Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Tesko, prije da bi zaigrali zajedno. Bilo je u pocetku privikavanja, ali De Light je bas masina od igraca. Rjetkost je onolika gromada, jak u skoku, a da pri tome zna igrati i lopte. Bas je stoper za pozelit. Pa trenutno je ne prelazan u Juventusu za razliku od pocetka sezone.

Juventus samo neka pare da, od igraca im je sve go kurac, jedino bi uzeo De Lighta, Demirala ili Dybalu, ovo ostalo sve istrošeno...

Slažem se u potpunosti, ne uklapa nam se u trenutnu filozofiju da dovodimo istrošene igrače. Nije Dybala loša ideja, ali ne vjerujem da će ga Juventus pustiti. Mislim da bi prije Ronalda dali.

• Autor

Tesko, prije da bi zaigrali zajedno. Bilo je u pocetku privikavanja, ali De Light je bas masina od igraca. Rjetkost je onolika gromada, jak u skoku, a da pri tome zna igrati i lopte. Bas je stoper za pozelit. Pa trenutno je ne prelazan u Juventusu za razliku od pocetka sezone.

Ne mogu se sloziti s tobom. Ko je upravu nikad necemo saznati, Demirel kad se vrati poslije teske povrede pitanje je kakav ce biti igrac. Jedno je sigurno na pocetku sezone je bio daleko bolji od De Lighta i izbacio ga je iz prvih 11.

dok god glođu kurac kad je Liga Sampiona u pitanju neka oni izvlace deblje krajeve i osvajaju svoju raspalu ligu. Samo neka mafijaju, kao da su iz Bosne

pa boli mene briga šta oni rade, ja samo ne bih da nas izlevate kako to obično biva, postoji par klubova sa kojima je odvratno poslovati, najčešće italijani

juventus, napoli, lazio

pa boli mene briga šta oni rade, ja samo ne bih da nas izlevate kako to obično biva, postoji par klubova sa kojima je odvratno poslovati, najčešće italijani

juventus, napoli, lazio

Naravno da su najgori za poslovati, najvise volim kad hoće da kupe igrača na 12 rata jebenih i plus neke pozajmice prvo ali oni kad zacijene primaju samo keš. Pored toga i liga im je go kurac, jako malo kvalitetnih igrača, radije bih uzimao igrace iz francuske i njemacke.
Pogotovo kada igrac predje iz italije u englesku, znam da sam pisao na jednom forumu to. Bukvalno od zadnjih 25 transfera iz italije u englesku 19 flopova
https://twitter.com/pbsportswriter/status/1280832508486180864?s=19
Ne znam tko je Whisper ili Wisey tvrdio da su šuplje priče o tome kako Real, Bayern i ostali nisu financijski u dobroj situaciji za transfere ovo ljeto.
Matt Law, BILD su danas opet reportali kako je Real u klincu čak i sa prodajom Hakimija, te da će morati prodavati još. Rumenigge je sam potvrdio kako financijski nije moguće da kupe Havertza ili nekog takvog ovo ljeto.
Nije baš da mogu kako hoće izgleda
A mi valjda imamo ušteđevinu jer nismo nikog kupovali (zbog bana) + prodali Moratu i sl. A i s privatnim vlasnikom voljnim da ulaže vlastite novce u klub smo u boljem položaju od drugih...
Moram reci da me Skaro mnogo podseća na Gospodina Posebnog. :D

Nakacio se na tviter svim mogućim sportskim novinarima, i cim napises nešto što mi se ne dopada odmah citira Fabricia Romana :D

Moram reci da me Skaro mnogo podseća na Gospodina Posebnog. :D

Nakacio se na tviter svim mogućim sportskim novinarima, i cim napises nešto što mi se ne dopada odmah citira Fabricia Romana :D

A što ćeš netko mora i reportat činjenice a ne samo ispaljivat gluposti iz glave haha ma sprdam se samo ti reci što misliš

A što ćeš netko mora i reportat činjenice a ne samo ispaljivat gluposti iz glave haha ma sprdam se samo ti reci što misliš

Ma salim se ja naravno :D
Al ono, nije Forum samo kacenje linkova sa tvitera, to svi umemo. Treba nekad i svojom glavom razmišljati :D
E jebiga. Stoera treba dovesti, aki uparit ga sa Zoumom, a ne prodavati ga. Christensen i Rudiger ostaju, Zouma ide. Pu jebemm im pleme

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.