31. juli 2020.6 god. comment_298548 Štoper se podrazumeva. Ramsdejl nema veze sa tim.Nema ni Havertz, skaro drzi ga Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298551 Nema ni Havertz, skaro drzi ga Mene si nas'o da zajebavas? :D Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298552 Mene si nas'o da zajebavas? :D Treba dovesti Sarra iz Nice, tj. Free Agent je sad 21 godina, stoper. Ko ga jebe kakav god da bude dzaba je Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298553 Treba dovesti Sarra iz Nice, tj. Free Agent je sad 21 godina, stoper. Ko ga jebe kakav god da bude dzaba je Fm talenat već par izdanja unazad :D Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298677 Fm talenat već par izdanja unazad :DMa odma ga dovesti, nema se sta izgubiti, dati mu Zappacostinu platu Demiral igra protiv rome, odma ga treba dovesti Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298713 Trebace nam jedno 100 milki evradi da shvatimo da je kvalitet nasih stopera manji deo problema. Ja potpisujem da bi taj isti Ridiger da sada igra u bundes ligi bio nasa transfer meta sada i da bi se o njemu ovde polemisalo kao da bi nam resio sve probleme jer jelte nemamo stopere. To sto trener i pomocnik trenera ne znaju kako da im objasne kako se drzi linija, kako se brani prostor, kako se branis od blokova u prekidima, kad se i kako preuzima igrac, to nije stvar kvaliteta stopera. Ali ce od njih na taj nacin svakako napraviti 10 puta losije stooere nego sto oni zapravo jesu. Pri svemu ovome svakako ne sporim da nam treba kvalitetniji stoper i bek ali ce i oni biti losiji nego sto jesu ako nastavimo ovako. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298714 Ima i toga druze, pogotovo dio koji se odnosi na branjenje prekida. Ali Ridiger ti je u Romi isto plivao ko totalni amater, jednostavno nema covjek taj osjecaj u defanzivi kad je u pitanju poziciona igra. Terry je bio maestralan u tome, a recimo od aktuelnih stopera jedan od najboljih za to je Mats Hummels. Rüdigerov kvalitet je branjenje dubine jer ima brzinu. Onda Zouma isto tako, s tim da je i u duel igri dominantan. Njemu je slaba tacka koordinacija, covjek ne izgleda kao profesionalni fudbaler vec kao da je kosarkasu neku dao fudbalsku loptu. Nezgrapan je dosta. Al i kao takav nas najbolji stoper. Christensen nema apsolutno nikakve kvalitete. Mekan je, duele gubi stalno, siluju ga napadaci, ne zna uklizati, nema ni pas igru Bog zna sta pa da ga trpis (kao Luiz), pokrivanje prostora i postavljanje mu je katastrofalno i jos na to sve nije nikakva prijetnja u skoku. Neke stvari jednostavno ne mozes nauciti u tim godinama. To su trebali nauciti kad su poceli igrati na velike golove. Sad je kasno. Isto ko sto Alonsu ne mozes ugraditi motor u guzicu da sparta gore dole i igra ono sto bi moderni bek trebao. Ali stoji da organizaciono to ocajno izgleda. Bolje su igrali Zouma i Tomori u tandemu sami. Ovaj pokusaj i formacija s trojicom stopera mora konacno otici u proslost i Lampard jednostavno MORA da to shvati inace ce iduce sezone dobiti otkaz. Nastavi li je forsirati tu mu je i kraj, odgovorno tvrdim. Prijavi
