Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Tržište napadača je takvo da skoro nijedan napadač ne garantuje ništa. Ne znamo ni sa Osimhenom šta dobijamo, ove sezone zabio manje golova od Girouda. Prošla sezona je bila odlična, ali opet nema on velike utakmice na najvećoj sceni. Nije briljirao u Ligi Prvaka, na AFCONu i na Svjetskim Prvenstvima. Dokazao se u Francuskoj i Italiji, ali bez obzira na to PL je liga za sebe. Opet je i takav Osimhen jedna od najsigurnijih opcija pa zbog toga i košta toliko. Lautaro je na papiru najsigurnija opcija, ali ja ga nikad ne bih doveo.

Toney je po meni isto sasvim dobra opcija. Ni ja isprva nisam bio njegov fan, ali je pokazao klasu u prethodnim sezonama. Prije svega ima mentalitet za najveće klubove. Moraš da imaš to nešto u sebi da bi bio vrhunski napadač. Zna da šutne loptu za razliku od napadača koje gledamo u plavom dresu zadnjih godina, dobro se snalazi pred golom - može zabiti gol bilo kojim dijelom tijela. Prošle sezone je bio jedan od najboljih skakača među napadačima. Samo je on imao preko 100 osvojenih zračnih duela uz procenat blizu 50% što je za napadača dobro. Ove sezone na 13 utakmica ima 47/101 zračne duele. Sa penala ne griješi, a zna zabiti i iz slobodnog udarca. Nije drvo, učestvuje u igri.

Mlađi je od Watkinsa i samo dvije godine stariji od youngstera Gyokeresa. Uz to, znamo da napadači kasnije sazrijevaju. U Championshipu je igrao samo jednu sezonu, tamo je došao iz četvrte lige i čim je dobio priliku na većem nivou pokazao se. Ima i on svojih mana, prva je klađenje, druga je to što nije igrao više od pola godine, a treća je što ni u zadnje dvije utakmice iz nekog razloga ne igra i sjedi na klupi.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Toni, Goykeres, Vlahovic, Boniface, Osimen i ovaj kikirez iz Brajtona 

Mislim da ce za sve sem Vlahovica i Tonija da traze 90 100 milki. Generalno za bilo koga od svih 70milki je plafon. 

I ja sam za Tonya. A govorio sam prije prvenstveno iz razloga jer ce nas vjerovatno najmanje kostati, necemo izvaliti veliki novac, a opet + sto vec igra u engleskoj.

• 2 sedmice kasnije...

Da bi ovaj tim bio konkurentan 

Golman, stopera, levo bek, levo krilo i spic. 5 igraca koje trebamo iskopati. 

Od toga golam i stoper pod obavezno iskusni. 

Od igraca koje mozemo prodati sumnjam da moze da se nabere 150milki. (Lukaku. Matsen, Pudla, barbika, Caloba, Sterling) 

11 minutes ago, cobinho said:

Golman, stopera, levo bek, levo krilo i spic. 5 igraca koje trebamo iskopati. 

Od toga golam i stoper pod obavezno iskusni. 

Od igraca koje mozemo prodati sumnjam da moze da se nabere 150milki. (Lukaku. Matsen, Pudla, barbika, Caloba, Sterling) 

Trener, trener, levo trener, levo trener i trener. 1 trener koje trebamo iskopati. 

Od toga trener i trener pod obavezno iskusni. 

Od trenera koje mozemo prodati sumnjam da moze da se nabere 0milki. (trener. trener, trener, trener, trener, trener) 

Eto popravio sam ti 😛

Nasa boljka ove godine je odbrana. Mnogo veca nego napad koliko god to nekima cudno zvucalo. Slazem se, i napad je mogao biti bolji, pogotovo Jackson i ogroman broj promasaja koji su nas kostali i trofeja ove sezone a mozda i Evrope.

