Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

To ce biti dobar transfer kako god okrenes. Nema odstete, a i ako ne uspije kod nas nije neki gubitak. Mlad igrac, negdje ces ga moci prodati.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

dobro bre Skaro, oćel biti nešto službeno više ili?

od here we go, će da predje u here we go again

Ne znam, možda bude danas netko. 4 transfera gotova, valjda im je u cilju što prije objaviti
Sutra valjda Silva ima liječnički, a nekako mislim da bi mogli i svi obaviti sutra liječnički, chilwell je možda već napravio.
Kai bi trebao prije nego što ode za repku u ponedjeljak
Prema francuskom Telefootu odbijena nam je prva ponuda za golmana Mendyja iz Rennesa
Ponudili smo 16 mil € u toj ponudi

Dakle njih trojica plus Sarr za sad su done deal?

Samo cekamo zvanično da klub potvrdi?

Da, sutra ce Silva biti službeno
Jos golmana da dovedemo i prijelazni rok 10/10.

Kao na igrici, nevjerovatno kakav posao je napravljen ovoga ljeta. Strasno. Kad ce taj 14. septembar..

Jos golmana da dovedemo i prijelazni rok 10/10.

Kao na igrici, nevjerovatno kakav posao je napravljen ovoga ljeta. Strasno. Kad ce taj 14. septembar..

Iskreno ne bih me iznenadilo pred kraj roka da padne još netko, tipa Rice. Ima takvih špekulacija iz Athletica danas, ali mislim kako to ovisi o prodajama, koliko uspijemo prodati.
Kako god završilo, za mene je ovo već 10/10.
Ma ostaje kepa.
Manager leader legend

Ovo mu je sezona biti ili ne biti.

Sa bekovima i silvom odbrana ce biti koliko toliko bolja. Sad nema cupanja na odbranu. Bit ce naravno kikseva i odbrane i golmana a na njima je to da svedu na minimum inace noga iz kluba

Edit

Gledsj Transfera ove sezone.

Pa samo se ziru isplatio
Hajd nije ni Barkley preplacen. Ok za klupe
Smart-Select-20200826-234103-Chrome.jpg
Mozda ce ostati Kepa al imam osjecaj da ga Lampard toliko ne mirise da ce gotovo sigurno iscupati neko pojacanje na golmanskoj poziciji, samo da ovog ne gleda vise na golu.
Pa vec je otisla ponuda od 16 miliona za Mendya, koju su odbili u Rennesu. Vjerujem za 20 milki je nas. Telefoot objavio, oni su pokrenuli pricu i za Thiaga Silvu.

Dakle dovodi se golman, Kepa ce biti ili drugi golman ili ce negdje na posudbu. On vise kao prvi golman nece branit, sasvim sigurno.

Meni se naravno to dopada, jedino bih umjesto Mendya, volio Onanu, ali ok. Ako nisu zainteresovani, sta je tu je. Mendy je dobar jer je visok, ima ogromne ruke, konacno da nam golman kupi lopte u petercu, te nakon korner u guzvi.
Ne Upgrade, nego je puno veca klasa, Kepa je Smijesan golman, ne znam kako je uopste stigao do toga da brani. Karina jedna.

Onana je top golman.

Dobro, bolji je od Turnbulla naravno :D Mislim jednostavno da se preserava previse, ali dobro i na neuera i na de geu su srali svi cim imaju losu sezonu, zaborave se odmah sve ostale.

Treba pruziti jos jednu sezonu Kepi da se dokaze da je ovo samo bila losa sezona, dotada kupiti svakako nekoga kao Mendya da ako ne bude uspjesan Kepa zamijeni ga necim barem solidnim, a ne Caballerom.

Pogledaj preko 20 utakmica Ajaxa u sezoni, prati Onanu pa ces znati.

Nek vam je Kepa dobar, najvece smece sto je doslo u klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.