1. august 2020.6 god. comment_298720 Pa nemaju 10 godina da im se mora crtati kako se čuva igrač. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298726 Ako Rudigera do sad niko nije naučio osnove u odbrani a igrao je za Stuttgart, Romu i Chelsea i ima 27 godina onda ne znam zaista o kakvom tu treneru i o kakvin treninzima pricamo. Pa koji te trener treba nauciti kako da se postavis vise u odbrani i kako da izbijes loptu jebem mu krv u picku i hljeb da mu jebem Kakav ti trener treba da te nauci da ne ispadas svaku utakmicu onako kao sto on zapliva jebo ga otac, ko da nema mozga da nesto sam skonta Dzaba ti i 10 trenera, najboljih, najiskusnijih, kakvih god u bilo kom sportu u bilo cemu ako ti nemas i ne koristis mozak. Na stranu branjenje prekida ali manite me sviranja kurcu i tome da ljude koji imaju toliko godina igranja i iskustva treba neko da uči osnovama fudbala. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298733 Slažem se sa cobinhom. Pojačanja da, ali to po meni nije najveći problem nego treneri. Apsolutno svaki igrač u obrani igra katastrofa i ispod svakog nivoa, uplašeni su, bez samopouzdanja i bilo kakve uigranosti. Nemoguće da su svi tako loši, ali apsolutno svi. Ovdje nešto ne štima, pa jučer se vidjelo kako se boje igrači, Azpilicueta koji je kapetan i od kojeg očekuješ nešto se trese, ispucava lopte na prvi dodir.. Ne znam Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298740 Sve sam vise ubjedjen da nam trebaju u odbrani igraci koji su tehnicki potkovani. Naravno ne cirkus igraci kao Luiz nego neko ko zna igrati lopte ali nije kikser. Ne mora biti ni vrhunski, samo da nije kikser a da zna igrati lopte. Zeludac mi se okrene svaki put kad vidim koliko im treba da primire obican pas, da dodaju isti ili da nedo bog krenu u neku organizaciju, da povuku loptu i slicno. Alonso je isto drvo, Azpi nije posebno bolji, dok Zouma i Rudiger kao i Christensen prelosi. Zouma je makar fizicki dominantan, jak, skace, uljece jako u duele, ovi su pickice. Daj nam lijevog beka i stopera koliko god para da kostaju. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298743 Sve sam vise ubjedjen da nam trebaju u odbrani igraci koji su tehnicki potkovani. Naravno ne cirkus igraci kao Luiz nego neko ko zna igrati lopte ali nije kikser. Ne mora biti ni vrhunski, samo da nije kikser a da zna igrati lopte. Zeludac mi se okrene svaki put kad vidim koliko im treba da primire obican pas, da dodaju isti ili da nedo bog krenu u neku organizaciju, da povuku loptu i slicno. Današnji vrhunski fudbal jednostavno zahtijeva to. Ne samo odbrambeni igrači, nego i golman mora znati barem nešto sa loptom u nogama da radi. Možeš jednog igrača "sakriti" nekako, ali ako imaš više takvih u problemu si. Svak' će ti izaći u pressing i vrlo vjerovatno ćeš izgubiti loptu. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298745 Sve sam vise ubjedjen da nam trebaju u odbrani igraci koji su tehnicki potkovani. Naravno ne cirkus igraci kao Luiz nego neko ko zna igrati lopte ali nije kikser. Ne mora biti ni vrhunski, samo da nije kikser a da zna igrati lopte. Zeludac mi se okrene svaki put kad vidim koliko im treba da primire obican pas, da dodaju isti ili da nedo bog krenu u neku organizaciju, da povuku loptu i slicno. Alonso je isto drvo, Azpi nije posebno bolji, dok Zouma i Rudiger kao i Christensen prelosi. Zouma je makar fizicki dominantan, jak, skace, uljece jako u duele, ovi su pickice. Daj nam lijevog beka i stopera koliko god para da kostaju. Delimično se slažem. Ali pre svega trebaju nam igraci koji znaju da igraju odbranu. To je mnogo veći problem. Dzaba sva tehnika i umeće sa loptom ako su defanzivne karakteristike lose. Nije Van Dajk najbolji na svetu jer zna da uputi tacan pas i vodi loptu. