Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Angelo odma u prvi tim, ljevak taman da imamo dva desna krila :D

Ozbiljan problem prave sa veznim redom, imamo dva igrača sa nekim iskustvom, to su Enzo i Connor. Ovo ostalo sve djeca, od onog Caiceda treba odustati, povući se jer im niko neće dati one pare za one season wondera. 

Ne krivim Upravu što su prodali toliko veznih igrača, jer su svi oni zeleli da odu. Sa takvima se pobednicka ekpia ne stvara.  Dosta smo gledali Maunta kako se šetka po terenu. 

Situacija na tržištu je takva da nit je ponuda nešto prebogata niti iko zeli da prodaje jeftino. Tako je za sve. 

Just now, Kun Aguer0 said:

Goretzka iz Bayerna izgleda na prodaju, ne znam sta nasi čekaju jebo ih Caicedo

Ima 28 godina, a ovi naši bolidi samo dječurliju dovode, doslovno ne razmatraju nikog ko ima preko 23 godine. Pa nama je najbolji transfer u zadnjih 5 godina upravo bio igrač koji ima 35 godina...

Kimmich je sličan Enzi, ne trebaju nam obojica, a Bayern je lud ako ga proda.

33 minutes ago, cobinho said:

Ajde Tod, pljuni ko covek 50 milki za megvajera pa da se veselimo ljudski. Kakva bi to zurka bila ispred naseg gola. 

Znači bilo ko osim njega. Idealno bi bilo upecati nekog kao što je City Akanjia prošle godine. Da je u srednjim godinama, da nije puno skup i da ima nekog iskustva. Igrač kojeg lako možeš prodati za godinu dana.

@Adi@Adi sprdam se ja ali od ovog naseg klovna me nista ne  cudi. 

A sto se tice Goretzke, po meni idealan partner Enzu na sredini terena. Ako ga mozemo dobiti za 50 60 idealno

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Alan Saint Maxmin isto moguće da je na prodaju, neki arapski Al nešto je ponudio 25 milki za njega, smiješna cijena.

Kimmich može i desnog beka i veznog, treba to pomno ispratiti. Bolje imati dva Enza na terenu nego Enza i Gallaghera.

Jeste ASM na prodaju, ali arapskim milionima ne možemo parirati i ne treba gubiti vreme. 

Kimih bi bio top kupovina. Čovek donosi stabilnost u ekipu. Izuzetno takticki pismen igrac, intelligentan veoma, u najboljim godinama sa brdom iskustva na najvišem nivou. To je nešto što je potrebno Celsiju.

Ja sam cuo 60m bazno i 20% snizeno zbog toga sto imamo sell-on. Sto je realno previse za njega. Ne vrijedi 48 miliona za to sto nam treba.

Ja bih cak iso i na rizik da udjemo u sezonu sa Silvom, Badi je, Colvilom a nek Caloba bude ta 4 opcija. A ako vec kupujemo iz CPa tamo je Anderson koji je jako lepo delovao na terenu. 

A moze i Tarkowski da bude opcija

Ako Badieva ozljeda nije dugotrajan tu nam treba neko jeftino riješenje čisto zbog dupine kadra, nikakva skupi igrači koji če htjeti bit prvotimci. Nisam totalno protiv ni da Calobah odradi tu ulogu... Ili da se dovuče neko od omladinca ne znam koga imamo sve...

Guehi je plaćen 25 miliona nama, tako da bi mi njima morali više platiti. Ne bi bilo loše pogledati opcije iz Southamptona, Bella Kotchap ili Salisu iako su obojica povredama zatvorili sezonu.

Ne znam može li ovaj mali Hampries odraditi to, nije ni on dijete 20 godina ima, treba mu i ugovor produžiti da ne ode za džaba

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.