Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Stones je bio dobar potencijal u Evertonu ali ga je odabir transfera kostao daljnje karijere. Otisao kod Guardiole koji ga je ucio samo dodavanjima, vodjenju lopte a nista ga nije unaprijedio u igranju odbrane sto mu je glavni zadatak. Da je tad otisao kod pravog trenera za njega bio bi mnogo bolji.

Matijas Ginter iz Gladbaha?
Kad se pojavio bio je bas jak talenat. Nisam ga puno pratio posle sto je otišao iz Dortmunda.

Pa potvrdio je da su ga ovi naši kontaktirali, ali kao ostaje vjeran i te gluposti.

Stones je bargain ali u reziji Citya koji bi nama za drvo uzeo 20 milki i jos bi mu morali finu platu dati. Koncentracija 0,samopouzdanje 0 i ono sto nam je najpotrebnije u odbrani leadership -1

Ginter nije los, sve zavisi koja je cijena
Ovo za Oblaka je isto realno, ne vjerujem da imamo toliko kesa. Havertz plus pojacanja u odbrani, nema sanse da bi mogli njega uzeti.

Nama treba neko ko ce i raditi sa ovom zadnjom linijom, Lampard ne zne, a tek Morris.

A sto se tice stopera, ja bih rado ovu dvojicu iz Burnleya i Brightona, zasto ne? Ne treba previse kalkulisati sa tim igracima, ionako sto Whisper rece, to su stoperi, ne treba praviti kreatore sto Guardiola radi sa svojima.

Stoper je stoper i treba da ostane to.

Uglavnom, miljama su ispred onog sto sad imamo.

https://twitter.com/angelomangiante/status/1293237038083448832?s=19
Nije top izvor ali nikad ne znaš. Ornstein je rekao da ga WH cijeni na 70-75 mil lol, treba ubaciti barkleyja u trampu
Ipak je opovrgnuto od pouzdanijih izvora ovo za ponudu, nismo još ništa slali. Čeka se prvo Kai
Logicni da će Mount podjebavati i lajkovati ipak mu je to najbolji jaran.

Ljudi, postali smo jebena destinacija u Engleskoj zbog ovih klinaca mladih. Toliko ovih engleza imamo da nam svaki talenat moze srediti po nekog dobrog igraca.

Mount sređuje Ricea, Drinkwater Chilwella, opet smo pozeljna destinacija :D

Sto se Declana tice, mislim da mu je to realno i najvise cijena nekih 40-50 milki.
Ukratko od tog podcasta Matt Lawa jučer, isto kaže da je prioritet trenutno Kai te tek nakon njega se ide dalje. Misli da je Kai pitanje trenutka samo, ali kaže da bi se moglo odvući jer Marina ulazi u pregovore sa dobre pozicije i sigurno im neće dati ono što zahtjevaju. Dakle, moglo bi potrajati još malo.
Iza toga prioritet je LB navodi, Chilwell i dalje glavna meta i kaže da bi bio moguć ukoliko bude zahtjevao odlazak. Kao opcije još spomije Dignea, Tagliafica a za Reguilona nije optimističan pošto ga je agent ponudio nama, ne zna koliki je pravi interes.
Iza LB prioritet je golman, kaže da pratimo Onanu ali sumnja i da imamo dobre odnose sa Ajaxom ali da bi ga iznenadilo da Onana napusti Ajax ovo ljeto.
I tek na kraju navodi CB, Lampard misli kako su ova 4 stopera koja imamo potencijalno dobra, tj da se mogu utrenirati.
Zaključuje kako će ovo biti dugo ljeto za Chelsea i da nas očekuju iscrpni pregovori.
Nadam se kako griješi, to je njegovo mišljenje

...

Baš to. Nemam komentara. Razumijem da prvo želi srediti ofanzivni dio igre i kako ne možeš sve pokrpati u jednom roku, bio bih zadovoljan sa Kaiom i LB do kraja samo. Ovo je ipak proces i potrajat će. Ali nije mi jasno kako može golman biti prioritet ispred stopera
I drugo što meni osobno nije jasno od Lamparda je to što je spreman u Chilwella ulupati tolike pare. Nadam se da sam u krivu, ali nema mi smisla. Da ne pišem o sveopćem oduševljenji Leicesterovih fanova koji priželjkuju da nam ga uvale
Ali ajde ako mu je tolika želja, pa da vidimo i to

Koja 4 stopera ? Mi imamo 2 stopera i 2 drveta... Nadam se da nije spreman da im da još jednu sezonu da stasaju jer su mladi...

Pa vjj Rudiger i Christensen zaključujući po minutaži ove sezone xd
Chilwell i Rice, 2 engleza kao spas i pojačanja za našu obranu, zajedno bi koštali minimum 120 mil eu.
Čovjek bi očekivao da za te pare dobiješ već dokazane opcije, a ne dva upitnika. Nisam baš zadovoljan, moguće da sam u krivu ali ovo je preplaćeno u svakom pogledu, mislim da se za te novce mogu dovesti provjereniji igrači.
Vidjet ćemo što će na kraju biti, kako vama djeluje to

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.