7. juli 2023.3 god. comment_346568 Slazem se sa kerom, ne moze nam prosla sezona biti glavni kriterijum, jer ja ne znam ko bi kod nas pokazao nesto specijalno prosle sezone, ako je prosla sezona glavni kriterijum onda da, moramo prodati sve sto hoda. Meni niko za dosta ovih sto su otisli ne moze dokazati da nisu mogli biti sasvim ok squad igrači, da nisu mogli pokazati vise da su se nasli u zdravijoj atmosferi, naravno opet dolazimo do toga da ko zeli ici treba ga pustiti, cak mu i organizovati da moze snimiti ko covjek "oprostajnu poruku". Za Conora smatram da nije materijal za veliki klub u smislu nekog nosioca igre, ali za klupe sasvim ok, opet kazem ne mozemo ljudi sljedecu sezonu igrati sa 13 igraca. Poenta je ne ici u krajnost, bilo sta da je u pitanju, pa i ta rasprodaja, skrsili smo tolike milione na nedokazane igrace, pa sada bukvalno unistavamo bilo kakvu dubinu ekipe da bi poravnali racune. Napali smo na dovođenje te neke djece ko ludi na brasno, pa guraj ih onda jarane da igraju, mene da se pita kao sto me se ne pita ja bi sve te neke dijamante gurnuo sljedece sezone u vatru pa da vidimo ko sta moze, taj Santos, taj Casadei i ostali, daj im svima minutažu pa ces vidjeti ko je za sta, a realno klasa se vidi i sa 18 i sa 26, pod uslovom ako je neko klasa. Sjetite se kada je Hazard dosao, ti si odmah u onoj utakmici na debiju protiv Wigana mogao vidjet da je to igracina. Zasto nam je odjednom postalo strano dovoditi gotove igrace, dovoditi punoljetne igrace, pa neka ima i 28 godina, dovedi ga ako je to taj igrac. Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346569 Mislim da amerikanci nikada neće poslovati na svoju finansijsku štetu, prije svega jako oprezno sa finansijama pa onda sve ostalo. Connor mora ostati, Kova, Kante, Jorginho, RLC i Mount puno je to otpisa bez da se iko doveo. Što se Caiceda tiče, tu bi im rekao da je zadnja ponuda 60 miliona i kraj priče Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346571 Hocemo li imati ekipu protiv Wrexhama ili ce odmah 3-0 njima pripisati? Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346572 Ovaj klub nikad nije imao živce da pusti jednu sezonu igrača da pokaže šta zna i da se razvije. Uvijek će se radije kupiti "gotov" igrač sa strane, koliko god on koštao. Zato svaki 100. mladi igrač uspije. Za svakog talenta kojeg dovedemo, dovedemo i jednog seniora na njegovo mjesto. Svakom talentu iz akademije dovedemo konkurenciju. Stavi bilo kojeg našeg talenta u Brighton i koštat će 70 miliona za godinu dana. Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346573 Kad sledećeg leta krenemo po Leaoa bolje bi im bilo da daju popust. Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346574 Odnosi su odlični dok im povoljno dajemo igrače. Čim zatražimo nekog ide Maignan 80 miliona, Leao 150.. Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346575 Hahah kakvi odlicni odnosi sa talijanskim ciganima. Sad da im trazis igraca hem bi ti opalili cijenu hem bi trazili odmah u kesu isplatu. Dobar odnos bi znacio recimo da nam ne prave problem ako dodjemo po Leaa. Cak bi nam trebali bar 20% spustiti cijenu. Al eto, nek ide Pulisic nebitno gdje. On je svoje zavrsio. Nije konstantan i ne mozes se pouzdati u njega. Ipak i bez obzira na sve povrede iznos je sramotno mali za mladog igraca, reprezentativca i momka sa preko 6-7 sezona na vrhunskom nivou (Bundesliga, Premiership, Liga Sampiona itd). Trebali smo dobiti barem duplo toliko Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346582 daj valverdea jebo te sve i jedan drugi vezni, moze lik igrat sve i to na zavidnom nivou. Prijavi
7. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346585 Bio bi to previse dobar potez sa nase strane, tako da sumnjam. Na kraju krajeva sta ce nam matora konjina od 24 godine🤣 Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346586 Ma gallaghera je dobro imat u ekipi. Ne staje 90 minuta, radi pametne faulove takoreci od 10 faulova 1 zuti.. tehnicki nije najbolji al za “potrcka” i ne treba biti. Normalno ne smije biti prva postava, ali ako je spreman ulazit svako malo, onda mora ostat ako mene pitate. Prijavi
7. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346588 Conor se nece prodati ako ne dodje nenormalna ponuda. Uvijek je bilo ili Conor ili RLC da ce se prodati, ne obojica. Sto se tice prijasnjih postova, hvala, nasmijali ste me, jebem vam hljeb nebeski Caicedo dolazi, to je neminovno, uprava je zagrizla vec godinu dana, kao i za Laviu (Konea), konstantno pricaju sa njihovim agentima. Kada god odluce da posalju ponudu, to ce biti odlucujuce i ide zavrsavanje. Fazon sa Caicedom je sto su dosad bili fokusirani na prodaju igraca, a to i dalje rade, pa ide laganim tempom. 85 mil funti je max sto ce ici, igrac zeli da predje, ali poenta je i koliko rata ce dati Brighton. Uvijek je bila rijec kako ce se na to fokusirati tek od prvog jula, drugo je sto svi zele da ide i prodaja i kupovina i ono izmedju u isto vrijeme. Mora to laganije. Uglavnom bit ce kapitalac sredine terena do pripremne tekme. Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346594 Na verujem da bi real dao Valverde za manje od 100. Al u tom cenovno rangu glupo je prica ti, Valverde je fudbalski pismeniji igrac, a ima i fiziku za Pl. Cak bi po pismenosti i Thounamenia svrstao ispred Caiseda. Po meni je Caisedo mnogo vise izreklamiraniji nego sto je dobar. On svoju klasu tek treba da pokaze. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346609 Ja sam za da se krene po De Geu, zna kiksati ali to što on brani niko ne brani. A čovjek je slobodan, može mu se fina plata dati. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346610 Mislim da ga vrijeme polako gazi, a i plata u Unitedu mu je bila 350 hiljada funti sedmično. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346611 Vrijeme ga gazi = vrijeme je da snizi zahtjeve jer neće mu niko sem PSG-a dati ni 200k. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346618 Pristao bih da Lakaku zamenimo Vlahovićem iako mislim da on i nije najbolji izbor iz dva razloga. Da se resimo uljeza naravno i da zajebemo mrtvi Inter. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346619 7 hours ago, reLo said: Ja sam za da se krene po De Geu, zna kiksati ali to što on brani niko ne brani. A čovjek je slobodan, može mu se fina plata dati. Ma daj Buffona. Kakav degea. Da kod nas se penzionise, neka hvala. Dosta mi je aube i slicnih Prijavi
9. juli 2023.3 god. comment_346626 Kakav De Gea... S razlogom ga United tjera, jer nije dobar s nogom, moderan nogomet takve golmana više ne trpi. A uz to i ono u čemu je dobar, branjenje, više nije na razini kojoj je nekoć bio. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346654 Samo maloumni ljudi mogu dati 80-85 miliona za Caieda kada je za slične novce dostupan Valverde. Kad bi za Lakaku negome iščupali ovih 45 miliona to bi bio jedan od boljih poslova u zadnje vrijeme. Što se tiče De Gee, može za nekih 100k sedmicno ionako je pristao na ogromno smanjenje u Unitedu ali opet ga nisu htjeli. Kepa i De Gea kakav bi to golmanski duo bio Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346668 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Samo maloumni ljudi mogu dati 80-85 miliona za Caieda kada je za slične novce dostupan Valverde. Kad bi za Lakaku negome iščupali ovih 45 miliona to bi bio jedan od boljih poslova u zadnje vrijeme. Što se tiče De Gee, može za nekih 100k sedmicno ionako je pristao na ogromno smanjenje u Unitedu ali opet ga nisu htjeli. Kepa i De Gea kakav bi to golmanski duo bio Sto se Valverdea tice nijedan relevantan izvor nije potvrdio priču. Ovo je već suvišno. Wahi jeste talentovan napadac, ali su i Jackson i Broja. Ne vidim logiku. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346669 Već imamo Jacksona, Broju i Fofanu koji su otprilike isto godište. I bez njega imamo višak. Ili dovesti gotovog napadača ili ne dovoditi nikog i osloniti se na Jacksona, Broju i eventualno Sterlinga/Nkunkua. Doku je brutalan dribler. Kad god sam ga gledao prolazi kao od šale. Ne znam što nema veću minutažu za Rennes i reprezentaciju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.