Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nasa uprava sklapa veoma dobar tim za narednih 10 godina. Mi bi i ove sezone bili mnogo bolji da nismo imali ovolike povrede. 
Da se samo Pochetino pitao nas trio u vezi bi ove sezone mogao izgledati ovako:

Veiga - Mount
       Ugarte

Meni je generalno drago da smo se okrenuli talentima iz juzne amerike. Ovo jeste ogromna cijena za ovog Williana ali bas svi mediji prenose da je ogromana talenat i mozda veci od Viniciusa i Rodriga. Eto kad njih dvojicu spomenuh, i jedan i drugi su kupljeni u Reala kada su imali po 16 godina i cijena im je bila 45 i 30 miliona.

2025. kada se pridruze Paez i Willian, mogli bi imati sljedece igrace koji su ljevaci i igraju na desnoj strani:

Palmer
Madueke
Angelo
Paez
Willian
Omari Hutchinson

Neko ce morati biti prodan a to sigurno nece biti Palmer, Paez i Willian.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mi bolujemo od toga da za sve te klince iz juzne Amerike dajemo velike pare a nijedan nije ni do gurao do klupe. A pola su ala  "opila me svetla velikoga grada" 

Bilo koji od tih igraca da je igrao približno  na nivou Mounta od pre 2, Caloba, Galaghera, Ris Dzejmsa... proglasavao bi se za isplativu kupovinu. 

Ovaj poslednji zutokljunac tek je sad dogurao da prvog tima a mi dajemo pare za koje mozemo da kupimo formiranog igraca. Sansa da ce on isplatiti je 20  30%. 

2 hours ago, Wisey said:

Jos jedan ljevak na desnom krilu. Pored Palmera, Maduekea opet neko novi. Bit cemo bez balansa totalno.

Ovaj je za budućnost, trebat će njemu 4-5 godina dok dođe do prve ekipe Chelsea

11 hours ago, soxx said:

Citao sam da ga je barca htjela al nisu mogli napravit transfer zbog ffp-a. Tako da mozda ulazi u ffp.

No lagano to nasi odrade, maatsen i gallagher se prodaju i nema problema

Barcelona ima druge probleme, sa spanskim fudbalskim propisima.

Nemaju oni vremena za ffp.

Ulazi u ffp samo uplata izlazne klauzule, ovo sto nasi rade sve ide na amortizaciju.

On 5/10/2024 at 3:35 AM, diablo_bih said:

Napadac, lijevi bek, golman i stoper se traze.

Napadač- Po meni sigurno prioritet, plan očigledno nije da Nku nku igra napadača a Jacksonu treba neka konkurencija. Ja sam za neku ne preskupu opciju. Prvo bih se pozabavio odlaskom Broje i Lakake i od tih para bi uzeo nekog napadača. Provjeriti koliko je Toney sad kad je u padu forme, tu su još Vlahović/Osimhen/Gyokers (skuplje opcije, poredani onako kako bi ih ja doveo) te Dobvyk koji je dostupan za 40 milki što je super cijena.

Lijevi bek- Maatsen, nema zaista potrebe da se dalje trazi.

Golman - sviranje kurcu, bolje neka se proda Kepa ili Sanchez za početak, odbrana se prva mora dovesti u red.

Stoper - Ovde se ostaje odlaskom Silve na 5 stopera (Colwill, Badi, Disasi, Fofana, Ćabola), lično bi zadržao Colwilla i pružio još jednu šansu Fofani kad se oporavi ovo ostalo, ne znam jedan bi se morao prodati i dovesti neki bolji, provjereni stoper koji bi zauzeo Silvino mjesto ili da se Fofana i Colwill pokazu u najboljem svjetlu

Prvo i osnovno treba kupovati malo, ove sezone ne smije doć više od 3 igrača! Ako opet krenemo s trpanjem sveg i svačega vratit ćemo se godinu dana unatrag. Drugo, isključivo iskusni igrači na trebaju, mladih imamo dovoljno.

Što se tiče konkretnih pozicija po meni

- lijevi bek

- dmc drukčijih karakteristika (sličnijih Kanteu) od trenutnih veznjaka

- stopera bi dovodio jedino nekog top kvalitete s iskustvom, ne znam jel ima takvog na tržištu.

- za napadača, unpopular opinion: vjerujem Jacksonu i mislim da će postati top igrač i da ga treba forsirati, u skladu s tim ne bi išao po neku skupu zvijezdu, nego po iskusnog jeftinijeg backupa Jacksonu

Imam neki osjecaj, da ce prije olisea zavrsit nego trenera, iako nam ovaj nije ppotreban.. oke bilo bi super za sledecu sezonu, ali nam za godinu dana stizu jos 2, a ne zna se koji je bolji 😂😂 A Olise je koliko ja znam imao samo jednu vecu povredu i to prosle sezone, ovo prije je igrao haman sve.

Izgleda zasad Olise, 60 mil funti, povrede nije imao dosad u karijeri osim u ovoj zadnjoj, ali izgleda da je i to rijesio. Odlican igrac nema govora.

Nkunku - Palmer - Olise, po meni nevjerovatno.

Sterling je na prodaju, ali bit ce ga se tesko rijesiti naravno.

Trener nije bitan za ovaj transfer, tako da moguce @Gringo:D

Sto se tice Paeza i Estevao-a, ipak ce oni imati 18 godina, nije da su odmah spremni da igraju svaki mec. Sto se tice ovih sto su ostali, vjerujem da ce Angelo i Omari ici na prodaju neku kada se razviju na posudbama, jer nisu talentovani kao ovi. A da i Maduekea sam zaboravio, naravno prodaja kada ti dodju ili godinu poslije.

Normalno da ne treba, pogotovo danas kad treneri kratko traju treba postojati vizija i sportska politika koja je iznad trenera. Ali isto tako nije normalno ni dobro da se trenera apsolutno ništa ne pita. Trener i sportski direktori moraju zajedno surađivati, sve drugo (u kojem god smjeru) nije dobro.

11 hours ago, Didi11 said:

Fabrizio kaze da nema nista od osimhena zasada. Ja mislim , da sesko puni bolja opcija ali ga i arsenal trazi

Sesko u Arsenal. Zasad je ista situacija, oko plate ce se natezati sa Osimhenom koji je navijac Chelseaja, ali i dalje agent tu koci oko cifre za platu. Ima tu alternativa ala Dovbyk, Gyokeres (moj drugi izbor poslije Victora), Vlahovic, Guirassy... Nekad prije se povezivao i Gimenez (sa nama i Arsenalom). Uglavnom napokon ima izbora na trzistu.

Nego vidim Sporting bi dao i Diomandea za 35 mil funti, znaci jedno 100 miliona dati za njega i Gyokeresa bilo bi posao desetljeca. Diomande je jedan od stopera koje zeli Chelsea uz Inacia, Antonia Silvu koji bi kostali mnogo vise. Moguc je i Calafiori iz Bologne.

7 hours ago, diablo_bih said:

Diomande je jedan od stopera koje zeli Chelsea uz Inacia, Antonia Silvu koji bi kostali mnogo vise. Moguc je i Calafiori iz Bologne.

Sva 4 jedva punoljetni. Bez jednog štopera sa iskustvom ova ekipa neće osvojiti ni Konferencijsku ligu.

15 hours ago, Plavac98 said:

https://x.com/CFCBlueNews/status/1796539704768434322?t=K7ZHPBUCyRDWt4-bJg9h4Q&s=19

Realno Isak bi nam sjeo bolje od svih ostalih opcija.

Čovjek igra kao Jackson i još je počeo zabijati. Bolja opcija ne postoji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.