11. juli 2023.3 god. comment_346720 2 hours ago, cobinho said: Koji ce nam djavo, ionako vise nego dovoljno igraca na krilnim pozicijama. Nek ide u mancester Pa ne znam da imamo. Ako ode otpad, onda ti treba jos jedan. Ako Cherki ne dodje tj. Cherki i Madueke, Sterling i Mudryk. Ako ne dodje Cherki, onda sto da ne Mane za 20 miliona. Napadaci Broja i Jackson, ako ne bude islo u januaru onda kupiti ili sada ako na ljeto bude dostupan Kane onda na njega ici. Nema potrebe davati tolike milione kada je ovo sezona mladih igraca koje imamo da vidimo sta kazu. Jedino sto ja ocekujem je dvojica novih u sredini terena i to pravih DMFova, znaci Caicedo i jos jedan ala Lavia ili Kone, a da na drugoj strani bude Enzo, Conor i Santos. Treba nam podhitno pravi defanzivni vezni (ali ne jedan) ako mislimo imalo da zaprijetimo top 6. Dalje mislim da mora otici Chalobah, Auba, Ziyech, CHO (nazalost), Lukaku, Ampadu (on bi mozda bio solidna solucija za DMF), Cucurella i Sarr. Hall, Casadei, Vale, Anjorin, Hutchinson i Chukwuemeka na posudbu da odu. Kasnije ubacivati da treniraju sa prvim timom malog Olisea, Burstowa i Moreiru. Najbolji mi je mendel idowu, ali da li ce ostati jos je pitanje, a i takva je sezona da ga nemas kada probati. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346721 Dok ne odu ziyech i cho, mane je nepotreban. Ima vec ko da nam uzima oare i bez njega Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346722 Sudeći kakav fudbal voli Pochettino i kakvu istoriju povreda ima Noni, mislim da je van svake pameti oslanjati se na jedno desno krilo. Mada iako je Mane dobra opcija, gora nam je desna strana od lijeve, ne znam koliko on doprinosi tome. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346726 Mane je vrhunski presing igrač, a Poch voli presing, tako da u tom kontekstu ima smisla. E sad treba li dovodit igrača od 31 godine čiji je prime prošao, je drugo pitanje. Ako svi koji trebaju da odu, za tu cijenu koja se spominje, ne bi imao ništa protiv, mada sumnjam da će se to desit, uprava brije samo na mlade kojima može dat 10 godina ugovora Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346728 Ne mogu svi mladi biti Mane je i dalje u primeu, nego se potukao sa suigracem, pa ga moraju otjerati... Eto izasla vijest da ce Toneya ganjati u januaru, vjerovatno vide da ne mogu Kanea, Osimhena i slicne dovesti. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346730 Mane za 20 miliona? Nego sta nego dovesti i to odmah sad poslati avion po njega s papirima. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346731 E čuj 200 miliona, jebem li im 200 miliona majki. Jedino što bi dodam za Toneya, očekujem da ode negdje na posudbu prvi dio sezone, jer on navodno ne može igrati samo u engleskoj, ne znam kako to niko ne iskoristi i dovede ga makar na pola sezone. Ovako ako ne bude igrao nikako, cijena će mu sigurno opasti. Što se Manea tiče, nije loša opcija, moglo bi se razmatrati ako bi tražio neku normalnu platu. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346736 @ker Eto izgleda da ce i Mitrovic medju arape 😁 Stvarno ce biti jebeno uzeti napadaca ovog leta. Moze Mane, ako bi došao da igra fudbal i da se takmiči onako kako ume. Kad je otišao iz Liverpula to se itekako osetilo, bio im je najvažnija karika izgleda. Moze da igra devetku lagano, nema potrebe da opisujem njegove kvalitete. Problem bi bili plata i zalaganje. Ako se to resi ja sam za. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346737 Mane bi mogao da izvuče 2 jako dobre sezone, pored toga zna se sa Pochom tako da to ne bi bilo loše. Također nije smeće od čovjeka kao ona kokoš sa lijevog krila Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346738 Just now, Kun Aguer0 said: Mane bi mogao da izvuče 2 jako dobre sezone, pored toga zna se sa Pochom tako da to ne bi bilo loše. Također nije smeće od čovjeka kao ona kokoš sa lijevog krila I uklapa se u sistem. Sposoban da vodi presing, jak na lopti, dobar skorer. Pay mister Boehly. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346740 I još da se ovo smeće proda. Puno se toksičnih igrača i igrača koje ne volim nakupilo u ekipi Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346743 ja stvarno ne vidim kako je moguce da se uzme titula u premiershipu sa ekipom koja nema glavu i rep a nagledao sam se sigurno 15 sezona to je pod br 1 najvaznije, ima izuzetaka od toga, moguce je kao onomad kada je Suarez imao onu ludacku sezonu ali eto, bili su suplji u nekim drugim segmentima i tolko mi smo nazalost od one Konteove titule zadnji put vidieli tim koji igra zajedno, cast izuzecima naravno, i bljeskove pod Tuhelom ovo trenutno ne znam kako bih opisao, pomenuo sam vec da je Pochetino trener koji nece kupovati kao Murinjo, ali mi je na drugu stranu totalno nepoznata svrha nekih ljudi u klubu bez ozbiljnog napadaca ja stvarno ne vidim kako je ikako moguce uci ne samo u borbu za titulu nego za top 4 pod ovakvim okolnostima ne prizivam dovodjenje nekog kao prioritet br 1. ali od ovog Dzeksona ne znam sta da ocekujem stvarno, na drugu stranu, imas Lukakua koji vise ne znam ni gde je, prodaje krofne izgleda u Sutomoru??? pritom smo prodali tri igraca direktno timovima koji su nam direktno konkurenti jel ono bese i dalje skracen prelazni rok u premiershipu? Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346744 Kad se sjetim da je Bayern nudio 50 miliona za Hudson Odoia, svi su me razapinjali a prvi sam reko da nema od njeg hljeba. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346745 1 hour ago, chiba said: ja stvarno ne vidim kako je moguce da se uzme titula u premiershipu sa ekipom koja nema glavu i rep a nagledao sam se sigurno 15 sezona to je pod br 1 najvaznije, ima izuzetaka od toga, moguce je kao onomad kada je Suarez imao onu ludacku sezonu ali eto, bili su suplji u nekim drugim segmentima i tolko mi smo nazalost od one Konteove titule zadnji put vidieli tim koji igra zajedno, cast izuzecima naravno, i bljeskove pod Tuhelom ovo trenutno ne znam kako bih opisao, pomenuo sam vec da je Pochetino trener koji nece kupovati kao Murinjo, ali mi je na drugu stranu totalno nepoznata svrha nekih ljudi u klubu bez ozbiljnog napadaca ja stvarno ne vidim kako je ikako moguce uci ne samo u borbu za titulu nego za top 4 pod ovakvim okolnostima ne prizivam dovodjenje nekog kao prioritet br 1. ali od ovog Dzeksona ne znam sta da ocekujem stvarno, na drugu stranu, imas Lukakua koji vise ne znam ni gde je, prodaje krofne izgleda u Sutomoru??? pritom smo prodali tri igraca direktno timovima koji su nam direktno konkurenti jel ono bese i dalje skracen prelazni rok u premiershipu? A ko je to ozbiljan napadac? Kane - zaboravi nemos ga imat. Osimhen - zaboravi preskup. Ovo ostalo su svi nedokazani kao i taj sto si ga spomenuo, jackson. I eto prodali smo igrace rivalima, a da li ti stvarno mislis da smo mi rivale pojacali s tim istim igracima? Jos dobra dva veznjaka dovest i mi smo gucci, mozemo se borit za titulu, s obzirom da nemamo evropu, cijeli fokus ide na ligu. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346746 uzet jedno 40 miliona za njega i krenut po maignan ili onanu Prijavi
12. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346747 Pa cilj je napraviti ekipu koja će na duge staze dati rezultat, ne mora imati glavu i rep danas i odmah osvojiti titulu. Ta ponuda za Gallaghera je predobra, ali smo previše igrača prodali u veznom redu. Ne treba nam još više turbulencija. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346748 14 minutes ago, BT14 said: uzet jedno 40 miliona za njega i krenut po maignan ili onanu Kepa je prvi golman Celsija, jak ugovor, nema prodaje ispod 60 miliona. Prijavi
12. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346749 17 minutes ago, BT14 said: uzet jedno 40 miliona za njega i krenut po maignan ili onanu ne možeš srati protiv kepe 200 dana u godini i onda napisati da idemo po onanu Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346750 17 minutes ago, ker said: ne možeš srati protiv kepe 200 dana u godini i onda napisati da idemo po onanu Onana je ozbiljniji golman od T rexa Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346756 9 hours ago, BT14 said: Onana je ozbiljniji golman od T rexa Zbog boje koze? I on ima iste musice, ne izlazi na vrijeme, cenat razlike u velicini. Ili je standardno, tudje bolje dok ne postane nase. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346757 I kepa ce bit iduce sezone ozbiljan. Ozenio se momak, nema vise lumpovanja Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346760 Da se ne zajebavamo, Onana imao jednu top sezonu, to ga ne cini ozbiljnin golmanom. On ce svakako u Junajted tako da ćemo videti kakav je. Kepu bih prodao ako se moze dovesti Oblak ili Maigan, za lošije od toga ne. To je to ja se nadam. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346767 Zasto koji kurac se ne postavi ultimatum tom Lukaku. Ocigledno da frajer konstanto zavlaci klub a Inter to iskoristava. Treba mu fino reci i njemu i ovima iz Intera, ako on hoce tamo i ovi ga zele, 45-50 miliona i vozi, ako ne zeli, bice prebacen u drugi tim do isteka ugovora i propasce mu citava karijera tako. Jebem ga vracajte Marinu barem da nam radi na ovim prodajama, izgleda ameri znaju samo kupovati a ne znaju prodavati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.