Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

10 hours ago, njuso21 said:

Ja bih vas pitao, da li vi gledate utakmice Chelsea, pa vam je cudno da je Galagher na prodaju?

To je najnetalentovaniji igrac u klubu trenutno, za kojeg mozemo izvuci 35 milki. Naravno da cemo ga prodati. 

Ma neka ga jos 1 sezonu ako se nece dovodit veznjaci  i ovako nam treba veznjaka. Nismo ga jos vidjeli u zdravoj sredini. U palaceu je bio najbolji igrac. Sad hoce dovest opet nekakvog iz palaca. I rudiger je bio konjina pa pod tuchelom mozda jedan od najboljih stopera koji je nosio dres

1 hour ago, Whisper said:

Pa zbog toga cemo ga i dovesti naravno. 

Oho, pa greota da Fofana sam lezi. Moramo cimera da mu nadjemo. 

1 minute ago, cobinho said:

Jebo vas kaisedo vise. Pa Valverde za te pare mozemo da dovedemo koliko traze za kaiseda. Jebo vas brajton vise i svi njegovi igraci zajedno. 

Nijedan relevantan izvor nije potvrdio da je Valverde na prodaju. 

Postoji oar tvitova od sitnih spanskih izvora u kojima stoji da je Valverde izričito odbio interesovanje Celsija. 

Vrijeme je i da Caicedo pocne pritiskati Brighton. Nema smisla više, zar se nisu oni sporazumno dogovorili da će ga pustiti na ljeto. Dobili bi i vise para nego sto realno zasluzuju. 

Ne znamo ni koje su nam alternative trenutno. Nisu bas ona dvojica u upravi briljirali sto se tiče ovog transfera. Miriše na fail i to dobar fail.

Ako se caicedo ne moze dovest, ne bih ja veliku lovu trosio na plan B. Probat mozda sa reecom na dmu jer i gusto izgleda predobro na boku, ili ukrast laviu liverpoolu. Ostalo mi je sve meh.

• Popularna objava

Imamo trojicu talentovanih mladica, samo da smo zadrzali Kantea mogli smo ih lijepo dozirati da svi imaju minute a da se ne osjeti nedostatak iskustva. 

Ali sta je tu je, sada se trebaju pod hitno okrenuti drugim igracima. Negdje valjda postoji granica, pa neces dozvoliti posranom Brajtonu da te jebucka do kraja prelaznog roka.

6 minutes ago, Whisper said:

Nijedan relevantan izvor nije potvrdio da je Valverde na prodaju. 

Postoji oar tvitova od sitnih spanskih izvora u kojima stoji da je Valverde izričito odbio interesovanje Celsija. 

Ja mislim Whisp da ni tebi, ni meni, ni bilo kome na forumu ne trebaju ti neki tvitovi da bi bili svjesni da Chelsea nikad nije bio u poziciji da namami bilo kojeg igrača Real Madrida koji ima neku ulogu i minutažu, a pogotovo sada Chelsea nije u takvoj poziciji. Mozemo ciljati njihove otpisane igrace i nista vise od toga, a sa Valverdeom to nije slucaj, mislim jedan od nasih najboljih igraca u istoriji Hazard nas je napustio zbog snova o Realu, Courtois takođe, Rüdiger takođe itd, i sad kao treba očekivati da Valverde hoce kod nas.

Nije uopste u pitanju Valverde, vec sto mi nije jasno zbog cega dozvoljavamo da nas ovako vuku za nos, pa ako nudimo 93 miliona za njega pa onda smo se trebali boriti za Ricea. Argument da bi nam se on savrseno uklopio pada u vodu u ovakvim situacijama, jer vidis da se ljudi zajebavaju, ocigledno vide da mogu tako. Dodaj jos da imas Caiceda koji momak ocigledno nije od neke odlučnosti i stava, prosli put je izasao sa saopstenjem da je to to da napusta klub, da bi u međuvremenu produzio ugovor, za uzvrat dobio pazi sad "usmeno obecanje" da ce ga pustiti na kraju sezone, sada ljudi odbijaju 93 miliona a on drka kurac šuti, on je davno trebao podnijeti zahtjev za transfer sve ostalo je sviranje kurcu.

Možda se za duplo ili troduplo manje novca može dovesti igrač koji će odigrati par sezona kao i on. Ne mora svaki igrač kojeg dovedemo biti investicija za narednih 10 godina. A sa Brightonom nikad više ne poslovati u bilo kojoj formi. Ni igrači na posudbu, ni prijateljska, ni ništa. Izlazimo u susret malim klubovima igrajući prijateljske sa njima ne bi li i njihovu utakmicu neko pogledao i za uzvrat se ismijavaju sa nama.

1 hour ago, King Chelsea said:

Nema smisla stvarno, treba negdje postojati granica, ljudi nas vuku za nos cijelo ljeto i kao treba nesto progovarati.

Odbijeno 93 miliona eura za Caiceda, nemoj te se ljudi zajebavat.

Znaju da cemo im dati na kraju zato i lagano odbijaju. 

Zato sam i rekao da je vise pitanje vremena kad cemo ga kupiti, a ne para.

Jedini utisak koji stičem je da mi izgleda mislimo da je Caicedo jedini zadnji vezni na svijetu.

Bolje kupiti neko prelazno iskusnije rješenje za troduplo manju cijenu nego ovo. I kakav crni Lavia? 50 miliona za njega je isto debelo preplaćeno.

18 minutes ago, ker said:

Jedini utisak koji stičem je da mi izgleda mislimo da je Caicedo jedini zadnji vezni na svijetu.

Bolje kupiti neko prelazno iskusnije rješenje za troduplo manju cijenu nego ovo. I kakav crni Lavia? 50 miliona za njega je isto debelo preplaćeno.

U mom kraju ima izraz ,,zasvinjiti", e tako smo mi zasvinjili da dovedemo Caiceda.  Zaista mi uprava deluje kao da je tinejdžerska, sad i odmah. Samo sat otkucava

Ja ne znam eto koga bi doveli umjesto Caiceda? Ko to ima dostupan na tržištu da je DM, a još iskusan. 

Plati stočarima šta traže i sljedeći put razmišljaj unaprijed, a ne korak po korak. Sezona počinje ubrzo nemamo se šta natezati i tražiti alternative,kojih je ionako malo, sad 5 do 12.

Poenta je sto mi ne trazio dm a vec igraca na poziciji kantea. Greska u startu, ili zadrzi kantea ili vec imas spremnu zamenu. Ili menjas koncept a ima prostora. 

• Autor
2 minutes ago, cobinho said:

Poenta je sto mi ne trazio dm a vec igraca na poziciji kantea. Greska u startu, ili zadrzi kantea ili vec imas spremnu zamenu. Ili menjas koncept a ima prostora. 

Jest, zadrzi Kantea i on se povrijedi u 5oj utakmici sezone, transfer rok zavrsen i sta onda? 

Umori me to stalno spominjanje Kantea, momak je sila bio, rijetko vidjen igrac u svakom pogledu, prava legenda. Gino je na terenu, nerijetko igrao za dva igraca. Medjutim takav stil igre je nazalost uzeo danas, zadnje 2 sezone se nisi mogao pouzdati u njega. Nije bio na maloj plati tako da je rastanak bio shvatljiva odluka. Drugo su nase emocije, sto bi ga i bez jedne noge cuvali na plati od 300 k. 

Elem, ponavljam da je greska sto nismo Rice malo jace zaganjali, bas mislim da nam treba takav igrac, das 100 miliona i znas sta dobijas s tim. Osim njega nemam nekog favorita kojeg bi upario sa Enzom. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.