Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kako nije po igri? najbolji stoper u ekipi brightona ubjedljivo. Ako ne moze tarkowski, moze onda dunk.

Jebo te brajton
Pogledaj malo kako prolaze sve ekipe koje na svaku jebenu budalu krkaju 40+ miliona
City, Real, Barca pogledajte malo krkanje para u te igracine u timovima iz sredine tabele u te wonderkidove i picke materine. Pogledajte nase transfere kada smo krkali brdo para u ojebine.

Kao da Rudiger, Emerson, Bakajoko, Morata nisu bili losi igraci Felipe Luis, Drinkwater itd.
Jebo vas vise hljeb, zapeli za stopera ko za kurac, daj za bilo koju ojebinu 40+ milona, razumijem da su nasi stoperi kurac ali da bacas tolike pare na kurčeve igrače, to ne razumijem
Slažem se sa Kunom, bolje izdržati godinu bez stopera nego dovoditi neka prosječna rješenja nedostpjna chelseaja, mislio sam da su ta vremena iza nas

Čuj izdržati godinu dana, pa Kun ako izdrži do oktobra gledajući Rudigera ubijte me odmah :P a što se mene tiče neka štopera, nije to toliko ni prioritet ako Lampard nastavi da ovako odbranu postavlja

Pa Dunk je vjetojatno bolji pd naših stopera, ali nije mi to neko mjerilo. Mislim da bi trebali gledati veću kvalitetu tu
Ne kazem da trebamo dovesti Dunka ali ne treba covjeka odmah popljuvati samo zato sto je iz Brightona. Na kraju krajeva nismo ga jos ni doveli, mozda cak i necemo, ali Dunk je po meni igrac koji je siguran sam duplo bolji od svih nasih stopera. Izuzetni je jak, pozrtvovan, jedan od onih sto se baca glavom pod kopacku, i sto je izuzetno bitno, igrac koji je dobar i na lopti iako je korpulentan.

Pa Brighton je ove godine igrao izuzetno dopadljiv fudbal, stoperska linija je igrala bas visoko sto isto treba gledati prilikom kupovine ovih igraca iz odbrane. Ponavljam, nije isto igrati odbranu u bunker sistemu i visoko sa napadacki orijentisanom igrom.

Pa Dunk je za Rudigera i Christensena licno Maldini. Ne moze biti gori od njih da igra s jednom nogom.

Naravno i Lampard tu mora dosta posla uraditi, pozicioniranje igraca, kretnja bez lopti je krucijalna kod stopera. Dovedi Dunka u Bayern pa ces vidjeti kakva ce stopercina biti.
  • Autor
Dobar je Dunk ali je 40 mil je smijesna cijena. Stavi Rudigera ili Zoumu u Brighton i bit ce duplo bolji stoper nego sto je kod nas u Chelseau

Dobar je Dunk ali je 40 mil je smijesna cijena. Stavi Rudigera ili Zoumu u Brighton i bit ce duplo bolji stoper nego sto je kod nas u Chelseau

Nadam se da se zajebavas.
  • Autor

Nadam se da se zajebavas.

Sto je najgore fakat se ne zajebajem.
Prosle sezone je Rudiger bio sasvim solidan stoper. Zouma sigurno ima potencijala... Ono sto hocu da kazem jeste da kod nas ove sezone nista, apsolutno nista nije valjalo (sto se tice defanzive). Mislim da nije problem SAMO u igracima, dublji je to problem (branjenje prekida, povratne lopte, zonsko markiranje...)
Opet smo se usporili, 4 tjedna do početka sezone, malo manje od 2 mj do kraja transfer roka, hrpa posla i dalje čeka.
Najveće mi je iznenađenje što nikog nismo prodali od onih otpisanih, veliki nas gubici tu očekuju. Samo na drinkwateru, batshuayiu i bakayoku ćemo izgubiti veliki pare, većini i ugovor brzo ističe.
Nadalje, ne pomičemo se nigdje niti po dolaznim transferima, jako se odužilo ovo sa Kaiem i pitanje je koliko će još. Neće se krenuti dalje dok se on ne završi, a i nema nekih indikacija kada bi to moglo biti, samo se zna da se pregovara.
Nadam se kako nećemo opet ulaziti u neke panične kupovine u nedostatku vremena jer zbog toga i jesmo preplatili brojne prosjeke koje sada ne možemo prodati niti po bitno nižoj cijeni
Ako čekaju da se završi posao s Kaiem prvo onda su debili. Šta su oni? PC s jednom jezgrom pa ne mogu multitaskat? Ako se ima para za npr. lijevog beka i zna se da će se lijevi bek dovest neovisno o Kaiu (navodno bi lijevi bek svakako trebao doć) koji onda k imaju čekat da se završi posao s Kaiem prvo? Paralelno kupuj i završvaj druge poslove! Ne vode valjda pregovore s Leverkusenom 8 sati dnevno pa da ne stignu ništa drugo.

Ako čekaju da se završi posao s Kaiem prvo onda su debili. Šta su oni? PC s jednom jezgrom pa ne mogu multitaskat? Ako se ima para za npr. lijevog beka i zna se da će se lijevi bek dovest neovisno o Kaiu (navodno bi lijevi bek svakako trebao doć) koji onda k imaju čekat da se završi posao s Kaiem prvo? Paralelno kupuj i završvaj druge poslove! Ne vode valjda pregovore s Leverkusenom 8 sati dnevno pa da ne stignu ništa drugo.

Nažalost ali da, prioritet im je trenutno Kai, ostalo je na čekanju. Isto tako misli se kako prvo moramo prodati jednog beka da bi doveli drugog, po politici jedan van jedan unutra
Problem je što igrace koje mi želimo da prodamo retko ko hoće da kupi.
Nude ili neke pozajmice ili neku crkavicu.
Ne moze čovek ni da se nada previše. Ovaj put smo stvarno stavili skart u izlog.
Sad sam to napisao Whisper ali na drugoj temi.

Koliko je da kazes pogurala situacija sa pandemijom toliko je i odmogla. Svi slabiji klubovi (ne mogu reci manji zbog Leedsa i Milana) su veoma oprezni sa trošenjem novca i ulaganjem, većina gleda da im poslovanje bude negdje na 0.Evo jebem ga samo mi i City zasad keširamo, ostalo sve suzdrzano ili free transferi.

Plus ovaj naš škart ulazi i u zadnje godine ugovora, tako da je ovo zadnji voz da se dobije bilo sta za njih. Bilo bi dobro Zappacostu i Emersona baciti u Italiju na posudbu godinu uz obavezan otkup na kraju sezone, eto ako nemaju sad para imace za godinu. Michya i Bakayoka za kes uvaliti i to je to
Sinoc sam vidio da je Lampard na odmoru u Francuskoj tako da vjerujem da je i ostatak uprave. Mora se i Marina odmoriti tako da sam siguran da je ovo zatisje upravo zbog tih godisnjih odmora.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.