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298753 Nisam ja reko da treba da ih uce kako se cuva igrac i kako se ispucava, vec kako se drzi linija, kad se i kako preuzima, blokovi u prekidu, psiha samopuzdanje, skauting protivnika na koju stranu ga usmeravas, da mu drzis prostor ili dribling, kad se udvaja.....ima zilion stvari koje se uvezbavaju i rade po instrukcijama stafa. Poznato je da se odbrana najteze uigrava. Al tu definitivno skripi puno u struci pored kvaliteta igrackog kadra. Da nije tako svako bi kupio dobrog stopera i aj teraj, ako je dobar odmah ce se uklopiti. Nama pre svega treba inteligentan stoper koji zna da cita igru i koji zna da komanduje. Ovaj igracki kadar koji imamo vise lice na fizikalce izvrsioce! Treba im neko ko ce da ih organizuje sa klupe i na terenu. Pa nisu oni losiji od stopera norica, vest hema , vile.... Iz svega ovoga sto je napisano izgleda ko da imamo najgore stopere i ligi a nije tako. Da zakljucim, nisu top 10 odbrambenih (racunam i bekove) u svetu, imaju ogranicenja, neko u snazi neko u brzini ali mogu biti korisni. Po meni najpre pojacanje u stafu koji treba da da upute kakvi tipovi igraca nam trebaju pa onda stoper i bek. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298754 Slazem se sa Cobinhom pogotoco za cinjenicu da ovim igracima u odbrani treba pravi vodja, novi vrhunski igrac u odbrani koji ce ih dici na jos jedan veci nivo. Bas ono sto je Van Dijk uradio u Liverpulu. Uz njega su i Matio i Lovren izgledali dobro a nisu nista bolji od Rudigera ili Zoume. Spoji Livrena i Matipa sa bekom koji je kao Moreno ili Clyne i odbrana ce biti gora od nase. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298756 I ja se slazem djelimicno sa cobinhom ali opet niko me nece ubjediti da postoji trener koji ce od pojedinaca napraviti dobrog igraca. Neki su jednostavno, goli kurac i prosjek. Koliko znam, Pep je bio prvi trener koju je vezao igrace, da tako mogu da vide i nauce kako da drze liniju i ne ispadaju pa opet ima problema sa odbranom. Skauting svakako, igra se mora prilagoditi protivniku, ja jos ne mogu da vjerujem da smo mi na Liverpool izasli sa 3 stopera i juce na Arsenal jebeni. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298758 I ja se slazem djelimicno sa cobinhom ali opet niko me nece ubjediti da postoji trener koji ce od pojedinaca napraviti dobrog igraca. Neki su jednostavno, goli kurac i prosjek. Koliko znam, Pep je bio prvi trener koju je vezao igrace, da tako mogu da vide i nauce kako da drze liniju i ne ispadaju pa opet ima problema sa odbranom. Skauting svakako, igra se mora prilagoditi protivniku, ja jos ne mogu da vjerujem da smo mi na Liverpool izasli sa 3 stopera i juce na Arsenal jebeni.Nije toliki problem broj stopera koliko sama takticka priprema utakmice. Na temi za Arsenal sam napisao da su nas prošli put masakrirali tako što je Obamejan napadao prostor između beka i stopera i to se ponovilo i u finalu. Dakle na identičan način su dolazili do šansi za gol. Samo što ovaj put sreća nije bila na našoj strani. To jednako govori i o kvalitetu naših igraca ali i o sposobnosti Lamparda i svih ljudi koji vrše analizu protivnika. Dozvoliti da te isti protivnik sa jednom akcijom i jednim igračem u dva meca nokautira na isti način je veoma nizak nivo profesionalizma. P. S. Mislim da se ni Klop a ni Poketino ns bi slozili sa tobom. Obojica su mnogo unapredili većinu igraca koje su vodili,a koji nisu bili Bog zna sta. