7. juli 2020.6 god. Autor comment_295827 Sreca njemu sto se povrijedio Demirel. Inace se pored turcina ne bi naigrao fudbala. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295829 Tesko, prije da bi zaigrali zajedno. Bilo je u pocetku privikavanja, ali De Light je bas masina od igraca. Rjetkost je onolika gromada, jak u skoku, a da pri tome zna igrati i lopte. Bas je stoper za pozelit. Pa trenutno je ne prelazan u Juventusu za razliku od pocetka sezone. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295846 Juventus samo neka pare da, od igraca im je sve go kurac, jedino bi uzeo De Lighta, Demirala ili Dybalu, ovo ostalo sve istrošeno... Slažem se u potpunosti, ne uklapa nam se u trenutnu filozofiju da dovodimo istrošene igrače. Nije Dybala loša ideja, ali ne vjerujem da će ga Juventus pustiti. Mislim da bi prije Ronalda dali. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295848 Slažem se u potpunosti, ne uklapa nam se u trenutnu filozofiju da dovodimo istrošene igrače. Nije Dybala loša ideja, ali ne vjerujem da će ga Juventus pustiti. Mislim da bi prije Ronalda dali. ma ponuditi im williana oni svakako imaju fetis na ove od 30+ Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295851 Vi ste naivni ako mislite da ikako možete izvući deblji kraj u poslu sa Juventusom. Prijavi
7. juli 2020.6 god. comment_295856 Vi ste naivni ako mislite da ikako možete izvući deblji kraj u poslu sa Juventusom.dok god glođu kurac kad je Liga Sampiona u pitanju neka oni izvlace deblje krajeve i osvajaju svoju raspalu ligu. Samo neka mafijaju, kao da su iz Bosne Prijavi
7. juli 2020.6 god. Autor comment_295874 Tesko, prije da bi zaigrali zajedno. Bilo je u pocetku privikavanja, ali De Light je bas masina od igraca. Rjetkost je onolika gromada, jak u skoku, a da pri tome zna igrati i lopte. Bas je stoper za pozelit. Pa trenutno je ne prelazan u Juventusu za razliku od pocetka sezone. Ne mogu se sloziti s tobom. Ko je upravu nikad necemo saznati, Demirel kad se vrati poslije teske povrede pitanje je kakav ce biti igrac. Jedno je sigurno na pocetku sezone je bio daleko bolji od De Lighta i izbacio ga je iz prvih 11. Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296011 Baš mi je užitak gledati kako seremo po Bayernu i odvodimo im igrače iz Bundeslige. Boli nas kurac Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296034 dok god glođu kurac kad je Liga Sampiona u pitanju neka oni izvlace deblje krajeve i osvajaju svoju raspalu ligu. Samo neka mafijaju, kao da su iz Bosne pa boli mene briga šta oni rade, ja samo ne bih da nas izlevate kako to obično biva, postoji par klubova sa kojima je odvratno poslovati, najčešće italijani juventus, napoli, lazio Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296035 pa boli mene briga šta oni rade, ja samo ne bih da nas izlevate kako to obično biva, postoji par klubova sa kojima je odvratno poslovati, najčešće italijani juventus, napoli, lazioNaravno da su najgori za poslovati, najvise volim kad hoće da kupe igrača na 12 rata jebenih i plus neke pozajmice prvo ali oni kad zacijene primaju samo keš. Pored toga i liga im je go kurac, jako malo kvalitetnih igrača, radije bih uzimao igrace iz francuske i njemacke. Pogotovo kada igrac predje iz italije u englesku, znam da sam pisao na jednom forumu to. Bukvalno od zadnjih 25 transfera iz italije u englesku 19 flopova Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296036 https://twitter.com/pbsportswriter/status/1280832508486180864?s=19 Ne znam tko je Whisper ili Wisey tvrdio da su šuplje priče o tome kako Real, Bayern i ostali nisu financijski u dobroj situaciji za transfere ovo ljeto. Matt Law, BILD su danas opet reportali kako je Real u klincu čak i sa prodajom Hakimija, te da će morati prodavati još. Rumenigge je sam potvrdio kako financijski nije moguće da kupe Havertza ili nekog takvog ovo ljeto. Nije baš da mogu kako hoće izgleda Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296043 Lijepo, onako i ne vrijede tolike pare. Cuj Osimhen 70 miliona jebenih... Jebo majku kako je nas usrao ovaj tranzfer ban ovo nije realno, toliko dobro nam je doslo da pomislim da je Roman finansirao COVID 19 pandemic :D Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296050 A mi valjda imamo ušteđevinu jer nismo nikog kupovali (zbog bana) + prodali Moratu i sl. A i s privatnim vlasnikom voljnim da ulaže vlastite novce u klub smo u boljem položaju od drugih... Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296066 Moram reci da me Skaro mnogo podseća na Gospodina Posebnog. :D Nakacio se na tviter svim mogućim sportskim novinarima, i cim napises nešto što mi se ne dopada odmah citira Fabricia Romana :D Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296072 Moram reci da me Skaro mnogo podseća na Gospodina Posebnog. :D Nakacio se na tviter svim mogućim sportskim novinarima, i cim napises nešto što mi se ne dopada odmah citira Fabricia Romana :DNe diraj Fabrizia on mi je kao Deda Mraz neki Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296073 Moram reci da me Skaro mnogo podseća na Gospodina Posebnog. :D Nakacio se na tviter svim mogućim sportskim novinarima, i cim napises nešto što mi se ne dopada odmah citira Fabricia Romana :DA što ćeš netko mora i reportat činjenice a ne samo ispaljivat gluposti iz glave haha ma sprdam se samo ti reci što misliš Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296076 A što ćeš netko mora i reportat činjenice a ne samo ispaljivat gluposti iz glave haha ma sprdam se samo ti reci što misliš Ma salim se ja naravno :D Al ono, nije Forum samo kacenje linkova sa tvitera, to svi umemo. Treba nekad i svojom glavom razmišljati :D Prijavi
8. juli 2020.6 god. comment_296078 gde se setio gospodina posebnog :hljeb: taj je pisao beše na portalu jedno vreme Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296143 Kad Leicester ispadne iz utrke za ligu prvaka Chilwel ce biti jeftiniji za 20 miliona, vidjecete. Prijavi
9. juli 2020.6 god. comment_296144 Ma najgore je ato ce na kraju i petoplasirani ici a ne vjerujem da ce zavrsit 6i na kraju Prijavi
10. juli 2020.6 god. comment_296233 https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1281653151288791041?s=19 Prijavi
10. juli 2020.6 god. comment_296234 E jebiga. Stoera treba dovesti, aki uparit ga sa Zoumom, a ne prodavati ga. Christensen i Rudiger ostaju, Zouma ide. Pu jebemm im pleme Prijavi
10. juli 2020.6 god. comment_296236 To je bilo prije ovih tekmi, ali vjerujem da ce promijeniti misljenje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.