19. maj 2024.2 god. comment_355159 Nasa uprava sklapa veoma dobar tim za narednih 10 godina. Mi bi i ove sezone bili mnogo bolji da nismo imali ovolike povrede. Da se samo Pochetino pitao nas trio u vezi bi ove sezone mogao izgledati ovako: Veiga - Mount Ugarte Meni je generalno drago da smo se okrenuli talentima iz juzne amerike. Ovo jeste ogromna cijena za ovog Williana ali bas svi mediji prenose da je ogromana talenat i mozda veci od Viniciusa i Rodriga. Eto kad njih dvojicu spomenuh, i jedan i drugi su kupljeni u Reala kada su imali po 16 godina i cijena im je bila 45 i 30 miliona. 2025. kada se pridruze Paez i Willian, mogli bi imati sljedece igrace koji su ljevaci i igraju na desnoj strani: Palmer Madueke Angelo Paez Willian Omari Hutchinson Neko ce morati biti prodan a to sigurno nece biti Palmer, Paez i Willian. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355160 Mi bolujemo od toga da za sve te klince iz juzne Amerike dajemo velike pare a nijedan nije ni do gurao do klupe. A pola su ala "opila me svetla velikoga grada" Bilo koji od tih igraca da je igrao približno na nivou Mounta od pre 2, Caloba, Galaghera, Ris Dzejmsa... proglasavao bi se za isplativu kupovinu. Ovaj poslednji zutokljunac tek je sad dogurao da prvog tima a mi dajemo pare za koje mozemo da kupimo formiranog igraca. Sansa da ce on isplatiti je 20 30%. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355162 Jos jedan ljevak na desnom krilu. Pored Palmera, Maduekea opet neko novi. Bit cemo bez balansa totalno. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355170 2 hours ago, Wisey said: Jos jedan ljevak na desnom krilu. Pored Palmera, Maduekea opet neko novi. Bit cemo bez balansa totalno. Ovaj je za budućnost, trebat će njemu 4-5 godina dok dođe do prve ekipe Chelsea Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355172 1 hour ago, ja13 said: Ovaj je za budućnost, trebat će njemu 4-5 godina dok dođe do prve ekipe Chelsea Pa i Palmer, Madueke, Hutchinson, Angelo Gabriel i Moreira su za budućnost. Svi ti talenti se kupuju da bi se imao ko prodati za 2-3 godine. Ako neko uspije - super. Prijavi
19. maj 2024.2 god. comment_355173 11 hours ago, soxx said: Citao sam da ga je barca htjela al nisu mogli napravit transfer zbog ffp-a. Tako da mozda ulazi u ffp. No lagano to nasi odrade, maatsen i gallagher se prodaju i nema problema Barcelona ima druge probleme, sa spanskim fudbalskim propisima. Nemaju oni vremena za ffp. Ulazi u ffp samo uplata izlazne klauzule, ovo sto nasi rade sve ide na amortizaciju. Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355199 On 5/10/2024 at 3:35 AM, diablo_bih said: Napadac, lijevi bek, golman i stoper se traze. Napadač- Po meni sigurno prioritet, plan očigledno nije da Nku nku igra napadača a Jacksonu treba neka konkurencija. Ja sam za neku ne preskupu opciju. Prvo bih se pozabavio odlaskom Broje i Lakake i od tih para bi uzeo nekog napadača. Provjeriti koliko je Toney sad kad je u padu forme, tu su još Vlahović/Osimhen/Gyokers (skuplje opcije, poredani onako kako bi ih ja doveo) te Dobvyk koji je dostupan za 40 milki što je super cijena. Lijevi bek- Maatsen, nema zaista potrebe da se dalje trazi. Golman - sviranje kurcu, bolje neka se proda Kepa ili Sanchez za početak, odbrana se prva mora dovesti u red. Stoper - Ovde se ostaje odlaskom Silve na 5 stopera (Colwill, Badi, Disasi, Fofana, Ćabola), lično bi zadržao Colwilla i pružio još jednu šansu Fofani kad se oporavi ovo ostalo, ne znam jedan bi se morao prodati i dovesti neki bolji, provjereni stoper koji bi zauzeo Silvino mjesto ili da se Fofana i Colwill pokazu u najboljem svjetlu Prijavi
20. maj 2024.2 god. comment_355221 Prvo i osnovno treba kupovati malo, ove sezone ne smije doć više od 3 igrača! Ako opet krenemo s trpanjem sveg i svačega vratit ćemo se godinu dana unatrag. Drugo, isključivo iskusni igrači na trebaju, mladih imamo dovoljno. Što se tiče konkretnih pozicija po meni - lijevi bek - dmc drukčijih karakteristika (sličnijih Kanteu) od trenutnih veznjaka - stopera bi dovodio jedino nekog top kvalitete s iskustvom, ne znam jel ima takvog na tržištu. - za napadača, unpopular opinion: vjerujem Jacksonu i mislim da će postati top igrač i da ga treba forsirati, u skladu s tim ne bi išao po neku skupu zvijezdu, nego po iskusnog jeftinijeg backupa Jacksonu Prijavi
