28. august 2020.6 god. comment_301158 Mike Maignan iz Lillea se povezuje sa nama Golman je u pitanju 25 godina ima Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301173 Samo da mu agent nije ono debelo smeće koje bi trazilo u svoj dzep 15 miliona i plus da mali postane najplaćeni golman. Prijavi
28. august 2020.6 god. comment_301179 Od Kaia ocekujem malo toplo hladno i eksploziju u drugom delu sezone kad mu nadje pravo mesto. Jer je on kupljen da bi se drugi njemu prilagodli. Od Cilvela standard, ne neki visoki ali svako apdejt u odnosu na proslu sezonu. Od Tijaga da ove nase poluproizvode istese i da se vidi ko od njih necemu vredi. Od Wernera ocekujm malo teskoce kad je u srcu napada i procvat kad ga upari sa Abrahamom Levo moze samo kao zamena Pulisicu. Zijeh mislim da se nece tu uklopiti sa Kaiem i da ce biti zrtvovan kao rezerva. Licno mislim da ce najveci propblem biti kako uklopiti Havertza, Pulisica, Wernera kao udarnu trojku a da ce Lampsu to biti prvobitna ideja. Nekako mi je to laka konjica za PL. Posebno za ove sa sredine tabele kad se bunkerisu. Ali zato mislim da mogu da razmontiraju Liverpul, City i Man utd. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301196 Samo da mu agent nije ono debelo smeće koje bi trazilo u svoj dzep 15 miliona i plus da mali postane najplaćeni golman. Platili smo 12 miliona agentu za Vernera, tako da... Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301221 Ja mislim da ce miljenik Mount zajebati Havetza ili Zyecha i da ce Lampard zrtvovati jednog od njih dvojice. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301223 Nema sanse. Nego, Francuzi javljaju da je poslana nova ponuda za golmana Rennesa, Edourda Mendya od 20 miliona. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301225 Ma i Mount je vrhunski igrac koji je mlad i vremenom moze i hoce biti samo bolji. Bice mjesta za sve, nek se bore i nek igraju oni koji su u najboljoj formi. Ionako imamo problema sa povredamo tako da ce svi igrati. Prijavi
29. august 2020.6 god. comment_301232 Platili smo 12 miliona agentu za Vernera, tako da...Samo sto je to Werner a ovo Donnaruma Golman is sredine tabele tima u Seriji ASkupo mi je to, da neko ko bi se trebao boriti za prvog golmana biva placen 20ak milki Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301241 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1299983130649145344?s=19 Biti će neka jeftinija opcija pa da se bori sa Kepom. To je i najbolja opcija po meni Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301244 Ja bih se s njim lagano izborio, a kamo li neko ko je solidan golman. Solidan je dovoljan, da bude puno bolji od smijesnog Kepe. Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301255 Jos ako imas visinu. Samo da stojis manje ces golova da primis od kepe. Kontam da grankivskaja ima adute da te ubedi :-) Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301273 Da se malo osvrnem na ovaj prijelazni rok. Werner, Ziyech, Chilwell, Silva, Havertz gotovo siguran... Mislim da možemo reć da je ovo najbolji prijelazni rok unazad ohoho godina (još tamo od dovođenja Hazarda). Nakon što smo prethodnih godina muku mučili s transferima, dovodili isključivo flopove i preplačivali igrače za koje smo svi znali da će bit flop, sad ovo, 5 igrača od kojih svi potencijalni prvotimci. Istina imali smo malo sreće, s transfer banom i koronom pa smo sad i puni ko brod a konkurencija oprezna u trošenju, ali mislim da definitivno nije samo stvar u tome, trošili smo mi i prije ali na poluigrače, ove sezone se dogodio zaokret u transfer politici, napokon se dovodi pametno, ciljano i mlado i sve to na