3. juli 2023.3 god. comment_346347 29 minutes ago, cobinho said: Decko na terenu izgleda fantastično, radijus kretanja, prijem, brzina razmisljanja, pas. Fizicki nije inferioran i uz malo teretane je spreman i za Pl. Po meni on je igrac koji ce pre Mudrika Nkunkua Haverza da vraca ulozeno i po meni je za Mounta mnogo bolja zamena od Veige npr. Mene licno malo podseca i na Hazarda. Veiga će svakako u PSZ izgleda. Veiga je fin talent takodje, malo Mata malo Silva i ta spanska prefinjenost. Dok s druge strane mene Cherki podseca na Riberya. Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346348 Mene malo po potezima podsjeća na Hazarda i Joe Colea. Pričalo se puno o njemu ranije, sa 16 godina je debitovao za prvi tim u onoj sezoni kad su daleko dogurali u LP, međutim prošla sezona mu je bila sezona pune afirmacije. Tek ovog ljeta puni 20 godina. Može igrati svašta u napadu, nema slabu nogu, treba nam još jedan igrač naprijed i bio bi dobra opcija, ali nećemo ga jeftino dobiti. Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346350 Dobili bismo ga sigurno lakše i jeftinije da ojebina Pulisic nije digao kurac na visoku platu i igranje u Ligi prvaka. Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346351 Nasima cena nije toliko bitna koliko instalments Ako Lion pristane na dovoljno njih bice on nas. Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346353 Kako ga fino nahvaliste odjednom se u meni probodu zelja da ga uzmemo. Moze li igrati desno? Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346355 Moze igrati i desno krilo, lijeva mu noga k'o i desna. On je uvijek bio opcija, a sada kada Veiga ide u PSG (htio ga i City), treba napasti Cherkija svim silama. Odlican kreator, igrao je za repku i u sredini i desno i lijevo, svugdje ga je bilo. Prijavi
3. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346356 Just now, diablo_bih said: Moze igrati i desno krilo, lijeva mu noga k'o i desna. On je uvijek bio opcija, a sada kada Veiga ide u PSG (htio ga i City), treba napasti Cherkija svim silama. Odlican kreator, igrao je za repku i u sredini i desno i lijevo, svugdje ga je bilo. Sve stoji, samo ga nemoj puno hvaliti molim te..znas i sam zasto Prijavi
3. juli 2023.3 god. comment_346357 1 minute ago, drogba 11 said: Sve stoji, samo ga nemoj puno hvaliti molim te..znas i sam zasto Ma imam ja svog Colwilla sljedece sezone. Reece je odradio svoje, Mount svoje, CHO nije mamu mu jebem. Koga sam jos hvalio? Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346359 3 hours ago, ker said: Kako ga fino nahvaliste odjednom se u meni probodu zelja da ga uzmemo. Moze li igrati desno? Jesi vidio kako nas nahajpase. Reko bi covjek eto nam opet Hazarda. A u stvari bice novi Zijes Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346361 Daily Mail piše da smo održali razgovore da Livramenta dovedemo za 38 miliona funti, pa ga odmah pošaljemo na posudbu. Prodali ga za 8 miliona. Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346363 27 minutes ago, reLo said: Daily Mail piše da smo održali razgovore da Livramenta dovedemo za 38 miliona funti, pa ga odmah pošaljemo na posudbu. Prodali ga za 8 miliona. ovo je patka.. nema ama bas nikakve logike u tome 🙂 jel se zna nesto za ovog iz lyona.. volio bi da vidim nekog ko zna driblat a ne da svaki put polomi noge kad to radi.. neznam sta se ceka sa transferima proso je 1.7 🙂 Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346367 13 hours ago, ker said: Kako ga fino nahvaliste odjednom se u meni probodu zelja da ga uzmemo. Moze li igrati desno? 4 gola 6 asista 2 kljuca dodavanja po mecu 14 stvorenih sansi (npr neimar ima 15) za prvu sezonu gde je dobio vecu sansu sa 19 god. Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346369 On 6/30/2023 at 11:54 PM, diablo_bih said: Pa Caicedo i Enzo, a Nkunku ispred je vrhunska linija. Sa klupe Santos/Casadei, Conor i Veiga/neko drugi. Igramo 40ak meceva u sezoni, to je sasvim dobro. Sasvim dobro za 12. mjesto sledeće sezone Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346370 Iskreno ja bih kupio Caiceda, nekog ofanzivonog veznog (moze ovaj sto ga nahvaliste) i napadaca. Napadac nesto tipa Vlahovic, Mitrovic ili neki treci, bitno je samo da je Srbin. I ako uspijemo sav otpad da prodamo nekog vrhunskog golmana. Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346372 21 minutes ago, ker said: Iskreno ja bih kupio Caiceda, nekog ofanzivonog veznog (moze ovaj sto ga nahvaliste) i napadaca. Napadac nesto tipa Vlahovic, Mitrovic ili neki treci, bitno je samo da je Srbin. I ako uspijemo sav otpad da prodamo nekog vrhunskog golmana. Kakav nam je napad i Joveljić bi bio konkurentan... dok bi Bilbija mogao ulaziti sa klupe u kupu Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346379 Ova nas slika opasno jebe. Previše je to para potrosenih i realno gledano mi ovde pojma nemamo pojma koliko se jos moze trošiti a da se ne ulazi u problem zbog toga. Zbog toga mislim da ce Caicedo, ako ga uopšte i kupimo biti nase jedino skupo pojacanje. Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346388 Mah, jedna sezona bez dugova trosili, svi ostali imaju dugove ogromne vec nagomilane. Prodali smo oko 200 mil funti, mislim da je to okej. I jos ovo nije net spend, nego samo spent, kao da nismo prodavali tih sezona, a znas da smo vecinom oko nule zavrsavali. Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346400 O ne pricamo o net spendu ko arsenal samo bez lige sampiona Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346414 Kazu do iduce srijede zele da se rijese aube, pulisica, lukakua i ziyecha Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346420 Kako se lako resavamo sopstvene dece ne mogu da verujem, jos jedan potencijalni kapiten Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346422 Samo da poslije njega i Colwill ne ode pa da onda kupujemo nekog za 60-70 miliona Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.