24. maj 2024.2 god. comment_355504 5 minutes ago, EdvinTB said: Prvo trener/menadžer pa sve ostalo. Nevezano je ovo. Joe Shields ima na umu jednog od ove dvojice. Prijavi
24. maj 2024.2 god. Autor comment_355509 1 hour ago, diablo_bih said: Izgleda olise ili nico williams... Olise je paklen igrac, samo sto ga povrede jebu. Znaci idealan za nas. Prijavi
24. maj 2024.2 god. comment_355510 Meni su obojica dragi, bukvalno mi je svejedno koji ce doci, ali Olise je vec adaptiran na ligu, pa mozda on, a i domaci je, pa ide u kvotu. Prijavi
24. maj 2024.2 god. comment_355512 Meni bi prioritet bio Nico Williams jer mi se čini da nam je lijevo krilo trenutno veći problem, mada Nico često igra i desno. Prednost je i što je zdraviji i nije nas ispalio prošlog ljeta. Prijavi
24. maj 2024.2 god. comment_355514 Imam neki osjecaj, da ce prije olisea zavrsit nego trenera, iako nam ovaj nije ppotreban.. oke bilo bi super za sledecu sezonu, ali nam za godinu dana stizu jos 2, a ne zna se koji je bolji 😂😂 A Olise je koliko ja znam imao samo jednu vecu povredu i to prosle sezone, ovo prije je igrao haman sve. Prijavi
25. maj 2024.2 god. comment_355517 Izgleda zasad Olise, 60 mil funti, povrede nije imao dosad u karijeri osim u ovoj zadnjoj, ali izgleda da je i to rijesio. Odlican igrac nema govora. Nkunku - Palmer - Olise, po meni nevjerovatno. Sterling je na prodaju, ali bit ce ga se tesko rijesiti naravno. Trener nije bitan za ovaj transfer, tako da moguce @Gringo Sto se tice Paeza i Estevao-a, ipak ce oni imati 18 godina, nije da su odmah spremni da igraju svaki mec. Sto se tice ovih sto su ostali, vjerujem da ce Angelo i Omari ici na prodaju neku kada se razviju na posudbama, jer nisu talentovani kao ovi. A da i Maduekea sam zaboravio, naravno prodaja kada ti dodju ili godinu poslije. Prijavi
25. maj 2024.2 god. comment_355521 Za ni jedan transfer nije bitan trener, boli upravu briga šta trener želi. Prijavi
28. maj 2024.2 god. comment_355641 Murinjovi transferi u ljetnom prelaznom roku, 150 miliona za ove nefudbalere. Dokaz zasto trener ne treba imati sve ovlasti kod transfera tj. zasto ne treba ispunjavatj posto poto trenerove zelje. Prijavi
28. maj 2024.2 god. comment_355644 Normalno da ne treba, pogotovo danas kad treneri kratko traju treba postojati vizija i sportska politika koja je iznad trenera. Ali isto tako nije normalno ni dobro da se trenera apsolutno ništa ne pita. Trener i sportski direktori moraju zajedno surađivati, sve drugo (u kojem god smjeru) nije dobro. Prijavi
31. maj 2024.2 god. comment_355696 Fabrizio kaze da nema nista od osimhena zasada. Ja mislim , da sesko puni bolja opcija ali ga i arsenal trazi Prijavi
31. maj 2024.2 god. comment_355698 https://x.com/CFCBlueNews/status/1796539704768434322?t=K7ZHPBUCyRDWt4-bJg9h4Q&s=19 Realno Isak bi nam sjeo bolje od svih ostalih opcija. Prijavi
1. juni 2024.2 god. comment_355699 11 hours ago, Didi11 said: Fabrizio kaze da nema nista od osimhena zasada. Ja mislim , da sesko puni bolja opcija ali ga i arsenal trazi Sesko u Arsenal. Zasad je ista situacija, oko plate ce se natezati sa Osimhenom koji je navijac Chelseaja, ali i dalje agent tu koci oko cifre za platu. Ima tu alternativa ala Dovbyk, Gyokeres (moj drugi izbor poslije Victora), Vlahovic, Guirassy... Nekad prije se povezivao i Gimenez (sa nama i Arsenalom). Uglavnom napokon ima izbora na trzistu. Nego vidim Sporting bi dao i Diomandea za 35 mil funti, znaci jedno 100 miliona dati za njega i Gyokeresa bilo bi posao desetljeca. Diomande je jedan od stopera koje zeli Chelsea uz Inacia, Antonia Silvu koji bi kostali mnogo vise. Moguc je i Calafiori iz Bologne. Prijavi
1. juni 2024.2 god. comment_355704 7 hours ago, diablo_bih said: Diomande je jedan od stopera koje zeli Chelsea uz Inacia, Antonia Silvu koji bi kostali mnogo vise. Moguc je i Calafiori iz Bologne. Sva 4 jedva punoljetni. Bez jednog štopera sa iskustvom ova ekipa neće osvojiti ni Konferencijsku ligu. 15 hours ago, Plavac98 said: https://x.com/CFCBlueNews/status/1796539704768434322?t=K7ZHPBUCyRDWt4-bJg9h4Q&s=19 Realno Isak bi nam sjeo bolje od svih ostalih opcija. Čovjek igra kao Jackson i još je počeo zabijati. Bolja opcija ne postoji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.