Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

https://twitter.com/Transferzone00/status/1528329405961216000?t=G28igl-EhSQ87bK0dJMOEQ&s=19

Ovo se vec duze vreme najavljuje.
Pre neki dan je on bas dosta nahvalio Tuhela.
Cak je i mnogo bolje igrao dok je TT vodio PSZ.
Da li biste ga zelelli u Celsiju?
Ja licno ne bih, al se ne bih iznenadio i kad bi se desilo. Nejmar je marketinski veoma isplativ, a Ameri se uvek loze na publicitet.
Ponavljam ja nisam za njegov dolazak.
Ne bih ga volio jer mi nije drag igrač. A i to što kažete, upitna mu je profesionalnost, meni on već duže vremena izgleda kao da je odustao od ozbiljnog nogometa, kupi pare u PSG-u i boli ga k (što ne znači da se to u Chelseau neće promijeniti jer PSG je općenito takav)...

Čisto igračke kvalitete, nema sumnje da je top i da bi nas pojačao. Iako ne mislim da nam je nužan u ovom trenutku takav igrač pogotovo ako bi ga trebalo dosta platit, treba prvo srediti obranu (samo tu možemo potrošit sav buđet), pa sredinu pa tek onda ako ostane para napad
Ne slažem se da nam nije potreban igrač poput njega.Nama bas treba krilo koje zna driblati, davati golove i asistirati, ali nam ne treba igrač koji bi bio gori od Christensena po pitanju ponašanja van terena. Odbrana ce se rijesiti sa 1 ili 2 pojačanja.
  • Autor
Stvarno je ove sezone pokidao, i to je sve zacinio titulom sa Milanom, koji pred pocetak sezone nije bio ni u prici za titulu.

Al nevjerovatno je koliko je decko dobar, sve zna s loptom i onakav for i vodjenje lopte samo jos Mbappe ima. Prebrz je, mijenja pravac kretanja kao da je visok 160 a ne skoro 190, jak je u duelima i poprilicno i solidan sut ima, 1 na 1 nezaustavljiv. Apsolutno game changer, izmislja golove svojoj ekipi. 

Igrac za kojeg vrijedi dati i 100 miliona.

Milan ce menjati vlasnika izgleda.
Ljudi iz Eliot fonda su samo zainteresovani da naplate to sto im se duguje kroz prodaju. Ne znam kakvi ce biti novi vlasnici, al ako su iole ozbiljnni nece prodavati najboljeg igraca.

Al nevjerovatno je koliko je decko dobar, sve zna s loptom i onakav for i vodjenje lopte samo jos Mbappe ima. Prebrz je, mijenja pravac kretanja kao da je visok 160 a ne skoro 190, jak je u duelima i poprilicno i solidan sut ima, 1 na 1 nezaustavljiv. Apsolutno game changer, izmislja golove svojoj ekipi. 

Igrac za kojeg vrijedi dati i 100 miliona.

I sve to samo u Italiji. Sto je bitan faktor u ovoj racunici, ne bih bas toliko rizikovao.

I sve to samo u Italiji. Sto je bitan faktor u ovoj racunici, ne bih bas toliko rizikovao.

Ali vrijedi rizikovati ako si ga gledao. Jer vec je skup i ako ga bilo ko drugi kupi onda je gotovo, neces ga moci vise kupiti i da hoces.

Ali vrijedi rizikovati ako si ga gledao. Jer vec je skup i ako ga bilo ko drugi kupi onda je gotovo, neces ga moci vise kupiti i da hoces.

Mozes, ako tamo flopne :D

Što se Neymara tiče po talentu onom urođenom je odmah tu sa Messiem, zaista je strašno koliko je talentovan i šta sve zna sa loptom. Ali njegova ozbiljnost i posvećenost su nula, zajebant. Nisam također za njega ali ko zna, ako ga Tuchel hoće... Možda bi i uboli, možda bi se razigrao kao Ronaldinho 2-3 sezone sa barsom, sve pokidao, pokupio zlatne lopte i otisao :D

Što se Leaa tiče, ako bi dovodili neko krilo na ljeto, on zaista treba da bude jedan od top pickova ali krilo da igra ne wing backa jebenog

Ma daj ba, koji kurac ce nam neymar. pa mi smo valjda ozbiljan klub?

Sta mi treba kad je najbitnije da on ide po sestrinim rodjendanima. A i kostao bi nas bruku para, a mi bas imamo lijepu historiju sa preplacenim igracima.

Kakogod okrenes treba nam igrac koji pravi razliku i koji moze ismisliti gol, nekad je bio to Hazard dok sad takvog nemamo. Rizikovati moras da bi nekog tako doveo, e sad da li je u pitanju Leao kao sto Hamco hoce, Dembele, Neymar ili neko cetvrti to vec ne znam. Neko se nadao da to moze biti Pulisic, ali nema od te radosti nista.

Koliko ono traze, 70 miliona? Kakva smlata krv ti jebem

https://twitter.com/realquaresma/status/1528735389887905794?s=21&t=bug60fQf6o6nIWDAj7YVYw

Od Lukakua ima jedan flop video ja mislim od 4 minute :D

https://www.youtube.com/watch?v=GlpAtsWBHQ0

Ovdje mozes vidjeti sve ovo sto ovaj objasnjava u reportu, fakticki brz, jak, visok igrac i cak mu hvale first touch u zadnje vrijeme, sto se naravno moze popraviti.

https://www.youtube.com/watch?v=TL0QVhCdg6Y

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.