vrijeme a ne zadnji dan kao dosad. Zato čestitke Lampardu, Cechu i Marini! Do ovog zaokreta je došlo jer napokon struka bira igrače. Napokon se sluša trener. Za razliku od prethodna 3 trenera koji su bili u lošim odnosima i vječnoj svađi s upravom sad napokon postoji dobra komunikacija između trenera i uprave koji zajedno rade na transferima. Drago mi je i zbog Cecha, oko kojega je bilo (opravdano) puno pitanja kada je došao, koliko je njegovo znanje i ponajprije koliko će on uopće ulogu imat tj. je li smo fikus koji je tu da zadovolji navijače. Drago mi je da nije tako, i da očito ima svoju ulogu. Ne možemo znat što se točno i kako odvija i tko što radi, ali po čestom pojavljivanju njegova imena u medijima (da je pričao s igračima, nagovarao ih da dođu i sl). jasno je da ima svoju ulogu, a i ovaj zaokret ne može bit slučajan a on je jedina promjena u upravi u odnosu na prethodne godine. Tu je naravno i Lampard, vrijeme će pokazat koliko je dobar trener (a mislim da je dosta dobrih stvari već pokazao) ali upravo ovo je najveći dobitak njegova dovođenja. Siguran sam da je za ovaj zaokret dobrim dijelom i on zaslužan. Upravo zato sam i navijao da on dođe kao trener jer sam vjerovao da ako itko može utjecat na upravu da se nešto promijeni je upravo on, kao legenda kluba i kao netko tko dobro poznaje sve te ljude. Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301287 Samo jos treba ugurati Terrya u upravu, nesto kao Salihamdzic u Bayernu, moze nam biti veliki plus da ovi mladi igraci uce od njega. Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301294 Racunaj da je dobar deo toga ide na Romana koji je hteo da proda klub pa ga boleo tuki. Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301298 Sada smo bacili oko izgleda na Maignana, jer ovi navodno traže previše za Mendyja. Očito smo naumili tamnoputog golmana dovesti Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301300 Ovaj Maignan je visok cak 197 ako sam dobro vidio. Treba nam malo drugaciji profil od Kepa, neko ko je dominantan u zraku i na istrcavanjima. Pa nek se bore za startnog golmana, ovaj svakako nije skup. Prijavi
30. august 2020.6 god. comment_301301 Ovaj Maignan je visok cak 197 ako sam dobro vidio. Treba nam malo drugaciji profil od Kepa, neko ko je dominantan u zraku i na istrcavanjima. Pa nek se bore za startnog golmana, ovaj svakako nije skup. Gdje gledaš to, na transfermarktu piše 191, ne znam. Kepa ima 186 Prijavi
31. august 2020.6 god. comment_301304 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1300334948759502848?s=19 Sviđa mi se što će ostati Kepa, dovesti će se neki jeftiniji golman, vjerojatno neki od one dvojice iz francuske pa neka se bore za mjesto prvog golmana Prijavi
31. august 2020.6 god. comment_301306 Ma dal je ovo stvarno rekao,cudno, vdim neke novine/portal u Ceskoj ili sta je vec Hoćemo sad njega ili Marinu da krivimo ako nam nešto nije po volji :fantom: Prijavi
31. august 2020.6 god. comment_301311 Njega ako se dovede flop ili ako se ne dovodi neka pozicija koja nam je kritična, Marinu ako je razlog šta nekog nismo doveli šta nismo tili platit pare koje se traže. Tako bi bar trebao funkcionirati... Prijavi
31. august 2020.6 god. comment_301323 Abra se vrlo retko mesa u transfere poslednjih godina, ako i uopšte. Iako insistira na samoodrzivosti kluba uvek je tu da iskesira ako treba izbalansirati knjige. Tog čoveka bi mogli kriviti jedino jer je previše slobode dao Marini i Emenalu koji su prethodnih sezona vukli brdo pogrešnih poteza, posebno na tržištu igraca. A i kakva je sad to priča o prodaji kluba? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.