10. juli 2023.3 god. comment_346670 4 minutes ago, Adi said: Već imamo Jacksona, Broju i Fofanu koji su otprilike isto godište. I bez njega imamo višak. Ili dovesti gotovog napadača ili ne dovoditi nikog i osloniti se na Jacksona, Broju i eventualno Sterlinga/Nkunkua. Doku je brutalan dribler. Kad god sam ga gledao prolazi kao od šale. Ne znam što nema veću minutažu za Rennes i reprezentaciju. Nije ni meni jasno. Jos su ga skupo i platili, nekih 20ak miliona ja mislim. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346673 Realno smo u situaciji da bi trebali da poboljsamo svaku sitnicu, a dva segmenta koja svakako nisu sitnice to su realizacija i individualne greske, kada govorimo o nasim golmanima stvarno su imali predstava iz koje se ne bi izvukle ni puno jače ekipe a ne mi u totalnom rasulu. Tako da treba nam neka sigurnost kada je golman u pitanju, ne treba nam golman sa mnogo oscilacija, De Gea mi se ne uklapa u tu neku sigurnost, odbranit ce nemoguce ali i pogrijesit ce bukvalno da ce te koštati bodova. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346677 2 hours ago, Whisper said: Sto se Valverdea tice nijedan relevantan izvor nije potvrdio priču. Ovo je već suvišno. Wahi jeste talentovan napadac, ali su i Jackson i Broja. Ne vidim logiku. Kazu poslali bi ga u Strasbourg. Fofana ide na posudbu u Union Berlin. Znaci Jackson i Broja su napadaci sa kojim cemo igrati sezonu. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346689 7 hours ago, Spaha said: Hoce li biti Broja spreman za pripreme? Da, trenira, oporavio se 3 mjeseca prije ocekivanog. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346691 7 hours ago, diablo_bih said: Kazu poslali bi ga u Strasbourg. Fofana ide na posudbu u Union Berlin. Znaci Jackson i Broja su napadaci sa kojim cemo igrati sezonu. Rekao je Poketino da ce početi pripreme sa samo njima u spicu, a da ce ako bude bilo potrebno kupiti jos jednog ofanzivnog igraca. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346692 Ma dovoljno je 2 napadaca, ako zatreba ili nedobog se povrijede, moze nkunku uletiti malo. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346693 Znaci ne treba nam napadac jer smo doveli Jacksona koji ima tipa pola sezone u nogama, i Broju za kog je pitanje moze li hodati kako treba. I onda krene sezone, najbolji strijelac ekipe ima 3 gola (i to bek) i pitamo se u cemu je problem. Nakon veznjaka mora se dovesti i pravi napadac, a ako nema opcije neka je izmisle. Bolje da se na to fokusiraju umjesto na neku djecu iz brazilske lige ili na sta vec trace vrijeme. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346694 1 hour ago, ker said: Znaci ne treba nam napadac jer smo doveli Jacksona koji ima tipa pola sezone u nogama, i Broju za kog je pitanje moze li hodati kako treba. I onda krene sezone, najbolji strijelac ekipe ima 3 gola (i to bek) i pitamo se u cemu je problem. Nakon veznjaka mora se dovesti i pravi napadac, a ako nema opcije neka je izmisle. Bolje da se na to fokusiraju umjesto na neku djecu iz brazilske lige ili na sta vec trace vrijeme. Nema nikog dostupnog a da je klasa. Ako bude Kane dostupan, vjerujem da ce njega zaganjati Ovako nema smisla davati 150 miliona za Osimhena ili sta ja znam ko jos ima na trzistu. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346696 2 hours ago, ker said: Znaci ne treba nam napadac jer smo doveli Jacksona koji ima tipa pola sezone u nogama, i Broju za kog je pitanje moze li hodati kako treba. I onda krene sezone, najbolji strijelac ekipe ima 3 gola (i to bek) i pitamo se u cemu je problem. Nakon veznjaka mora se dovesti i pravi napadac, a ako nema opcije neka je izmisle. Bolje da se na to fokusiraju umjesto na neku djecu iz brazilske lige ili na sta vec trace vrijeme. Kad se svasta nesta isprobavalo, treba i ovo isprobati sa napadacima. Svakako nikako srece s njima nemamo. Ako ce ti biti lakse, Lakaka je i dalje nas igrac. