Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Eto ga whisper 🤣

Ja bih Gimeneza prije svih, ali i pored njega bih pokusao dovesti Dunka ili Tarkowskog za normalne pare.
Bolji stoper. Jednostavno je.

U zadnje vrijeme, istina povrede su ga zezale, ali to nikad ne znas da li če se ponovo vračati ili ce biti bez povreda. Ako je zdrav, Gimenez je jedan od najboljih stopera.

Bolji stoper. Jednostavno je.

U zadnje vrijeme, istina povrede su ga zezale, ali to nikad ne znas da li če se ponovo vračati ili ce biti bez povreda. Ako je zdrav, Gimenez je jedan od najboljih stopera.

Ali je takođe klasika bunker stoper, nije li to protiv argument ovde? :D

A Tarkowski igra u ekipi koja bas igra napadacki fudbal :DTacno kad kazem napadacki fudbal odma mi je tu ispred ociju Burnley i Dyche :D

Dok to Tarkowski nije. On igra u ekipi koja je ultra mega giga napadacki nastrojena.

Vi izgleda slabo kapirate zajebanciju :D
Većina vas ovde provlači priču kako ne žele stopera iz bunker ekipe.
A kad se pojavi interes za Gimeneza onda moze odmah, top igrac. Nema veze sto Atletiko igra dupli blok.
Nije stvar ni u jednom od ta dva igrača, već u dvostrukim kriterijumima.
Atletiko je ipak atletiko, jači klub od Burnlya, znači ipak veća garancijama a i poznatiji igrač. Ipak je bio dio najjačeg stoperskog dvojca na svijetu...

Ali da, i s Gimenezom treba bit oprezan, uz to je Urugvaj preslika Atletika što znači da nikad u karijeri nije igrao u otvorenom sistemu. A i ti problemi s ozljedama zadnje vrijeme... Ne treba se s njim zalijetati...

Vi izgleda slabo kapirate zajebanciju :D
Većina vas ovde provlači priču kako ne žele stopera iz bunker ekipe.
A kad se pojavi interes za Gimeneza onda moze odmah, top igrac. Nema veze sto Atletiko igra dupli blok.
Nije stvar ni u jednom od ta dva igrača, već u dvostrukim kriterijumima.

Vidis li smajlije jeba te gospa :D

Čovjek je napisao "također" što se odnosi na Tarkowskog, tako da je tu sve jasno. Obojica su iz bunker ekipa, ali ima ovdje i jedan argument protiv toga, a zove se:"Pa i Cahill je iz Boltona došao"

Pa nije ni da smo mi tih godina kad je bia Cahill igrali nešto posebno ofenzivno...

Pa svaka koja je uspješna, one koje igraju tako a nemaju dobre stopere nisu uspješni. Tj. imaju barem jednog, drugi se može i krpat uz jednog WC stopera. Evo u Engleskoj Liverpool ima VVD-a, City Laportea (koji je veći dio sezone bio ozljeđen što je i jedan od glavnih razloga zašto su ove godine pali).

Ako ciljaš na manje ekipe, odakle možemo kupovat igrače, nađe se i takvih. Ne pratim puno van engleske pa ne mogu točno o imenima, ali sigurno se daju nać. Evo mogli smo de ligta ukrast prije Juventusa, (tko je trenutno u Ajaxa ili AZ-a, PSV...), mogli smo dovest koulibalya na vrijeme (iako bi još uvijek bio odlična kupovina), u njemačkoj ih sigurno ima (tko trenutno recimo igra dortmundu oni uvijek igraju napadački?)... 

Istina, nema masu takvih stopera, ali nema opčenito masu top class igrača, a ako želimo bit top ekipa opet moramo bit sposobni uhvatit top igrača ili talenta kao što smo doveli Wernera i Havertza, tako trebamo i stopera. Ne treba nam upitan igrač, treba  nam top igrač koji će dignut ekipu, a onda pored njega i može igrat i neki slabiji... Zato mislim da bi koulibalya još uvijek trebali probat dovest, top dokazna klasa s iskustvom, takav nam igrač treba...

I da se razumijemo, ne mislim da ne trebamo dovest igrača iz defanzivne ekipe već samo bit oprezan prilikom dovođenja :) Tj. ne gledat smo to što ta ekipa prima malo golova i što tamo igra dobro i ima dobru satistiku, već se uvjerit i da je brz, da dobro igra na puno prostora, da je ok s loptom u nogama i sl.

Pa svaka koja je uspješna, one koje igraju tako a nemaju dobre stopere nisu uspješni. Tj. imaju barem jednog, drugi se može i krpat uz jednog WC stopera. Evo u Engleskoj Liverpool ima VVD-a, City Laportea (koji je veći dio sezone bio ozljeđen što je i jedan od glavnih razloga zašto su ove godine pali).

Ako ciljaš na manje ekipe, odakle možemo kupovat igrače, nađe se i takvih. Ne pratim puno van engleske pa ne mogu točno o imenima, ali sigurno se daju nać. Evo mogli smo de ligta ukrast prije Juventusa, (tko je trenutno u Ajaxa ili AZ-a, PSV...), mogli smo dovest koulibalya na vrijeme (iako bi još uvijek bio odlična kupovina), u njemačkoj ih sigurno ima (tko trenutno recimo igra dortmundu oni uvijek igraju napadački?)...
Istina, nema masu takvih stopera, ali nema opčenito masu top class igrača, a ako želimo bit top ekipa opet moramo bit sposobni uhvatit top igrača ili talenta kao što smo doveli Wernera i Havertza, tako trebamo i stopera. Ne treba nam upitan igrač, treba nam top igrač koji će dignut ekipu, a onda pored njega i može igrat i neki slabiji... Zato mislim da bi koulibalya još uvijek trebali probat dovest, top dokazna klasa s iskustvom, takav nam igrač treba...