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298759 Nije toliki problem broj stopera koliko sama takticka priprema utakmice. Na temi za Arsenal sam napisao da su nas prošli put masakrirali tako što je Obamejan napadao prostor između beka i stopera i to se ponovilo i u finalu. Dakle na identičan način su dolazili do šansi za gol. Samo što ovaj put sreća nije bila na našoj strani. To jednako govori i o kvalitetu naših igraca ali i o sposobnosti Lamparda i svih ljudi koji vrše analizu protivnika. Dozvoliti da te isti protivnik sa jednom akcijom i jednim igračem u dva meca nokautira na isti način je veoma nizak nivo profesionalizma. P. S. Mislim da se ni Klop a ni Poketino ns bi slozili sa tobom. Obojica su mnogo unapredili većinu igraca koje su vodili,a koji nisu bili Bog zna sta.Pogotovo kod Kloppa u zadnjoj liniji se to vidi, dok nije doveo jednog boga za stopera, nikada nista bitno nije uspio uraditi, neke pozicije se i mogu sakriti, jedan los igrac se moze sakriti. Poketino koliko znam u Tottenhamu imao dosta jako dobrih stopera, ne znam na sta mislis. Sto se tice tekme, taktike, formacije. Pogledaj, procitaj i ja sta sam pisao i vidjeces da se u potpunosti slazemo. I za Liverpool sam psovao na formaciju i taktiku i isto tako i za Arsenal. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298760 Siri je problem, losa komunikacija i golmana i zadnje linije je takodje dodatni faktor. Da li je jezik, ili se jednostavno ne podnose ali dosta golova je primljwno zbog lose komunikacije, loseg zatvaranja uglova i slicno. Mi smo tek poceli da pravimo selekciju, osnovi su postavljeni ali nam treba doselekcija u svakom pogledu. @Kun Aguer0 danas tesko da mozes da nadjes klub koji ima 2 inteligentna kvalitetna top stopera sve je to jedan dobar jedan tu i tamo ili los ali bez tog jednog kvalitetnog + dobar golam koji ti direktno donese 10 15 bodova nema nista. Ranije smo imali 2 takva + organizovana sredina + dobar golam pa opet nismo mogli LS da osvojimo.. Nama na ovu selekciju svakako fali vodja na terenu autoritet inteligencija kome svi veruju a ako takvog iskopamo u zadnjoj liniji bice dobro. Dotle nista od sampionske titule. Svakako treba strpljenja. Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298761 O tome i ja trubim od Carvalha, Terrya pa i prime Cahilla spadnes na Rudigera i Christensena Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298762 Citam sta sve treba promjenit. Uglavnom treba haman sve promjenit. Werner ziyech havertz su gotovi/skoro gotovi poslovi. Lijevi bek, Stoper Neki bi 2 stopera Golman Racunajuci 2 stopera, to je 8 novih igraca. Kakve su sanse za to? Nikakve. Ako Kai dodje, ocekujem jos jedno pojacanje i to je to. Nadam se da ce to bit stoper il lijevi bek, mene da se pita, uzeo bi beka. Jer stopera imamo 4, jesu karine, al mozda nas tomori iznenadi. Na beku nas ne moze niko iznenadit, to su üropaliteti. A nista me ne bi cudilo da dovedu golmana a zadnju liniju ostave istu. I to je po meni najgori scenario. Da sam Lampard, stopirao bi transfer havertza i ulozio u zadnju liniju. Koliko god je havertz dobar, veci upgrade nam je pojacat zadnju liniju. Skaro halali. :D Prijavi
2. august 2020.6 god. comment_298763 Jedan stoper golman i levi bek. Mozda bi Pirinac mogao da bude takav neki vodja ali treba vremena da sazri u vodju ekipe. Mozda bi se moglo probati i sa Stounsom iz Citija. Ili nekom skupljom opcijom Ruben Dias ili slicno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.