Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1 hour ago, ker said:

Leao me ne odusevljava u zadnje vrijeme.

Leao ima ove sezone vise kreiranih sansi nego li u sezoni kada je bio MVP.

Poslije Mbappea, pa eto i Viniciusa, najbolje lijevo krilo ubjedljivo, nivo iznad svih ostalih a kamoli nasih krila.

Diskutabilno dok god to radi u Italiji u kojoj igraju dobro svi nasi otpaci.

Gledao sam ponekad Milan i jeste dobar, ali ne bih se previse zalijetao. Isto mislim i za Osimhena prije svega zbog ludjackih cifri.

@Wisey, sta znaci jedan video? To isto moze uraditi i Pulisic koji u toj istoj ligi i istom klubu igra malte ne isto kao Leao, a mi smo jedva docekali da ga otjeramo. I sve to na stranu za Leaa bismo platili 10x tu cifru jer bi nas zabari izmuzli ko kravu.

A takav gol mozes naci i u Mudrykovoj kompilaciji (i vjerovatno u kompliaciji svakog naseg krila prije nego sto je doslo u ovaj raspad sistema kod nas).

image.thumb.png.c2e3ce0a6a71c72f6839b98c9c442c4f.png

Trojicu sa ove liste smo proglasili viskom. Toliko o tome.

Pogrešno je i naopako ako opet krenemo mjenjati igrače ili dovoditi nove. 

1.da se dovede neki stručnjak sportski direktor, koji će prepoznati gdje nam je sve potrebno pojačanje, a ne da nam ludi Boehly i Bagdadi il kako se već zove kupuju igrače. 

2.naći trenera menadžera sa jasnom vizijom i planom, koji će od ove hrpe igrača izgraditi tim, pa nek budemo 6-7  sljedeće sezone, al barem nek se vidi šta prepoznatljivo i da ide na bolje korak po korak. 

Kakav Connor da ide jebote, pa to nam je jedini najkonstantniji igrac u ekipi. Vidis da je skoro citava ekipa sklona povredama, a nasi idioti ce dovesti jos povrijedjenih igraca.

2 hours ago, Adi said:

Znači opet nedokazani mladi igrači sa dreadovima na pozicijama koje nisu prioritet (sa izuzetkom Osimhena)

Stoper nam treba bolji od Disasija, a Diomande izgleda vec kao lider, sto se moze reci i za malog Antonia Silvu koji je jedan od alternativa. Jedino da Fofana nekako ozivi i mogne da igra bez povrede. Williams igra sa obje noge dobro, pa moze pokriti oba krila. Otkupna klauzula mu 50 mil eura sto je sica za takvog igraca.

Ima opcija i Guehi, ali tu ide borba sa Liverpoolom.

Može se uočiti nekakav pozitivan trend kada su pojačanja u pitanju.

1. prelazni rok, ljeto 2022. dovedeni sve sami promašaji i to preplaćeni. Kad je Sterling daleko najzapaženiji transfer iz tog perioda onda je valjda sve jasno. Prelazni rok je obilježilo i davanje velikih plata, a nekih smo se uspjeli riješiti zahvaljujući prijateljima sa bliskog istoka.

2. prelazni rok, zima 2023. kupovali se samo mladi igrači, koji iako su također plaćeni previše, se barem mogu isplatiti tokom vremena. Enzo i Badiashile su se u početku pokazali kao najbolji transferi, ali je zapravo najbolji potez bio dovođenje Gusta. Loše je što se tvrdoglavo zalijetalo na neke igrače kao da ne postoji sutra i kao da ne postoji neko drugi.

3. prelazni rok, ljeto 2023. još uvijek se zna uraditi nešto van svake pameti, ali se napokon ubolo sa nekim igračima. Palmer pojačanje desetljeća, Petrović iako na prvu preplaćen ipak super cijena. Za Jacksona se znalo da je nivo rezervnog napadača, takva mu je cijena i bila, jer svaki malo bolji sad može dostići cijenu od 100 miliona. Disasi uvijek zdrav i donosi neke kvalitete.

Na zimu nije bilo ničega, za ljeto ćemo vidjeti šta će se moći napraviti.

Problem je što je neko uzeo Chelsea da se uči na njemu i da troši milijardu eura što su pare od KLUBA (jako važno). Jesu ih oni "ubrizgali" ali minuse moraju pokrivati kroz prihod kluba. I nisam siguran je li napokon naučio.

I onda opet Jovo na novo, ja sam za to da se pojača kadar na 2-3 pozicije, ali ako ćemo opet praviti čistku i sljedeće sezone uigravati novi tima onda nidokle opet nećemo stići. 

45 minutes ago, EdvinTB said:

I onda opet Jovo na novo, ja sam za to da se pojača kadar na 2-3 pozicije, ali ako ćemo opet praviti čistku i sljedeće sezone uigravati novi tima onda nidokle opet nećemo stići. 

Pa nije cistka, vise ovoga otpada se rijesiti sto nam ne treba. Mislim da ce tako i biti, 3-4 pojacanja max, a pokusavati se rijesiti smeca kao Chalobah, Lukaku, Cucurella i ostalih.

Ima tu igraca za prodati i zaraditi pofino para a to su:

Lukaku, Chalobah, Sarr, Ziyech, Hall, Kepa, Broja, Sterling, Matsen plus Silva.

To je 10 igraca i ako bi prodali jos 2-3 to bi hladno bez ikakvih problema bilo 12-13 igraca i to uglavnom sami otpad i oni koji su svakako visak. Sigurno se moze uzeti 150 miliona.

Najisplatnije se Sterlinga riješiti, em daće opet neko barem 40 mil za njega, a pogotovo astronomska plata 200-300k sedmično može se onda podijeliti za dva bolja igrača. 

Samo koga onda dovesti za krila ili da li uopće koga dovesti? 

Recimo eto (optimistično) Mudryk da napreduje on ostaje sigurno, Madueke nekako isto imam feeling da neće nikuda. Za muku tu su i Palmer, Nkunku i Jackson koji mogu igrati na krilu. 

Ja bi radije da te pare uložimo za ubojitog špica, da ne bi doveli opet kakvog  tipa Sterlinga ili poluSterlinga bezveze, a imamo par igrača za te pozicije. 

9 minutes ago, EdvinTB said:

Najisplatnije se Sterlinga riješiti, em daće opet neko barem 40 mil za njega, a pogotovo astronomska plata 200-300k sedmično može se onda podijeliti za dva bolja igrača. 

Samo koga onda dovesti za krila ili da li uopće koga dovesti? 

Recimo eto (optimistično) Mudryk da napreduje on ostaje sigurno, Madueke nekako isto imam feeling da neće nikuda. Za muku tu su i Palmer, Nkunku i Jackson koji mogu igrati na krilu. 

Ja bi radije da te pare uložimo za ubojitog špica, da ne bi doveli opet kakvog  tipa Sterlinga ili poluSterlinga bezveze, a imamo par igrača za te pozicije. 

Nico Williams ili neko krilo ce doci nevezano za Sterlinga i da ne ode.

• Autor
53 minutes ago, diablo_bih said:

Nico Williams ili neko krilo ce doci nevezano za Sterlinga i da ne ode.

Kviča Kvareskelija. Nema neku bajnu sezonu u Napoli i mozda ali samo mozda ne bi bio 100 miliona. 

Mi uvijek kupujemo tamo gdje je najskuplje. Vise bih volio Kvartskheliu od Osimhena, mada od Napolija kupiti igraca je golgota.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.