16. juli 2023.3 god. comment_346848 Strasan posao uprave. Sve talente pokupismo konkurenciji ispred nosa. Prijavi
16. juli 2023.3 god. comment_346849 Koja je prednost da Chelsea kupuje ove igrace pa pozajmljuje u odnosu na to da ih kupi Strasbourg? Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346851 Ovaj Brajton nas dobro jebava za ovog Caiceda, sto napisa neko, kao sanske koze. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346852 Angelo odma u prvi tim, ljevak taman da imamo dva desna krila Ozbiljan problem prave sa veznim redom, imamo dva igrača sa nekim iskustvom, to su Enzo i Connor. Ovo ostalo sve djeca, od onog Caiceda treba odustati, povući se jer im niko neće dati one pare za one season wondera. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346862 Ma nisu normalni ako udju s 3 vezna u sezonu. Tu racunam i Caiceda cak. Pa jedna povreda i citav tim se raspade. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346863 Ide Ćabola na DMF i Ampadu da pokriju, kakva kreativnost će to da bude. Još će bolje biti ako pošalju Casadeia, Santosa i Chukua na posudbe ili čak 2 od 3 Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346864 Ne krivim Upravu što su prodali toliko veznih igrača, jer su svi oni zeleli da odu. Sa takvima se pobednicka ekpia ne stvara. Dosta smo gledali Maunta kako se šetka po terenu. Situacija na tržištu je takva da nit je ponuda nešto prebogata niti iko zeli da prodaje jeftino. Tako je za sve. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346871 12 hours ago, ker said: Koja je prednost da Chelsea kupuje ove igrace pa pozajmljuje u odnosu na to da ih kupi Strasbourg? Strasbourg ima malo, doveli su Syllu i mozda ce jos jednog. Sve ostalo ce uzeti na posudbu iz Chelseaja. Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346937 Goretzka iz Bayerna izgleda na prodaju, ne znam sta nasi čekaju jebo ih Caicedo Goretzka iz Bayerna izgleda na prodaju, ne znam sta nasi čekaju jebo ih Caicedo 28 godina, igrac svjetske klase, to treba zavrsiti u rekordnom roku Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346938 Just now, Kun Aguer0 said: Goretzka iz Bayerna izgleda na prodaju, ne znam sta nasi čekaju jebo ih Caicedo Ima 28 godina, a ovi naši bolidi samo dječurliju dovode, doslovno ne razmatraju nikog ko ima preko 23 godine. Pa nama je najbolji transfer u zadnjih 5 godina upravo bio igrač koji ima 35 godina... Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346947 Ajde Tod, pljuni ko covek 50 milki za megvajera pa da se veselimo ljudski. Kakva bi to zurka bila ispred naseg gola. Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346949 Kimmich je sličan Enzi, ne trebaju nam obojica, a Bayern je lud ako ga proda. 33 minutes ago, cobinho said: Ajde Tod, pljuni ko covek 50 milki za megvajera pa da se veselimo ljudski. Kakva bi to zurka bila ispred naseg gola. Znači bilo ko osim njega. Idealno bi bilo upecati nekog kao što je City Akanjia prošle godine. Da je u srednjim godinama, da nije puno skup i da ima nekog iskustva. Igrač kojeg lako možeš prodati za godinu dana. Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346950 @Adi@Adi sprdam se ja ali od ovog naseg klovna me nista ne cudi. A sto se tice Goretzke, po meni idealan partner Enzu na sredini terena. Ako ga mozemo dobiti za 50 60 idealno Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346962 Alan Saint Maxmin isto moguće da je na prodaju, neki arapski Al nešto je ponudio 25 milki za njega, smiješna cijena. Kimmich može i desnog beka i veznog, treba to pomno ispratiti. Bolje imati dva Enza na terenu nego Enza i Gallaghera. Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346968 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Alan Saint Maxmin isto moguće da je na prodaju, neki arapski Al nešto je ponudio 25 milki za njega, smiješna cijena. Kimmich može i desnog beka i veznog, treba to pomno ispratiti. Bolje imati dva Enza na terenu nego Enza i Gallaghera. Jeste ASM na prodaju, ali arapskim milionima ne možemo parirati i ne treba gubiti vreme. Kimih bi bio top kupovina. Čovek donosi stabilnost u ekipu. Izuzetno takticki pismen igrac, intelligentan veoma, u najboljim godinama sa brdom iskustva na najvišem nivou. To je nešto što je potrebno Celsiju. Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346973 Uzeo bih Kimmicha bez razmisljanja. Gorecku vec ne, nisam ubijedjen da se radi o nekoj klasi. Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346976 Imao je Guehi jednu top sezonu u Palaceu al je posle toga pao kurcu za usi potpuno. Al dobro, za neku razumnu cenu je ok izbor. Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346978 Ja sam cuo 60m bazno i 20% snizeno zbog toga sto imamo sell-on. Sto je realno previse za njega. Ne vrijedi 48 miliona za to sto nam treba. Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346980 Tu treba dovesti igrača u rangu 30-40 miliona eura/funti. Što se tiče veznog reda, Kimmicha sigurno nećemo dobiti za manje od 80 miliona. Zato mislim da se takva kupovina ne isplati jer daješ ogromne pare za nešto što već imaš. Prijavi
19. juli 2023.3 god. comment_346987 Ja bih cak iso i na rizik da udjemo u sezonu sa Silvom, Badi je, Colvilom a nek Caloba bude ta 4 opcija. A ako vec kupujemo iz CPa tamo je Anderson koji je jako lepo delovao na terenu. A moze i Tarkowski da bude opcija Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_346993 Ako Badieva ozljeda nije dugotrajan tu nam treba neko jeftino riješenje čisto zbog dupine kadra, nikakva skupi igrači koji če htjeti bit prvotimci. Nisam totalno protiv ni da Calobah odradi tu ulogu... Ili da se dovuče neko od omladinca ne znam koga imamo sve... Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_346994 Guehi je plaćen 25 miliona nama, tako da bi mi njima morali više platiti. Ne bi bilo loše pogledati opcije iz Southamptona, Bella Kotchap ili Salisu iako su obojica povredama zatvorili sezonu. Ne znam može li ovaj mali Hampries odraditi to, nije ni on dijete 20 godina ima, treba mu i ugovor produžiti da ne ode za džaba Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.