Ipak, smatram da je odbrana debelo podbacila.
Silva je uz duzno postovanje gotov igrac, njegovo tijelo ne moze pratiti mozak a Engleska liga to ne prasta. - Ionako odlazi.
Badiashile je zbog povrede toliko ispao iz ritma da mu treba barem 10-tak utakmica u nizu da se ponovo vrati na staro. - Ostaviti ga
Disasi je ok igrac ali nista vise od toga. Smatram da bi bio odlican backup kada treba sacuvati rezultat ili ako bas mora da mijenja zbog povreda. - Ostaviti ga
Chalobah je realno bolji igrac od Disasija. Ako ga mozemo prodati za nekih 30-40 miliona, treba to uraditi zbog FFP.
Colwill je takodje veoma dobar potencijal i na njega trebamo racunati. - Ostaviti ga
Fofana - Prodati ga cim se oporavi, smatram da od njega nema vise nista.
Gilchrist - poslati na posudbu

Sad kad skontam, od nasih stopera ostavio bih jedino Colwilla, Badiashilea i Disasija. Pitanje je da li je i jedan kalibar za prvih 11 a kamoli da budu nosioci. Dakle nama je pod obavezno da dovedemo stopera i to lidera. Niposto mladog igraca na tu poziciju, Diamonde moze biti samo bonus kao drugi stoper kojeg cemo kupiti. Moramo naci lidera u odbrani jer odatle sve pocinje.

2 stopera koje moramo dovesti moraju biti izuzetno brzi i jaki na lopti. Ako imas u odbrani jake igrace na lopti lakse ti je igrati od pozadi, lakse ti je rijesavati se presinga i uspostaviti kontrolu visoko na terenu. 

Ne znam ko moze biti taj stoper lider, ali takav nam treba.

Uz to sve i spic nam treba ali o tome drugi put.

Defanzivni problemi su krenili u momentu kad je Poch u jednom momentu sezone odustao od pozicijskog nogometa i počeo igrat run'n'gun nogomet i plus gurnuo oba beka naprijed. I onda jadni Caicedo bi se sam našao na hrpu prostora a nije Kante. Sad ili dovest igrače koji mogu igrat takav nogomet, bolje (brže) stopere i Kante style defanzivnog veznjaka (i pritom žrtvovati skupo plaćene trenutne veznjake) ili škartat Pocha i dovest drugačijeg trenera

• 2 sedmice kasnije...

Meni se zeludac okrece kad vidim da 120 dajemo za Osimena, da cemo dati 50 60 za klinca koji je igrao par profesionalnih meceva da jurimo nekog novog ukrajinca za kog cemo dati opet 40+ milki. A ovo sto @EdvinTB kaze stoper stoper i stoper i betinelija, kepu, i sanceza zameniti za krstenog golmana. Vidim da nam je oblak na radaru. 

Mislim da je prijeko potreban neki malo iskusniji stoper, ne mora sad imati puno godina samo da ima iskustva na visokom nivou, može se tu iskopati nekoliko imena, pored toga dobro bi bilo da može pokrivati koliko toliko desnog beka (Dakle Ivanović ili Azpi :D )

Lijevo bi obavezno vratio Maatsena i dao mu šansu, kerušu bi prodao. Fofana bi dobio još jednu sezonu također i Badi. Po ovome viđenom u poslednjih mjesec dana Ćabola najbolji štoper od navedenih...

Sredina je fino pokrivena, Connor, Enzo i Caisedo su ok za tu centralnu poziciju, mali Casadei dobija šansu i solidan je igrač također čekamo tog Laviu talentovanog, Santos se vraća sa posudbe... ima još onih crnčadi sa dredovima 

8 hours ago, diablo_bih said:

Napadac, lijevi bek, golman i stoper se traze.

Ako nas PSR ne odvede u stecaj

Toney(Vlahovic)

Ouattara(Robinson)

Maigan(Costa)

De Light(Bremer)

8 hours ago, diablo_bih said:

Napadac, lijevi bek, golman i stoper se traze.

Je li izvor Kinsella? On nije spominjao golmana.

17 minutes ago, Whisper said:

Ako nas PSR ne odvede u stecaj

Toney(Vlahovic)

Ouattara(Robinson)

Maigan(Costa)

De Light(Bremer)

Maignan i Robertson - povrede

Ouattara je više krilo, prinudno igra beka kad nema Kerkeza.

Lijevi bek - Maatsen

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor
5 hours ago, cobinho said:

Jel istina da smo zavrsili Estavea Wiliana za 65 milki

Kakvi su bonusi niko ne prenosi. Kakvi god da su previse je to za nedokazanog klinca. 

Ja sam rekao da ce na leto opet da divlja al on vec poceo. 

Sledece je arsenal nudi sa seska 50 a mi cemo 70. 

A za ovog malca stopera iz benfike 90.

Citao sam da ga je barca htjela al nisu mogli napravit transfer zbog ffp-a. Tako da mozda ulazi u ffp.

No lagano to nasi odrade, maatsen i gallagher se prodaju i nema problema

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.