Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

2 minutes ago, Adi said:

Samo da poslije njega i Colwill ne ode pa da onda kupujemo nekog za 60-70 miliona

Pa prodali smo Kulibalija da mu oslobodimo mesto. Prodaćemo i Calobu. I ako mu i to bude malo prodati ga u Arabiju.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Al vrhunac svega je da za Livramenta damo 30 milki, dali smo ga za 5 sa b clauzulom od 30. Gluposti na kvadrat. 

Caloba, Lukakua, Zijeh, Pulisic nek bar stotka kane i od njih. 

Matsen samo posudba dolazi u obzir a prije toga neka prođe pripreme sa ekipom. Ne treba se zajebavati ni sa ovim bekovima, prije 2 sezone imali smo dva omladinca desno, Lampteya i Livramenta koji su mogli biti solidan backup prošle sezone recimo ali nismo ih zadržali, ne treba se opet zajebati

12 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Matsen samo posudba dolazi u obzir a prije toga neka prođe pripreme sa ekipom. Ne treba se zajebavati ni sa ovim bekovima, prije 2 sezone imali smo dva omladinca desno, Lampteya i Livramenta koji su mogli biti solidan backup prošle sezone recimo ali nismo ih zadržali, ne treba se opet zajebati

Ma i ja se slažem da Matsena ne treba prodati, al pitace se i on, Celsi vec ima trojicu levih bekova. Pozajmica je najbolje rešenje, ali ko zna sta je njemu u glavi. 

Rekoh ja, na kraju ce biti 20 miliona evra sa bonusima. 

Knjigovodstvena, amortizovana vrednost Pulišića je 11 miliona funti. 

Sve preko toga gleda se kao zarada na transferu prema ffpu, i to je najvažnije kod prodaje. 

Meni sve ovo izgleda kao kada onako po imenima solidna ekipa ispadne iz lige pa onda ostali klubovi poput lešinara razgrabe sta kome treba po nekoj mizernoj cijeni.

Cuj 20 miliona, nemam pojma mozda je do mene, ali ja sam uvijek mislio da se za Pulisica moze uzet npr. 30 miliona. Sve shvatam i da je ocajan kod nas i da zelimo raaprodati sve ono sto je nezadovoljno, ali realno Pulisic je pojacanje za Milan u odnosu na ono sto imaju, plus su napunili kasu prodajom Tonalia, plus su ispusili na vise frontova kada su pojacanja u pitanju, tako da ne znam zasto je nasa pregovaracka pozicija toliko losa.

• Popularna objava

Loša je jer svi znaju da je Pulišić na prodaju i da imamo ogroman broj igrača kojih se pod svaku cijenu moramo riješit. Loša je i zato što Pulišić ima ogromanu plaću i teško da će pristat na manju, pa vjerojatno klubovi koji ga žele pokušavaju proć s što nižom odštetom da mu mogu više dat plaće. Naravno ne pomaže ni što je Pulišić očajan i vječno ozljeđen i to ne samo lani (kad je izlika da smo općenito bili loši) nego odkad je doša, u 4 sezone kod nas on je odigrao mjesec dana na razini (kraj prve Lampardove sezone), ostalo je ili loš ili ozljeđen. Takvog igrača ni jednom top klubu ne moš prodat, a ovi manji koji bi se možda kockali jer ipak je iz Chelsea nemaju para, možda imaju za odštetu ali nemaju za plaću (gdje se vraćamo na drugu točku koju sam naveo)

• Autor

Ja mislim da ce ee Real jos ovu sezonu strpiti i nece dovoditi napadaca (Osimhen Kane) i da ce od sljedece sezone kornjaca biti tamo. 

• Popularna objava
38 minutes ago, Whisper said:

Njegova amortizacija na godišnjem nivou, zajedno sa platom iznosi nekih 100ak miliona. Sto je mnogo, mnogo je. 

Profesionalna deformacija. Više ne razmišljamo o odšteti i sedmičnoj plati nego o amortizaciji.

Danas videh diskusiju, pa rekoh i ja da napisem o tome kratko.

Pitam se koja li je svrha dovoditi ove talente, ako ih ja ne vidim za 3 do 5 god u klubu. A ono sto najvise upada u oci jeste uspeh mladjih selekcija kluba, pa covece mi ispadamo iz grupne faze LS za mlade. Istovremeno ove talente saljemo po nekim pripizdinama. Da li ce ikada onaj kolimbijac ili venecuelanac, ne znam sta ne po nacionalnosti, zaigrati za seniore. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.