27. august 2020.6 god. comment_301030 Pogledaj preko 20 utakmica Ajaxa u sezoni, prati Onanu pa ces znati. Nek vam je Kepa dobar, najvece smece sto je doslo u klub. Šta da pogledam, kako pliva protiv Groningena u holandskoj ligi? Dajte ljudi malo realnosti... Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301037 Pliva? Naravno. Tacno vam i treba ostavit Kepu, pa uzivajte u njegovim bravurama. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301038 Svakako bolje Kepa nego Onana. Nadam se kako će Kepa uspjeti ovu sezonu, kao što je netko rekao biti će mu ključna Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301039 Baš tako, ogromne pare su date na Kepu, jbg, bio je dobar u Bilbau, nije bio loš prošlu sezonu, tako da ima naznaka da može podići formu. Odreći ga se odmah je ogroman gubitak, iako se slažem da bi Oblak bio stvarno vrh. Dati pare na Oblaka znači da bi u 3 godine dali 180 miliona na gomane pri tome bi jednog od tih mogli prodati za 20% cijene (ako i to). Posudbe ne dolaze u obzir. Još neke solucije su tipa Rajković za koga sumnjam da bi uopšte htio da bude neko ko nema garantovano mjesto, mlad golman željan minuta i čisto sumnjam da bi popušio priču "borbe sa Kepom za startnih 11". Još godinu dana Kepi, pa i pola godine, ako bude nastavio po starom i sa novom odbranom odmah preko zime kupuj bilo šta i to je to. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301041 Ja sam strpljiv sto se tice toga. Voleo bih da Lampard dobije vremena pa da vidimo stvarno sta i kako je zamislio. Zato i nisam nesto negativno pisao za igrace, ruku na srce nisam ih mnogo ni gledao ali po ovome sto sam malo iscitao, cini mi se da su svi igraci koji su dovedeni, bili po njegovom ukusu. A ne bi me iznenadilo, da ovaj iz Ajaksa zablista, nekako mi se o njemu najmanje pisalo. Da je zajebana situacija u premiershipu jeste, kad tebi Junajted i Arsenal ne mogu da se sastave godinama,sad moli boga da ubodemo sa ovim prelaznim rokom. Generalno, mislim, da nam ponovo treba ona situacija da u svakoj liniji tima jedan igrac ima dobru formu, to je kljuc. Prijavi
27. august 2020.6 god. Autor comment_301042 Gledao sam ja Ajaxa, ne znam bas da li 20 utakmica ali sam gledao. Onana me ničim nije impresionirao, nit ima dobre reflekse, nit je visok golman, okej cita igru... malo jaci prosjek, realno. Takodjer bi i ja Kepi dao jos jednu sansu ali ako vec nije po mjeri Lampsu onda dovesti nekog, ne moze Caballero biti prvi golman u ozbiljnom timu. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301046 Najbolje dovest Kepi neku solidnu alternativu, pristojne cijene da bude drugi golman, da imamo ok alternativu za njega ako nastavi bit očajan. I Kepi dat još jednu sezonu, pa ako nastavi bit očajan imaš tu ok drugog golmana pa na zimu/ljeto eventualno kupovat nešto još bolje i rješavat se Kepe Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301048 Trazi li iko od ozbiljnijih klubova tog Rajkovica? Vidim cesto ga se spominje zbog dobrih statistika a ne pratim Francuze dovoljno. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301049 Slazem se da treba videti do januara da li ce Kepa ostati Kesa, ako da, vratis Bulku iz PSG-a i to je to. Prijavi
27. august 2020.6 god. Autor comment_301054 Slazem se da treba videti do januara da li ce Kepa ostati Kesa, ako da, vratis Bulku iz PSG-a i to je to. Jel ti imas fetis na mladog Bulku? Lik bio kod nas do prije godinu dana i otisao, bas ce se momak vratiti da opet bude klupa. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301060 Nece se vratiti da bude klupa nego da bude novi poljski Čeh. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301064 Jel ti imas fetis na mladog Bulku? Lik bio kod nas do prije godinu dana i otisao, bas ce se momak vratiti da opet bude klupa. Nemoj shvatati previše ozbiljno čovjeka koji ima Rudigera na profilu :D Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301066 Nemoj shvatati previše ozbiljno čovjeka koji ima Rudigera na profilu :D Mora neko da preuzme Caetovu funkciju ponekad.Evo mozda me sad shvatate ozbiljnije Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301093 Ma ostaje kepa. Manager leader legend Ovo mu je sezona biti ili ne biti. Sa bekovima i silvom odbrana ce biti koliko toliko bolja. Sad nema cupanja na odbranu. Bit ce naravno kikseva i odbrane i golmana a na njima je to da svedu na minimum inace noga iz kluba Edit Gledsj Transfera ove sezone. Pa samo se ziru isplatio Hajd nije ni Barkley preplacen. Ok za klupe Bacili preko 200 miliona, bukvalno bacili. Dakle sada sa ovim igracima transferi ce nas izaci kao tad a to je bilo prije 3 sezone kada su cijene i standardi bili manji. Kakav skup ojebina mislim da se niko nikada ovako nije zajebaoPlačipička, Panjina, Alkoholičar, Maloumnik i dva beka za ekipe iz sredine tabele Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301101 Kakav skup ojebina mislim da se niko nikada ovako nije zajebao I Everton svoga konja za utrku ima. Prijavi
27. august 2020.6 god. comment_301102 Kakav skup ojebina mislim da se niko nikada ovako nije zajebao Plačipička, Panjina, Alkoholičar, Maloumnik i dva beka za ekipe iz sredine tabele Giroud je bez premca ispao najbolji igrac tu. :D Ja bih to opisao ovako: Plačipička, Panjina, Alkoholičar, Maloumnik, dva beka za ekipe iz sredine tabele, Drogba 2.0 i netalentovani Ronaldinjo. Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301117 I Everton svoga konja za utrku ima.Ovaj Gbamin je toliko dobar da tek sad cujem za njega Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301128 Doveli smo za sada 4 smesi se i peti igrac za stqrtnih 11. Po zakonu verovatnoce neko ce biti promasaj? Na koga tipujete? Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301129 Doveli smo za sada 4 smesi se i peti igrac za stqrtnih 11. Po zakonu verovatnoce neko ce biti promasaj? Na koga tipujete?ziyech :D Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301130 Doveli smo za sada 4 smesi se i peti igrac za stqrtnih 11. Po zakonu verovatnoce neko ce biti promasaj? Na koga tipujete? Kada bih se morao odlučiti za jednog onda Chilwell Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301133 Samo da Chilwell ne bude promašaj, to bi značilo da ćemo Alonsa idalje gledati. Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301151 Ja iskreno mislim da cd to biti Werner. Ja iskreno mislim da cd to biti Werner. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.