4. juli 2023.3 god. comment_346423 2 minutes ago, Adi said: Samo da poslije njega i Colwill ne ode pa da onda kupujemo nekog za 60-70 miliona Pa prodali smo Kulibalija da mu oslobodimo mesto. Prodaćemo i Calobu. I ako mu i to bude malo prodati ga u Arabiju. Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346425 Al vrhunac svega je da za Livramenta damo 30 milki, dali smo ga za 5 sa b clauzulom od 30. Gluposti na kvadrat. Caloba, Lukakua, Zijeh, Pulisic nek bar stotka kane i od njih. Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346428 Ćabola dijete kluba tako da bi poslije toga mogli fino trošiti kad je FFP u pitanju. Ovaj ostali otpad samo završiti. Ćabola, Ampadu, Sarr, Pulisic, CHO, Ziyech, Auba To treba sve završiti ovo ljeto Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346449 Maunt, RLC i eventualno Caloba bi uneli net profit od 100 miliona evra u kasu plus mozda Ampadu i Matsen. Tek onda bi imali potpunu slobodu da se napadne Oshimen recimo. Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346451 Matsen samo posudba dolazi u obzir a prije toga neka prođe pripreme sa ekipom. Ne treba se zajebavati ni sa ovim bekovima, prije 2 sezone imali smo dva omladinca desno, Lampteya i Livramenta koji su mogli biti solidan backup prošle sezone recimo ali nismo ih zadržali, ne treba se opet zajebati Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346455 12 minutes ago, Kun Aguer0 said: Matsen samo posudba dolazi u obzir a prije toga neka prođe pripreme sa ekipom. Ne treba se zajebavati ni sa ovim bekovima, prije 2 sezone imali smo dva omladinca desno, Lampteya i Livramenta koji su mogli biti solidan backup prošle sezone recimo ali nismo ih zadržali, ne treba se opet zajebati Ma i ja se slažem da Matsena ne treba prodati, al pitace se i on, Celsi vec ima trojicu levih bekova. Pozajmica je najbolje rešenje, ali ko zna sta je njemu u glavi. Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346459 Zaboravio sam na Halla, u pravu si. Maatsena gurnuti na desno krilo Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346466 Rekoh ja, na kraju ce biti 20 miliona evra sa bonusima. Knjigovodstvena, amortizovana vrednost Pulišića je 11 miliona funti. Sve preko toga gleda se kao zarada na transferu prema ffpu, i to je najvažnije kod prodaje. Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346470 Meni sve ovo izgleda kao kada onako po imenima solidna ekipa ispadne iz lige pa onda ostali klubovi poput lešinara razgrabe sta kome treba po nekoj mizernoj cijeni. Cuj 20 miliona, nemam pojma mozda je do mene, ali ja sam uvijek mislio da se za Pulisica moze uzet npr. 30 miliona. Sve shvatam i da je ocajan kod nas i da zelimo raaprodati sve ono sto je nezadovoljno, ali realno Pulisic je pojacanje za Milan u odnosu na ono sto imaju, plus su napunili kasu prodajom Tonalia, plus su ispusili na vise frontova kada su pojacanja u pitanju, tako da ne znam zasto je nasa pregovaracka pozicija toliko losa. Prijavi
5. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346472 Loša je jer svi znaju da je Pulišić na prodaju i da imamo ogroman broj igrača kojih se pod svaku cijenu moramo riješit. Loša je i zato što Pulišić ima ogromanu plaću i teško da će pristat na manju, pa vjerojatno klubovi koji ga žele pokušavaju proć s što nižom odštetom da mu mogu više dat plaće. Naravno ne pomaže ni što je Pulišić očajan i vječno ozljeđen i to ne samo lani (kad je izlika da smo općenito bili loši) nego odkad je doša, u 4 sezone kod nas on je odigrao mjesec dana na razini (kraj prve Lampardove sezone), ostalo je ili loš ili ozljeđen. Takvog igrača ni jednom top klubu ne moš prodat, a ovi manji koji bi se možda kockali jer ipak je iz Chelsea nemaju para, možda imaju za odštetu ali nemaju za plaću (gdje se vraćamo na drugu točku koju sam naveo) Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346490 17 minutes ago, Bari said: Mozda njega 😂 Da Pariz ne traži 220 miliona i 50 miliona bonusa pa hajd Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346493 Njegova amortizacija na godišnjem nivou, zajedno sa platom iznosi nekih 100ak miliona. Sto je mnogo, mnogo je. Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346494 Ma nema sanse da ce ga neko kupiti za te pare kada se zna da mu istice ugovor za godinu, a da zeli da ide. Prijavi
5. juli 2023.3 god. Autor comment_346495 Ja mislim da ce ee Real jos ovu sezonu strpiti i nece dovoditi napadaca (Osimhen Kane) i da ce od sljedece sezone kornjaca biti tamo. Prijavi
5. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346496 38 minutes ago, Whisper said: Njegova amortizacija na godišnjem nivou, zajedno sa platom iznosi nekih 100ak miliona. Sto je mnogo, mnogo je. Profesionalna deformacija. Više ne razmišljamo o odšteti i sedmičnoj plati nego o amortizaciji. Prijavi
5. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346497 Povecaj cene karata trostruko i dovodi ga, Chelsea je u burzujskom kraju Londona, debili ce i dalje da dolaze Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346498 14 minutes ago, Adi said: Profesionalna deformacija. Više ne razmišljamo o odšteti i sedmičnoj plati nego o amortizaciji. Moramo pratiti moderne trendove Prijavi
5. juli 2023.3 god. comment_346502 Danas videh diskusiju, pa rekoh i ja da napisem o tome kratko. Pitam se koja li je svrha dovoditi ove talente, ako ih ja ne vidim za 3 do 5 god u klubu. A ono sto najvise upada u oci jeste uspeh mladjih selekcija kluba, pa covece mi ispadamo iz grupne faze LS za mlade. Istovremeno ove talente saljemo po nekim pripizdinama. Da li ce ikada onaj kolimbijac ili venecuelanac, ne znam sta ne po nacionalnosti, zaigrati za seniore. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.