2. august 2020.6 god. comment_298765 Ove godine dolazi maksimalno jedan štoper, dvojica neće. Što se tiče Stonesa, meni je to najprecijenjeniji Englez ikad. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298766 Što se tiče golmana tu nema nikakve promjene, imam neke izvore u Londonu i kažu da to nije prioritet. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298773 Ma kakvi golmana mijenjati. Nego dovesti lijevog beka i declana i zavrsiti transfer rok. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298785 Havertz i lijevi bek dolaze, stoper samo ako prodamo nešto. I to vjerojatno rice ili gimenez Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298788 Ja bih pljunuo pare na Kolibalya koliko god da traze, igracina, pokuso ga upariti sa Zoumom ili Tomorijem i odmah bi prodao Rudigera ili Cristiansena. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298791 Ma kakvi golmana mijenjati. Nego dovesti lijevog beka i declana i zavrsiti transfer rok. Taman dosta za ovo ljeto Havertz, lijevi bek i Rice. . Nego koga cemo se rijesiti ovo ljeto po mom misljenju najbolje bi bilo šut kartu dati sljedecim igracima: Christensen ili Rudiger, Emerson, Alonso?, Jorginho, Batshuayi, Barkley?, jos izvuci keš od Bakayoka, Kenedija, Boge,Zapacoste... Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298794 Nego koga cemo se rijesiti ovo ljeto Pa tako nekako, od napadača Batshuayi, jedan vezni Barkley/Jorginho, jedan LB i jedan CB nadam se Rudiger/Christensen, a nipošto Zouma/Tomori. One sa pozajmica ako iko želi neka ih nosi. Bogu smo već prodali. Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298800 Hajmo uvaliti Barkleya u račun sa Riceom ili Chiwellom ionako Englezi cijene te svoje (često) tarabe: P Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298851 Ma završicemo sa Teljesom na kraju, jer ne želi da produži ugovor koji ističe narednog leta pa će kao biti najpovoljniji. Ili sa tunjavim Taljafikom. Pa ce nam apgrejd na 29o godišnjeg Alonsa biti neko ko ima 28. Al smo pukli :D Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298854 https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1290357775705440257?s=19 Možd dovedemo ovog nekog stopera, 18 godina i visok je, ne znam ništa o dotičnom Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298856 https://twitter.com/CarefreeYouth/status/1290357775705440257?s=19 Možd dovedemo ovog nekog stopera, 18 godina i visok je, ne znam ništa o dotičnom Ali tako si ga detaljno opisao, svaka čast :D Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298857 Pa prvi put čujem za njega haha sumnjam da je itko i čuo Prijavi
3. august 2020.6 god. comment_298861 Taj mali Regulion nije bio los u Sevilji, treba mozda vidjeti neku posudbu opet sa realom, sa pravom otkupa jer njima i nije potreban toliko. Koulibaly ima ugovor do 2023, jebi ga, i ja bi najradije njega ali Napoli jako tesko pusta igrace, pogotovo ako su dobri kao sto je on. Najbitnije je da dobro izbalansiramo stvari i sa mladim igracima nasim, da ne bude da su imali jednu ovu sezonu i da jento to. I sa brojem pojacanja treba biti oprezan, mislim da je 5 novih bitnih i jakih pojacanja, maksimum maksimuma sto mozes dovesti za jedan rok. Treba tu vremena i igracima da se snadju i uigraju... Zato mi i jedino ide na kurac ovo sa Havertzom sto se mora cekati da oni ispuse EL Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298866 Pored te dvojice spominje se i Lewis Dunk iz Brightona. Ako već traže engleza da skrate period prilagođavanja daj Tarkovskog. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298868 Samo treba oprezno sa ovim igracima iz bunker ekipa. Pricao sam vec da se ne ponavljam, ali igrati odbranu u srcu sesnaesterca sa jos 10 svojih suigraca, i igrati na 30-40m od gola visoko je totalno druga prica. Ali dobro... nikad se ne zna. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298872 Samo treba oprezno sa ovim igracima iz bunker ekipa. Pricao sam vec da se ne ponavljam, ali igrati odbranu u srcu sesnaesterca sa jos 10 svojih suigraca, i igrati na 30-40m od gola visoko je totalno druga prica. Ali dobro... nikad se ne zna. Onda Gimeneza odmah otpisati. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298873 E čuj Lewis Dunk, po meni nedovoljno dobar za neki europski Chelsea. Odličan je za Brighton i nešto malo više od toga. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298875 Meni je bas Lewis Dunk ostavio dobar utisak pogotovo ove sezone je Brighton igrao ofanzivan fudbal. Al eto, i dalje smatram da treba ici na provjereno ime, nekog lidera sa dosta iskustva i slicnim nacinom igre. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298877 Dunk moze biti nesto kao Cahill. Da igra cesto, ali da nije glavna karika u odbrani. Problem je sto je i on englez, iz Engleskoj tima, to ce biti skupo, a ne vrijedi te pare. Taj mali spanac na beku, Regilon ili kako več, hvale ga mnogi, ja ga iskreno nisam gledao, ne znam nista o njemu. Kazu cijena oko 20 miliona. Pa bolje s njim probat nego Chilwela za 80 kupiti, zapravo 80 za beka nema sanse da cemo dati. Prijavi
4. august 2020.6 god. comment_298878 Dunk moze biti nesto kao Cahill. Da igra cesto, ali da nije glavna karika u odbrani. Problem je sto je i on englez, iz Engleskoj tima, to ce biti skupo, a ne vrijedi te pare. Taj mali spanac na beku, Regilon ili kako več, hvale ga mnogi, ja ga iskreno nisam gledao, ne znam nista o njemu. Kazu cijena oko 20 miliona. Pa bolje s njim probat nego Chilwela za 80 kupiti, zapravo 80 za beka nema sanse da cemo dati. U ovom trenutku tolike pare jedino vredi dati za Dejvisa. Real se je odreakao Reguljona prerano. Dečko je još uvek mlad, tek treba da iskaže svoj puni potencijal. Fino je igrao za Sevilju, za te pare vredi probati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.