Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1297922976676020230?s=19
Što imamo fetiš na tamne golmane, već 3. s kojim se povezujemo. Dobro ovo je Sky, novi Sun
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

https://twitter.com/CarvalhoJTElite/status/1297939854119116801?s=19
Izgleda da je moguć još jedan stoper, iako ne vjerujem u to, nekako mi djeluje nemoguće sve to za 1 transfer rok
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1297956787765882887?s=19
Tomori kao što sam rekao vjj ide na posudbu
S obzirom da nisam oduševljen niti jednim igračem u našoj odbrai, ako klub uspe da rascisti guzvu i dovede kvalitetnijeg i/ili talentovanijeg stopera potpuno sam za.
Angažovanje Silve otvara prostor za to jer za njega nije plaćeno obeštećenje a i plata nije prevelika.
Vajt je talentovan stoper, prekucao je Cempionsip ove sezone i ima potencijal za mnogo više od toga. Cak ga je i Sautgejt pohvalio.
Bielsa ga je odlicno koristio kao plejmejkera iz zadnje linije jer decko ima odličan pas i mirnocu sa loptom.
Koncentrisan je stalno i lepo čita igru, te ne ispada iz šablona.
Jedino što meni bode oci onako je što mu očigledno fali mišićne mase, te sto je visok "samo" 182cm.
Recimo Silva je nekih 2 cm visi ali pre ces banderu pomeriti iz mesta nego njega.
Iz perspektive fizikalija smatram da je još uvek tanak za neka velika očekivanja u klubu našeg ranga. Ali godine i talenat mu idu u korist jako.
Zapravo bi sada bilo najbolje vreme za njegov transfer, dok je Tijago u klubu da uči od njega.
Ponavljam da igra, uci i razvije se, a ne da se od njega očekuje da odmah ponese odbranu.
Ali sa Silvom i Vajtom na terenu definitivno ce nam trebati golman koji je dominantan u rešavanju visokih lopti.
Ma nece White biti kandidat za prvog stopera, tu je siguran sam Zouma i vjerovatno Silva. Ko zna, mozda uz takvog stopera kao sto je Silva i ona dva panja budu dobri.

Pa Kejhil je napravio karijeru pored Terija, retki su primeri da je štoperski tandem sačinjen od dva jaka igrača kao što je svojevremeno to bilo sa Rijom i Vidom ili kod nas Teri i Karvaljo, a mogo bih da dodam da su one jedne sezone Morgan i Hut bili izvrsni :D

Zuma bi mogo najviše koristi da ima od ovog dolaska Silve.

To je samo Konte uspeo da napravi od govana pitu i pritom da uzme titulu šmekerski

Ne znam za kuna, ali ja pitam sto na posudbu, k'o da mu je 17, a ne 21 godina.

Gdje sam ja spomenul da uzmemo Sarra i da ga damo na posudbu? Jebo te hljeb.
Sare bi bio solidno pojacanje, opet ako imamo para, što da ne?

Mislim da trenutno bolju ponudu ne moze dobiti.

Ovakva ekipa, ovakva pojačanja te uz to sve je na njemu, ako se bude dobro pokazao sigurno je da će igrati

Jel može biti gori od Christensena?

Ne može haha ali eto ići će na posudbu, pa će se vidjeti, ako ništa možemo ga barem uvijek prodati.
Što se tiče Christensena i Rudigera izgleda kako sigurno ostaju, međutim Nizaar je danas reportao kako su prekinuti pregovori s njima za nove ugovore a obojica imaju još manje od 2 godine ugovora

Ne moze, ali Christensen je novi Willian, gotive ga svi iz kluba iz nepoznatog razloga.

Christensen je buduci kapiten, momak vrhunski cita igru, nevidjen je stoper koji sa takvom elegancijom igra.

да

Nije htio produziti, logicno :D

pitao sam u kontekstu ko je čovek uopšte pošto baš slabo pratim i onda mi je nepoznat

a kad otvorim stranice neke sa vestima, diže se neka euforija pa ne znam da li vredi ili ne, ne galama konkretno zbog njega, nego eto, jelte, ko da smo samo mi na tržištu 

https://twitter.com/DiMarzio/status/1298304137440956418?s=19
Gotov Sarr
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1298304955623841792?s=19

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.