Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sramotno ponašanje. Mada navijači su isto kurčina, ne zvižde mu za sve ciganije na terenu niti za užasne igre već mu zvižde zbog idola Mourinha.

Što se mene tiče, treba se ozbiljno pozabaviti sa pronalaženjem novog napadača a dotad forsirati Remya puno više.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Danas pravo dobar. Volio bih da se on ponovo razigra jer nam je od izuzetne vaznosti igrac koji igra na ovoj poziciji. Evo dvije utakmice 3 gola, nadajmo se da ce nastaviti niz.

Odlican protiv Watforda, odlican protiv Palacea. Falio dosta u Manchesteru. Samo neka nastavi tako, cak je i kacenje sa rivalima dosta umanjio u tim tekmama i sveo na normalu, pozitivnu drskost i hrabrost sto nam treba. I golovi dolaze, to je jako bitno, taman i sa 2 metra. Bravo Amazonijo!

Puno je mirniji nego pod Murinjom. 

To je i meni zapalo za oko, otkako je otišao nije se ni sa kim pokačio, ali nisam hteo da komentarišem, da sačekamo još koju utakmicu i da vidimo kako će se ponašati.

Ako stvarno nastavi ovako, ispašće da je i on izdao Murinja svojim ponašanjem. :lol:

Pa zamisli kako je Mourinho njega savjetovao:

- U svakoj situaciji provociraj protivnika, buni se na svaku sudijsku odluku, udaraj se ne bi li izvukao neki karton itd.

Isto tako je i pod Simeoneom igrao, čovjek sluša trenera

Opet dobar, najbolji, šteta falio je samo gol, mogla se nastaviti serija njegovih golova. Standardno agresivan prema protivnicima, tako i treba neka se bije ali neka ne simulira i neka ne pada kad puhneš u njega toga ne mogu, ali ovako da se najebe majku nekome ko ga skrpi ili kao što se sudiji najebao majke kad nas je naguzio za kontru na kraju poluvremena, to podrzavam.

Dijego Kosta ponovo je imao žutu minutu na Stamfordu, a ovog puta umesto noge ili nekog drugog dela tela rivala ceh je platio zid u svlačionici na stadionu Čelsija.

U naletu besa zvog remija (2:2) sa ekipom Vest Bromvič Albiona, Brazilac sa španskim pasošem napravio je ogromnu rupu u zidu pesnicom. Kosta je tokom celog meča ratovao sa defanzivcima gostiju Jakobom i Olsonom, kao i sa golmanom Majhilom, a stigao je i da po završetku meča razmeni psovke sa glavnim sudijom Rodžerom Istom, a sve kao posledica nemoći da zatrese mrežu Lutalica.

Menadžer Gus Hidink branio je ponašanje svog igrača posle meča.
„Štoperi rivala su ga konstantno provocirali, jer je Dijego predstavljao opasnost po njihov gol. Mislim da je agresija bila uzajamna, muški su se borili. Nisam video ništa loše tamo na terenu, a što se tiče rupe u zidu, lako ćemo je popraviti. Nije to veliki problem“, našalio se Holanđanin.

Potom je dodatno pojasnio.
„Dijego Kosta je emotivac i to obožavam kod njega. Takvog igrača ne morate da terate da se bori, sam oseća šta treba da uradi. Teško je kontrolisati glave igrača u Premijer ligi, ali kada to uspete, oni su još bolji“, zaključio je Hidink

Jedno je sigurno, da se svi zalazu i trude kao Costa mi bi bili bar 10 bodova bolji na tabeli samo zbog tog htijenja i volje, na stranu kvalitet.

E moj lave da tebe nema ne mogu zamisliti koji bi tek odron od ekipe onda bili, nakon što se opet tukao u napadu i borio i ne izborio za prvi gol i nakon toga asistenciju tačnije povukao čitavu ekipu odrona sa sobom, natjerao ih da zagrizu dođe povreda, nadam se lakša jer ako ne bude tako nećemo gola zabiti do FA kupa...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.