Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

29 minutes ago, cobinho said:

Decko na terenu izgleda fantastično, radijus kretanja, prijem, brzina razmisljanja, pas. Fizicki nije inferioran i uz malo teretane je spreman i za Pl. Po meni on je igrac koji ce pre Mudrika Nkunkua Haverza da vraca ulozeno i po meni je za Mounta mnogo bolja zamena od Veige npr. Mene licno malo podseca i na Hazarda. 

Veiga će svakako u PSZ izgleda. 

Veiga je fin talent takodje, malo Mata malo Silva i ta spanska prefinjenost. 

Dok s druge strane mene Cherki podseca na Riberya. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mene malo po potezima podsjeća na Hazarda i Joe Colea. Pričalo se puno o njemu ranije, sa 16 godina je debitovao za prvi tim u onoj sezoni kad su daleko dogurali u LP, međutim prošla sezona mu je bila sezona pune afirmacije. Tek ovog ljeta puni 20 godina. Može igrati svašta u napadu, nema slabu nogu, treba nam još jedan igrač naprijed i bio bi dobra opcija, ali nećemo ga jeftino dobiti.

• Popularna objava
Just now, diablo_bih said:

Moze igrati i desno krilo, lijeva mu noga k'o i desna. On je uvijek bio opcija, a sada kada Veiga ide u PSG (htio ga i City), treba napasti Cherkija svim silama.

Odlican kreator, igrao je za repku i u sredini i desno i lijevo, svugdje ga je bilo.

Sve stoji, samo ga nemoj puno hvaliti molim te..znas i sam zasto :D

3 hours ago, ker said:

Kako ga fino nahvaliste odjednom se u meni probodu zelja da ga uzmemo. Moze li igrati desno?

Jesi vidio kako nas nahajpase. Reko bi covjek eto nam opet Hazarda. 

A u stvari bice novi Zijes

27 minutes ago, reLo said:

Daily Mail piše da smo održali razgovore da Livramenta dovedemo za 38 miliona funti, pa ga odmah pošaljemo na posudbu.

Prodali ga za 8 miliona.

ovo je patka..

nema ama bas nikakve logike u tome 🙂

jel se zna nesto za ovog iz lyona.. volio bi da vidim nekog ko zna driblat a ne da svaki put polomi noge kad to radi..

neznam sta se ceka sa transferima proso je 1.7 🙂 

13 hours ago, ker said:

Kako ga fino nahvaliste odjednom se u meni probodu zelja da ga uzmemo. Moze li igrati desno?

4 gola 6 asista 2 kljuca dodavanja po mecu 14 stvorenih sansi (npr neimar ima 15) za prvu sezonu gde je dobio vecu sansu sa 19 god. 

Iskreno ja bih kupio Caiceda, nekog ofanzivonog veznog (moze ovaj sto ga nahvaliste) i napadaca. Napadac nesto tipa Vlahovic, Mitrovic ili neki treci, bitno je samo da je Srbin.

I ako uspijemo sav otpad da prodamo nekog vrhunskog golmana.

21 minutes ago, ker said:

Iskreno ja bih kupio Caiceda, nekog ofanzivonog veznog (moze ovaj sto ga nahvaliste) i napadaca. Napadac nesto tipa Vlahovic, Mitrovic ili neki treci, bitno je samo da je Srbin.

I ako uspijemo sav otpad da prodamo nekog vrhunskog golmana.

Kakav nam je napad i Joveljić bi bio konkurentan... dok bi Bilbija mogao ulaziti sa klupe u kupu

Ova nas slika opasno jebe. 

Previše je to para potrosenih i realno gledano mi ovde pojma nemamo pojma koliko se jos moze trošiti a da se ne ulazi u problem zbog toga. 

Zbog toga mislim da ce Caicedo, ako ga uopšte i kupimo biti nase jedino skupo pojacanje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.