Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nisam ni ja nalozen nesto za chilwella.
Daj Tellesa pa da 2 sezone dobro odigra dobro je. Nije mi neka cijena.
A mislim da cemo i alonsa prodat interu i za te pare tellesa uzeti.

Ko zna, za 2 godine mozda ispadne neki mladic na lijevom beku nam, ne treba se zalijetat :D sa chilwelom
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nisam ni ja nalozen nesto za chilwella.
Daj Tellesa pa da 2 sezone dobro odigra dobro je. Nije mi neka cijena.
A mislim da cemo i alonsa prodat interu i za te pare tellesa uzeti.

Ko zna, za 2 godine mozda ispadne neki mladic na lijevom beku nam, ne treba se zalijetat :D sa chilwelom

I Matsen i Kastiljo su vrlo talentovani.
Mislim da ce prvi biti na klupi za vikend

https://twitter.com/NicoSchira/status/1235150575983038465?s=19

https://twitter.com/NicoSchira/status/1235150575983038465?s=19

najrealniji scenario i mogu rec da bi bio zadovoljan kad bi to rijesili.
Mogao bi cak reci da uprava pametno postupa.
Dal je do frankiea il pitanje je

Mislim da je Frenkijev izbor Cilvel. Ne jer ga ja gotivim vrc se takva prica provlacila kroz medije.

I dalje mislim da mozemo i moramo bolje od Teljesa ali sta sad...
Ipak se nema bas toliko para koliko Diablo kaze :D
Stedece se na beku zarad drugih pozicija.
Nisam njegov fan preterani, ali mozda me i demantuje ako bude dosao.
Ako ništa meni se sviđa da se već sad priča o transferima, Ziyecha smo već doveli, o Tellesu se ozbiljno priča. Možda smo se konačno opametiti i konačno uđemo u ljeto spremni i na vrijeme dovedemo sve što trebamo a ne zadnji dan.
Najpametnije bi bilo dosta tih igraca dogovoriti prije i kaparisati, jer ima prvenstvo i igraci koji se pokazu narastu im cifre, sjetite se Jamesa Rodrigueza kad je bljesnuo i Real ga kupi za 100 miliona.
Ljudi kakav je igrac ovaj mali Lewis iz Norwcha, mali je vrhunski talenat. Visok, brz, kontrola lopte odlicna i sprinta citavu utakmicu u oba pravca. Njega dovest za 20 miliona i ne mozes promasit.

Lewis jedino ako budemo prodali i Emersona, inace ne, jer Lewisu fali jos dosta stvari, u defanzivi je los drama iako ima odlican ubacaj.

Znam sta govorim, jer ako ikoga gledam, gledam Norwich, tu valja Buendia i solidni Pukki. Lewis, Aarons, a tek Godfrey ce biti odlican stoper sto zasada nije jos.

Lewis jedino ako budemo prodali i Emersona, inace ne, jer Lewisu fali jos dosta stvari, u defanzivi je los drama iako ima odlican ubacaj.

Znam sta govorim, jer ako ikoga gledam, gledam Norwich, tu valja Buendia i solidni Pukki. Lewis, Aarons, a tek Godfrey ce biti odlican stoper sto zasada nije jos.

A Robertson je bio kompletan igrac kada je dosao u Liver?
Nedostatke koje ima ce lakse i bolje ispraviti u jacem klubu sa kvalitetnijim osobljem i uslovima treninga.
Ja ne znam jel neko primjetio ali Lewis igra s obje noge maltene podjednako dobro. Juce je cak ulazio u sredinu tako sto zalomi igraca, nesto sto od bekova nisam nikad vidjao. Cim mu zatvore lijevu stranu tj. kosarkaski receno usmjere ga u desnu stranu, nije problem. Zbog svojih fizikalija i dobrom igrom i desnom nogom odmah ulazinu sredinu i pravi dodatne probleme.

Ne znam, meni je momak bas veliki talenat, za godinu dvije ce biti medju 3 najbolja beka, zivi bili pa vidjeli.

Evo pogledajte prvih 1-2 minute videa i jasno se vidi kako igra s obje noge veoma dobro. Znate li koje on oruzje ima kada napada protivnika obzirom da mu nije bitnonu koju ce stranu krenuti?!!

https://youtu.be/O9l8fC8dKCU

A Robertson je bio kompletan igrac kada je dosao u Liver?
Nedostatke koje ima ce lakse i bolje ispraviti u jacem klubu sa kvalitetnijim osobljem i uslovima treninga.

Robertson je bio odlican igrac, tada se vidjelo i za maguirea. Lewis to nije, kao sto nije jos ni Godfrey.

Kloppu je trebalo mnogo vremena da izbaci Morena i takve debile da bi stavio Andya, ali eto, sada se vidi kakav je igrac.

Ne kazem da ne moze postati odlican igrac, mislim i ja da moze, ali kakvi su nasi navijaci, potopit ce ga, kao sto pokusavaju i sa nasim akademcima.

Lewis je dobar ali nije trenutno da ga dovodimo za prvog beka, što znači da bi trebali dovesti dva beka a to je previše.
Jedino ako mislimo i iduće sezone ovako, pa još par dok ti naši klinci se ne stabiliziraju, ili mislimo da nam treba instant impact.
Ja mislim da mi trebamo dovesti odmah uz ziyecha bar još 3 dokazano kvalitetna igrača, talenata imamo svakako dosta, i onda mixat, treba nam step up

Mislim da nijedan nije spreman od nasih, imamo matsena, a onaj je otisao fakticki u Ajax sto je valjao. Doduse mozemo otkupiti jay da silvu iz charltona opet :D

Naredne sezone Teljes i Alonso u Celsiju, Matsenu dobra pozajmica. Ako se pokaze one tamo ga vratiti da stasava uz ekipi(Alonsa prodati) .
Ako nastavi da napreduje u trecoj bi vec bio startni bek.
  • Autor

A Cantwell, kakav je on?
Ne za nas nego inace kakav je igrac

Cantwell je k'o onomad Maddison, talenat, ali jos nije spreman za nesto vise, mozda iduce godine se probije, ali vidjet cemo sve.

Zakucani za zadnje mjesto, jer su donedavno imali 10 igraca povrijedjenih konstantno. Ne mozes sa Trybullom, Tettey morao stopera igrati, pa se i Lewis i Aarons povrijede, pa stavljaj sve i svasta na krila. Jedino sto je ostao ove sezone zdrav je Pukki i mozda Cantwell, ostali svi umirali kroz ovu sezonu jbg.

Jesi li gledao Maddisona u Norwichu?

Druze Maddison je jos u Coventry vazio za velikog talenta. Cantwel bezveze, nit je dobar dribler nit ima neki dobar pas nit ima sut. Prosjek u svemu. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.