21. august 2020.6 god. comment_300449 Ziyech, Werner, Havertz, Chilwell, Thiago Silva, golman. Kako izgleda za sada to će nam biti transferi, ako bude tako to je 10/10 za mene na papiru. Jedan od najboljih odrađenih poslova. Pa to je ovako na papiru 5-6 prvotimaca Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300450 Čuo sam ja za ovog Mendy-a, dobio je dobru kartu na jednom eventu na FIFA Mobile :D Onako ima 28 godina i došao je prošle sezone u Ren iz Reimsa čini mi se tako da je tamo Rajković postao prvi golman. Mislim da nije loša opcija za drugog golmana... Što se rasprave gore tiče Da li je Kepa previše plaćen ? Da, očigledno, ono što je pružio do sada računajući obje sezone nije vrijedno najskupljeg golmana ikada. Ali opet, ne bih ga mijenjao ove sezone, čisto jer mislim da su veći, mnogo veći problem stoperi i taj lijevi bek. Doveo bi samo neku jeftinu opciju koja može da bude dobra zamijena te da se eventualno bori za mjesto u prvih 11. Golmani su to, njih ima milion. Nadam se da završavaju Chilwella i Havertza uskoro Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300453 Čuo sam ja za ovog Mendy-a, dobio je dobru kartu na jednom eventu na FIFA Mobile :D Onako ima 28 godina i došao je prošle sezone u Ren iz Reimsa čini mi se tako da je tamo Rajković postao prvi golman. Mislim da nije loša opcija za drugog golmana... Što se rasprave gore tiče Da li je Kepa previše plaćen ? Da, očigledno, ono što je pružio do sada računajući obje sezone nije vrijedno najskupljeg golmana ikada. Ali opet, ne bih ga mijenjao ove sezone, čisto jer mislim da su veći, mnogo veći problem stoperi i taj lijevi bek. Doveo bi samo neku jeftinu opciju koja može da bude dobra zamijena te da se eventualno bori za mjesto u prvih 11. Golmani su to, njih ima milion. Nadam se da završavaju Chilwella i Havertza uskoro Pa znalo se da je preplaćen čim smo ga doveli, sami smo si krivi za to i situaciju sa Curtoisom, pa smo panično aktivirali klauzulu. Svakako nam treba drugi golman, Caballero nije za to, pa neka se bore međusobno i vrše pritisak jedan na drugog, konkurencija je poželjna Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300458 https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/1296824386843009025?s=19 Ništa od Dunka Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300468 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1296881558608019457?s=19Uzbudljiv tjedan pred nama sigurno Prijavi
21. august 2020.6 god. comment_300499 Sve se ubrzalo naglo, tako da možemo očekivati da završimo 3 pojačanja iduće sedmice u vidu Chilwella, Havertza i po svemu sudeći Silve. Još nam preostaje vidjeti šta će se desiti sa pozicijom golmana, ali oko toga neću da se stresiram sekunde, što se mene tiče može i Kepa da ostane, ali ne vjerujem da će se Lampard kockati sa njim iduće sezone. Prijavi
22. august 2020.6 god. comment_300526 Treba se usrati Arsenalu u posao i dovesti ovog malog stopera Lillea. Izgleda da su se ovi naši vratili sa godišnjih odmora, čim je ovako počelo da pršti :D Sledeće sedmice neka potvrde Chilewlla i Havertza i ja zadovoljan :D Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300602 Po svemu sudeci dolaze chilwell, Havertz i jedan stoper kao free igrac. Silva i Sarr kojem se istekao ugovor sa Nice-om ove sezone, se spominju. I to je to najvjerovatnije, do kraja roka se rijesit viska. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300611 Ako je prosjek bolje ne dovoditi, bez obzura sto je besplatno. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300616 Ne znam za Silvu ali mi jedno nije jasno. Pored ovakve odbrane oni trose 80-90 miliona na ofanzivnog igraca a za stopera traze neko jeftino rjesenje i izvlace stopera bez ugovora koji je na zalasku ozbiljnije karijere. Nikako ne razumijem. Prijavi
23. august 2020.6 god. comment_300619 Taj Sarr je vazio za jako dobrog talenta, pogotovo na igrici :D U finog stopera se razvije, sad sta znam, jeste free sto se tice para koje dajes klubu ali opet dobija on tu neki fin bonus odmah na ruke i on i agent, ko zna, mozda bi se i moglo ubosti a mozda bi de i moglo ispusiti. Radije bi na neku pricu sa Interom, trampu odraditi, neki od nasih bekova plus kes za Skrinara... Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300628 Ne znam za Silvu ali mi jedno nije jasno. Pored ovakve odbrane oni trose 80-90 miliona na ofanzivnog igraca a za stopera traze neko jeftino rjesenje i izvlace stopera bez ugovora koji je na zalasku ozbiljnije karijere. Nikako ne razumijem. Pa možda bi ganjali štopera "svjetske klase" kad bi takav bio dostupan na tržištu, a da nam paše. Prijavi
24. august 2020.6 god. Autor comment_300630 Pa možda bi ganjali štopera "svjetske klase" kad bi takav bio dostupan na tržištu, a da nam paše. Bas tako. Realno nema vrhunskog stopera danas a da je dostupan. A ovo za Havertza se mora iskoristiti. Buduci osvajac zlatne lopte. Svidja mi se ovo za Silvu, dobar je to stoper, ne mora igrati svaku utakmicu, mislim da ce svojim prisustvom i iskustvom uljevati povjerenje. Fino prelazno rjesenje a onda na ljeto zaganjati ozbiljnog stopera. Btw: Thiago silva je i sinoc u finalu LP odigrao sasvim dobar mec. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300639 Možda i ovi nešto nauče od Silve, misleći npr. na Zoumu ili Tomorija. Ja sam apsolutno za Silvu. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300640 Da, samo što Silva teško da će moći igrati utakmicu za utakmicom, trebat će to pametno dozirati Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300643 Dovode silvu a sljedece sezone dolazi Rice, hoce da zatrazi Transfer i spuste cijenu. Jedna insajderska Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300644 Pa dobro, nema ni potrebe da igra svaku ligašku ili kup utakmice uopšte, ali eto ima dovoljno igrača za koje se nadam da će malo doći sebi (misleći na sadašnje štopere) i igrati na određenom nivou. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300652 A sto bi Sarr na posudbu ako je bio prvotimac Nice, kazu da je bas fino igrao. Transfermarkt kaze 16 miliona vrijedi, po meni bolje prodati Christensena ili Rudigera, nego da Sarr ode na posudbu. Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300658 Šta Sarr na posudbu ? On je koliko ja znam slobodan igrač i pitanje je kada će ga neko klepiti. Još je mlad tako da iako flopa može se fino prodati Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300663 Šta Sarr na posudbu ? On je koliko ja znam slobodan igrač i pitanje je kada će ga neko klepiti. Vjerovatno se misli da ako ga uzmemo da ćemo ga poslati negdje na posudbu Prijavi
24. august 2020.6 god. comment_300667 Ne znam za kuna, ali ja pitam sto na posudbu, k'o da mu je 17, a ne 21 godina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.