13. august 2020.6 god. comment_299865 Cuj nece da puste christensena, jer misle da bi postao igrac vrijedan 70 mil kada bi otisao u spaniju ili njemacku zbog konstantnog igranja, a ne zele da im se desi novi de bruyne. Je li oni vide kakav je to debil uopste? Rudigera ne mogu prodati zbog konstantnih povreda u koljenima, a Zoumu bi najlakse mogli prodati. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299866 I tek na kraju navodi CB, Lampard misli kako su ova 4 stopera koja imamo potencijalno dobra, tj da se mogu utrenirati. Pa dobro, mogu se utrenirati, Lampard je mnogo toga naucio ove sezone, tako da ce to moci da primeni naredne. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299873 Mozda se ova drva mogu utrenirati al ti Frenkče neces sigurno s tim tvojim metodama. Dovedi sebi ekipu koja ce obavit taj posao kvalitetno jebem ti snahu Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299915 Cuj nece da puste christensena, jer misle da bi postao igrac vrijedan 70 mil kada bi otisao u spaniju ili njemacku zbog konstantnog igranja, a ne zele da im se desi novi de bruyne. Je li oni vide kakav je to debil uopste? Rudigera ne mogu prodati zbog konstantnih povreda u koljenima, a Zoumu bi najlakse mogli prodati.Kakve povrede Rudigera? Pa daj da slomi to koljeno vise, svi ligamenti da mu popucaju, bolje da lezi u krevetu nego da je na terenu Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299953 Reguliona i upamecana mozes za 80milki kupit i da dobijes kusur. Al nase mete rice i chilwell koje cijene skupa 160 miliona :D Jebo mater Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299985 Upamecano ima otkupnu klauzulu od 42M € Tako kaze The Athletic Regulion je nekih 20 milki Ne znam sta se čeka.. Koliko god i meni Upamecano bio mlad i jos uvijek nedokazan, mislim da je 42m ok cijena i plus klauzula je tako da nas ne moze niko jebavat. Imamo njegovog suigraca u ekipi, imamo tri francuza, nema tu sta, neka se svi prihvate posla. Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299987 Ja sam procitao da je imao tu klauzulu pa produzio ugovor i sad je nesto drugo. Ko ce ga znat Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299988 Upamecano ima otkupnu klauzulu od 42M € Tako kaze The Athletic Regulion je nekih 20 milki Ne znam sta se čeka.. Koliko god i meni Upamecano bio mlad i jos uvijek nedokazan, mislim da je 42m ok cijena i plus klauzula je tako da nas ne moze niko jebavat. Imamo njegovog suigraca u ekipi, imamo tri francuza, nema tu sta, neka se svi prihvate posla. Po već koji put, klauzula se tek može aktivirati iduće ljeto. Sada bi koštao barem 60,što i dalje ne bi bilo lošeJa sam procitao da je imao tu klauzulu pa produzio ugovor i sad je nesto drugo. Ko ce ga znat Sada je produžio ugovor do 2023. Klauzula postoji od 42 mil € koju je moguće aktivirati tek sljedeće ljeto. Slična priča kao sa Wernerom Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299989 Ma ne znam sad tacno, neki je kurac u pitanju. Navodno je potpisao novi ugovor skoro nekad i u tom novom ugovoru valjda stoji ova klauzula. Ali mislim da je fora da se moze aktivirati tek 2021 Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299990 Ma ne znam sad tacno, neki je kurac u pitanju. Navodno je potpisao novi ugovor skoro nekad i u tom novom ugovoru valjda stoji ova klauzula. Ali mislim da je fora da se moze aktivirati tek 2021 Da ako ga se želi dovesti sada, moralo bi se pregovarati ovo ljeto kao da nema klauzule, inače bili su spremni ga pustiti ovo ljeto i Arsenal je bio zainteresiran, tražili su negdje 60 mil prije nego što je potpisao taj ugovor. Nitko tada nije želio to platiti. Vjerujem kako bi cijena bila tu negdje oko 60-70 za ovo ljeto Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299991 Dogovoriti ga sad kao Liverpool što je Keitu sezonu ranije i nek sljedeće ljeto dođe. Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299992 Ma nek je i 60. 60 i regi 20. 80 lagano. Pojaco si zadnju liniju. Prodaj emersona/alonsa i jednog stopera. Vratio si pola novca Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_300001 Dogovoriti ga sad kao Liverpool što je Keitu sezonu ranije i nek sljedeće ljeto dođe. Zašto? Ako ima klauzulu iduće godine onda ga nije problem dovest dogodine (jedino da rastjeramo konkurenciju dok još dobro stojimo na tržištu, ali uz dobre igre sljedeće sezone možemo postati samo još privlačnija destinacija). S tim bi samo riskirao da platiš igrača koji se u međuvremenu može gadno ozljedit, propast... Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_300004 Zašto? Ako ima klauzulu iduće godine onda ga nije problem dovest dogodine (jedino da rastjeramo konkurenciju dok još dobro stojimo na tržištu, ali uz dobre igre sljedeće sezone možemo postati samo još privlačnija destinacija). S tim bi samo riskirao da platiš igrača koji se u međuvremenu može gadno ozljedit, propast... Postavio si i odgovorio na pitanje i još dao obje strane tako da nemam šta više da kažem. Tako se osiguravaš, ali i ulaziš u rizik. Treba nekad i rizikovati. Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_300006 Sve se to papirologijom moze rijesit. Uvedes stavku da ga kupujes zdravog. Inace sve pada u vodu Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_300045 Ako dovedemo Chilwela za 80 i Havetza za 80, onda nista od stopera i golmana sto je po meni greska. Ja bih kupio Reguliona koji je troduplo jeftini i ostale pare ulozio na Rice plus dodao nekog od igraca. Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300081 Pa ovi traže za Ricea isto oko 80 miliona ili nešto slično, tako da Rice nikako ne može ići ni u kakav kusur i da ostane još za nekoga. Ja sam zadovoljan ako dođu 2 igrača još, a kako je krenulo biću i da bar jedan dođe. Kad bi došli još štoper, Havertz i bek, to je 6 igrača ukupno. Hajmo dovesti Balea da nam igra lijevog beka. Koliko on košta? Prijavi
15. august 2020.6 god. comment_300082 Hajmo dovesti Balea da nam igra lijevog beka. Koliko on košta? 0,samo treba preuzeti njegovu plaću xd Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300127 Ali opet ako dodju još Chilwell i Havertz, skontaj da su to 4 jaka transfera za jedan prelazni rok sto se odavno nije desilo kod nas Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300131 Chelsea closing in on £40MILLION transfer move for Lewis Dunk to beat rivals Tottenham to Brighton skipper. {The Sun} Chelsea and Everton 'both interested in signing Watford goalkeeper Ben Foster. {Dailymail} Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300153 Ben Foster nije los za klupe, dok je ova cijena za Dunka očajna, bolje dati odma 100 leveru za Havertza nego spucati 40 u jebenog Lewisa Dunka Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300156 Ben Foster nije los za klupe, dok je ova cijena za Dunka očajna, bolje dati odma 100 leveru za Havertza nego spucati 40 u jebenog Lewisa Dunka Po cemu ti ne valja Dunk? Koje su to njegove mane? I ne znam kakve veze ima Havertz da Dunkom? Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300159 Za Dunka 25 miliona plafon. Sve preko toga ne dolazi u obzir. Nije slab stoper, ali nije klasa. 40 je puno. Prijavi
16. august 2020.6 god. comment_300163 40 se trazi, moze se to spustiti na 30 ako i Dunk hoce da predje svim silama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.