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346699 Ovdje je @ker u pravu, ali je i @diablo_bih u pravu. Nadati se da ce neko od ove dvojice preuzeti tu rolu na najbolji nacin. Sve sto je ker naveo stoji. 2 macka u vreci imamo. Ove sezone nema evropskih takmicenja. 2 kupa su tu u kojima valjda necemo izletiti odmah nakon prve utakmice kao s klaunom Potterom. Tako da ce biti normalniji broj utakmica. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346700 Podržavam tu odluku Pocha, ako se ne može dovest netko za koga si 100% siguran da je top (a to je realno jedino Kane, Osimeneh isto, makar i za njega nikad ne znaš, dolazi iz Italije, Lukaku scenarij...) ne treba ni dovoditi, dat šansu ovoj dvojici, obojica imaju talent zalušuju godinu ili barem pola godine šane, pa ako ne bude išlo onda ić u šoping. Svi uvijek plačemo da treba mladima šansu a kad je prilika za to onda plaćemo šta im se daje šansa. Lani su se ovde ljudi kunili u Borju, sad ga se zaboravilo zbog jedne ozljede... A što se tiće lanskih problema s realizacijom, da imali smo problema s realizacijom, ali puno većih smo imali s kreiranje šansi, lani smo bili 10. po broju kreiranih velikih šansi... Nek prvo to sredi Poch, pa će realizacija već doć Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346701 Slazem se da je trenutno malo napadaca koji su klasa, ali brate takvih je mozda 3 na svijetu, i tesko je ocekivati da smo bas mi ti koji ce ih imati. Medjutim veliki je razmak izmedju tih napadaca koji su klasa tipa Haaland i Kane i napadaca (uz duzno postovanje) kao sto su Broja i Jackson. To je prostor koji treba da popunimo i stvarno je naivno misliti da nam ne treba jos jedno rjesenje i to bolje od ova dva. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346703 Nema sta Igracemo trkacki fudbal sa lakom konjicom samo je diskutabilno koliko ovaj rostera moze da upije, shvati i primeni te Poch ove zamisli. Vise verujem da ce dovesti Dibalu nego igraca tipa Osimen, Vlahovic, Kane Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346704 29 minutes ago, ker said: Slazem se da je trenutno malo napadaca koji su klasa, ali brate takvih je mozda 3 na svijetu, i tesko je ocekivati da smo bas mi ti koji ce ih imati. Medjutim veliki je razmak izmedju tih napadaca koji su klasa tipa Haaland i Kane i napadaca (uz duzno postovanje) kao sto su Broja i Jackson. To je prostor koji treba da popunimo i stvarno je naivno misliti da nam ne treba jos jedno rjesenje i to bolje od ova dva. Pa baci neko ime jebiga, eto mene zanima koga bi ti doveo? Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346706 9 minutes ago, King Chelsea said: Ivan Toney, ali lola suspendovana😄 Eto ako ne bude išlo sa Brojom i Jacksonom, u januaru uzeti Toneya. Tad nekad će biti slobodan. Jedno od mogućih rješenja. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346708 56 minutes ago, Whisper said: Pa baci neko ime jebiga, eto mene zanima koga bi ti doveo? Vlahović, Kolo Muani, Mitrović, Osimhen (ako nekim cudom Napoli popusti). Ne bih Martineza, nije mi on taj klasični napadač koji nam treba. Alvarez malo teže, ali ne bih ni to isključio. U svakom slučaju treba sve opcije razmotriti u zavisnosti od toga šta najviše paše treneru i šta se uopšte može kupiti. Može i Toney, ali ovdje se kritikuje Vlahović zbog loše sezone, a onda se mogu čuti izjave kako bi se uzeo Toney koji bi se isto tako platio boga pitaj koliko, a imao bi u nogama debelu pauzu. Kontradiktorni su ljudi. Ako je neko lud da da ogromne pare to je Boehly, a ako smo iole ozbiljan klub koji smjera da se vrati na staze stare slave to nam ne gine. