača mora nositi masku na faci

Sace proigrati sa maskom ko Tores.

Samo nek je na terenu,pa makar i sa štakama jer više on dobrog sa štakama može donijeti nego ova 3 sa klupe kad su zdravi...
Ako nije 100% spreman bolje da ne igra protiv newcastlea, jer nam bodovi u pl zaista nista vise ne znace, a protiv psg-a nam je prijekopotreban

Najnovija vest: Diego Costa slomio nos.

E jebo te bog, pa svake sezone 17 igrača mora nositi masku na faci

To sam i ja primjetio. Svake sezone nekoliko naših igrača nosi tu masku. Koji je kurac s tim lomljenjem noseva? Kako???

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.