I da se razumijemo, ne mislim da ne trebamo dovest igrača iz defanzivne ekipe već samo bit oprezan prilikom dovođenja :) Tj. ne gledat smo to što ta ekipa prima malo golova i što tamo igra dobro i ima dobru satistiku, već se uvjerit i da je brz, da dobro igra na puno prostora, da je ok s loptom u nogama i sl.

Trenutno je stoper top kvaliteta najdeficitarnija pozicija na tržištu. Nemaju ga Barsa, Siti, Bajern, PSZ, Junajted, I to već duži niz godina. Svi su oni manje ili više uspešni, osvajaju trofeje, igraju napadački.. Sem Junajteda, ali njih brojim jer su veliki klub sa jakom kupovnom moći.
Svi su oni kompenzovali taj nedostatak na razne načine. Kroz jak presing, timsku i kvalitetno organizovanu odbranu, kvalitetnim golmanom... One ekipe koje imaju takve igrace iste čuvaju ko malo vode na dlanu. Probaj da dovedes De Lihta, Varana. Ne možes.
Van Dajk je izuzetno redak slučaj jer pre dolaska u Liverpul on je potpuno stasao kao igrač upravo na Ostrvu. Naucio jezik,prilagodio se klimi, okruženju, načinu igre.
Sve i da dovedemo Kulibalija, koji je takođe izuzetan igrac on takav doprinos nece moći da da, bar ne u prvoj sezoni. Treba vremena da on prođe sav taj period učenja i adaptacije. A njemu ce jos malo pa 30 banki.
To važi i za bilo koga drugog, ko ne igra u Engleskoj.
Zbog toga sam ja pre za Tarkovskog nego Gimeneza ili nekog igraca sličnog kvaliteta. Nama treba neko ko može da se uklopi odmah,da može odmah da bude veza između trenera i ostalih, da komanduje i organizuje zadnju liniju. I ovako imamo problema sa komunikacijom u odbrani. Dovodjenje nekog stranca kome treba prevodilac ne bi previše pomoglo.

Trenutno je stoper top kvaliteta najdeficitarnija pozicija na tržištu. Nemaju ga Barsa, Siti, Bajern, PSZ, Junajted, I to već duži niz godina. Svi su oni manje ili više uspešni, osvajaju trofeje, igraju napadački.. Sem Junajteda, ali njih brojim jer su veliki klub sa jakom kupovnom moći.
Svi su oni kompenzovali taj nedostatak na razne načine. Kroz jak presing, timsku i kvalitetno organizovanu odbranu, kvalitetnim golmanom... One ekipe koje imaju takve igrace iste čuvaju ko malo vode na dlanu. Probaj da dovedes De Lihta, Varana. Ne možes.
Van Dajk je izuzetno redak slučaj jer pre dolaska u Liverpul on je potpuno stasao kao igrač upravo na Ostrvu. Naucio jezik,prilagodio se klimi, okruženju, načinu igre.
Sve i da dovedemo Kulibalija, koji je takođe izuzetan igrac on takav doprinos nece moći da da, bar ne u prvoj sezoni. Treba vremena da on prođe sav taj period učenja i adaptacije. A njemu ce jos malo pa 30 banki.
To važi i za bilo koga drugog, ko ne igra u Engleskoj.
Zbog toga sam ja pre za Tarkovskog nego Gimeneza ili nekog igraca sličnog kvaliteta. Nama treba neko ko može da se uklopi odmah,da može odmah da bude veza između trenera i ostalih, da komanduje i organizuje zadnju liniju. I ovako imamo problema sa komunikacijom u odbrani. Dovodjenje nekog stranca kome treba prevodilac ne bi previše pomoglo.

Potpisujem od prve do poslednje recenice. Postoji nekoliko elemenata odbrane a mi nijedan od njih ne igramo na nivou kom treba ni priblizno. I to nije dovedes bilo koga i cepaj kolina.Ja vam garantujem da Lamps nema ideju sta zeli da dobije sa nekim stoperom jer ce to uzgledati malo bolje u odnosu na prosli put.
Chelsea boss Frank Lampard is hoping to snap up Manchester City defender John Stones in a bargain £20million deal.

{Mirror} https://t.co/faWcFlDPdb

Iskreno nisam za stonesa ali ako vec nece nikoga dovodit, cekam stonesa rasirenih ruku, treba nam pojacanja da se mozemo makar cemu nadat, nadat da mozda kod nas bude solidan stoper jer od trenutnih se ssmo mozemo u tomoria nadat kojeg frank ne dozivljava

Chelsea boss Frank Lampard is hoping to snap up Manchester City defender John Stones in a bargain £20million deal.

{Mirror} https://t.co/faWcFlDPdb

Iskreno nisam za stonesa ali ako vec nece nikoga dovodit, cekam stonesa rasirenih ruku, treba nam pojacanja da se mozemo makar cemu nadat, nadat da mozda kod nas bude solidan stoper jer od trenutnih se ssmo mozemo u tomoria nadat kojeg frank ne dozivljava

Stouns nije pojačanje.
Ili je povređen, ili greje klupu Fernandinju ili Otamendiju, što je blago rečeno katastrofa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.