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346709 2 hours ago, ker said: Vlahović, Kolo Muani, Mitrović, Osimhen (ako nekim cudom Napoli popusti). Ne bih Martineza, nije mi on taj klasični napadač koji nam treba. Alvarez malo teže, ali ne bih ni to isključio. U svakom slučaju treba sve opcije razmotriti u zavisnosti od toga šta najviše paše treneru i šta se uopšte može kupiti. Može i Toney, ali ovdje se kritikuje Vlahović zbog loše sezone, a onda se mogu čuti izjave kako bi se uzeo Toney koji bi se isto tako platio boga pitaj koliko, a imao bi u nogama debelu pauzu. Kontradiktorni su ljudi. Ako je neko lud da da ogromne pare to je Boehly, a ako smo iole ozbiljan klub koji smjera da se vrati na staze stare slave to nam ne gine. Tako bre, izjasni se 😁 Prvo mi se sa tim skupim napadačima nikako nismo proslavili, od Seve pa do danas. Kosta je izuzetak al on nije placen previše. Muani je napadac iz Nemačke lige, plus sto za njega traže 100+ miliona . Pouceni prethodnim iskustvom ne bih se ja tu petljao više. Ne znam zašto nisam siguran u Vlahovića, ne mogu da objasnim Mitra "znam" jos dok je imao kosu obojenu u boje Partizana kad je ko klinac debitovao tamo.. On zna da bude toliko lenj da bi mu Azar pozavideo. Dodje čovek na pripreme s 5 kila viška minimum, a s obzirom na njegov gabarit u tom stanju se jedva krece. Ista boljka kao SMS, moze mnogo vise, al mu glava nije uvek na mestu. Oko Martineza se slažemo. Alvarez ce biti top napadač, ali cuvace njega Siti jer sa Halandom se nikad ne zna, ima ta klauzula od narednog leta. Toney mi se cini da bi slabo se uklopio kod Poketina, jer je tehnički jako slab. Jonathan David, ponavljam iznenađen sam jako sto ga niko ne spominje, a mislim da bi bio odlično rešenje. Sto se konkretno Oshimena tice Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346710 Ovo će biti kao onomad kad smo se natezali oko Cavanija kad je bio u Napoliju, stvarno su najgori za poslovanje. U svakom slučaju volio bih da prvo riješe veznjaka i to što ranije, da ne čekamo ovako pa da vidimo kud dalje. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346711 16 minutes ago, ker said: Ovo će biti kao onomad kad smo se natezali oko Cavanija kad je bio u Napoliju, stvarno su najgori za poslovanje. U svakom slučaju volio bih da prvo riješe veznjaka i to što ranije, da ne čekamo ovako pa da vidimo kud dalje. Ma ici ce Eghbali da im jebe sve po spisku, kao sto je hteo da se bije s delegacijom Benfike, samo ako bude bilo potrebno. Mislim, zapravo siguran sam da je Lakaka ogroman kamen spoticanja oko angazovanja napadaca. Njegovo prisustvo i plata su problem i zbog toga nasi žele da ga se rese po svaku cenu i što pre. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346716 vaše mišljenje? Mislim vjerovatno on ne bi htio u liverpoolovog rivala, ali bi valjalo pokušati. Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346717 Ne bi ga ja. Ne trebaju mi ovi sto su najbolje dane dali drugom klubu, ni on, ni de gea sto ga relo spominje. Imamo vec tih par tipa sterling, auba, pa donedavno kulibali Prijavi
11. juli 2023.3 god. comment_346718 Koji ce nam djavo, ionako vise nego dovoljno igraca na krilnim pozicijama. Nek ide u mancester Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.