Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Out - Drinkwater, Barkley, Christensen, Willian, Zouma, Alonso, Pedro, Bats, Emerson

Sve redom bih prodao bez razmišljanja, može se tu skupiti 100 milja

Doveo bih lijevog beka, krilo, napadača i ako bude para stopera.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Out - Drinkwater, Barkley, Christensen, Willian, Zouma, Alonso, Pedro, Bats, Emerson

Sve redom bih prodao bez razmišljanja, može se tu skupiti 100 milja

Doveo bih lijevog beka, krilo, napadača i ako bude para stopera.

Koji si ti kralj, pa nije menadžer jebo te hljeb

Prodao bi dva od četiri stopera i onda doveo jednog AKO bude para :D

Jedan ti treba najmanje, teško da bi mogli to da pokriju Guehi ili Ampadu

Dakle Christiansen ili Zouma, jedan može i to za neke fine pare, nisu to loši stoperi. Barkley ne i dodao bi vjerovatno Girouda

Mislio sam da prodamo obojicu u slučaju da dovedemo jednog, što sam napisao u temi Christensena čini mi se.
A ovo sa menadžerom ne kužim, mislio sam na transfer upravu tj marinu i cecha, a sigurno da se nešto pita i lamparda

Ne vidim razlog zasto se ne bi mogli prodati navedeni igraci?

Dva ljeva beka su svakako otpisana, zatim Drinkwater Bakayoko su takodjer otpisani, to su vec 4 igraca sa lista, dodaj tome da ce Pedro i Willian 90% otici iz kluba.

Sto se tice stopera, svakako na ljeto kupujes jednog stopera, i uz to vracas Ampadua, to su dva stopera s kojim bi nadoknadio odlazak ove dvojice. Ampadu je pokazao prije da momak moze igrati i da ima kvalitet kao i Reece, a jos se ošišao nedavno.

Ali naravno, miljenik Zuma ne ide nikuda, kad je Lampard stavio njega ispred Tomorija, koji je igrao pod njegovom palicom prosle sezone i bio najbolji igrac Derbija, nece ga Lampard tek tako pustiti.

E sad Barkley je jedini pod najvecim upitnikom, bilo je price da je Lampard uvrstio u prvi tim Gilmura jer zeli Barkleya da zamjeni s njim. Mada sumnjam da ce njega gurati odmah iduce sezone Lampard, mozda ponekad da dobije sansu.

Da imamo upravu koja ima viziju i koja je pametna, ovi igraci bi letili iz tima sad na ljeto, i naravno doveli bi se pravi igraci, otprilike oni s kojima smo se povezivali do sad. A nije da nece biti para za toga, jer bi zaradili finu svotu novca samo od prodaje od tih gore igraca + kad bi bila prodaja eventualno od ovog preostalog krša sa posudbi.

Bats vjerujem da nece ici nigdje, ostace on kao 3. izbor, nece mu to biti problem.

I zašto ostaviti Barkleyja, nije da je imao neki doprinos veći. Uz to što će nam 3 igrača na istoj poziciji, tu su Mount, RLC, a i Ziyech to može igrati komotno, a protiv jačih čak niti jedan ne igra nego većinom kante, jorginho i kova

Sta mislite o Soyuncuu?

Kad god sam gledao Lestera bio je impresivan. Pravi komandant i lider odbrane, fizicki jak a nimalo los s loptom.

Mislim da nam Lester nece dati i njega i Cilvela :D
Igra Sojuncu odlicno, tu nema prigovora. Samo me to odmah asocira na Megvajera koji je isto kidao u Lesteru a sad u Junajtedu jedva da pruza i prosecne partije, nikako da pronadje tu formu.
Naravno to ne znaci da bi bio isti slucaj s Sojuncuom. U formi u kojoj je sada je pojacanje za svaki klub.

Kolo Toure pomočnik Rodgersa u Leicesteru i stručnjak za odbranu. On bi od Luiza napravio Van Dijka, pravi virtuoz.

Sad ozbiljno. Na početku sam mislio da ga hvale samo zato što nikad prije nisu čuli za njega, ali stvarno pruža vrhunske partije i trebao bi se naći u timu sezone zajedno sa trojcem Liverpoola u odbrani.

I zašto ostaviti Barkleyja, nije da je imao neki doprinos veći. Uz to što će nam 3 igrača na istoj poziciji, tu su Mount, RLC, a i Ziyech to može igrati komotno, a protiv jačih čak niti jedan ne igra nego većinom kante, jorginho i kova

Nađi mi boljeg squad igrača na toj poziciji od Barkleya za 15 miliona (koliko je Ross plaćen)

Na ljeto je najbitnije rijesiti pitanje lijevog beka.

Jedan napadac kao konkurencija Abrahamu, Dembele bi bio dobar.

Krila imamo pulisic, odoi i ziyech.

Vidjet sta ce bit s williana. Ako ga se rijese sigurno ce dovodit jos jedno krilo.

Iza napadaca imamo mounta i barkleya te zyjecha koji moze isto igrat. Veza nam je najmanji problem. Tu je ruben, jorg, kova i kante.

Al pitanje lijevog beka ako ne rijesimo dzaba nam sve ostalo.

Inace bi najradije igrao 4 3 3.
Veza kante kao DMF i dva centralna s kovom i rubenom gdje bi ruben bio vise napadacki orijentisan. Naravno ako bude to onaj ruben kakvog znamo. Al predastojece utakmice ce pokazat sta mozemo od RLC-a ocekivat.
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1232289681452261376

Internet bruji o ovome. Probacu da nadjem neki relevantniji izvor.

Pozivaju se na nekog El Chiringuita. Pojma nemam ko je i sta je.

https://twitter.com/brfootball/status/1232684473868865540?s=20

https://twitter.com/Simon_Hughes__/status/1232912630597156864?s=20

mora malo da se zakomplikuje, mada mislim da on ode u Lpool. Ako onaj trojac ostane, ode momak da bude rezerva, dok bi kod nas bio jako bitan

Chelsea set for defensive overhaul as Frank Lampard makes Dayot Upamecano No.1 target

https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-set-defensive-overhaul-frank-21585137

Upmekano ili Konate ?

https://www.transfermarkt.com/bayern-munich-want-dayot-upamecano-defender-has-exit-clause/view/news/355317

Bayern Munich want Dayot Upamecano - Defender has exit-clause

Bayern Munich are interested in RB Leipzig defender Dayot Upamecano, according to a report by kicker. The decision-makers in Munich see in the 21-year-old defender a similar type of defender then Liverpool's Virgil van Dijk.

According to the report by kicker, which can be confirmed by Transfermarkt sources, Bayern have already informed the Upamecano camp about their general interest in the defender. Upamecano has a €60 million exit-clause, Bayern would like to sign the French defender for less.

Sta Bayern trazi iz Bundeslige to Bayern j dobije... tako da nista od Upamecana.

U nastavku teksta stoji da oni ne žele baš da ga prodaju direktnom rivalu i da također ima interesa od klubova van bundeslige, tako da nisu uslovljeni da ga prodaju Bayernu. 

Iskoristiti to što je Christiansen još mlad, igrao je u Njemačkoj i još važi za potencijalno dobrog stopera. To bi pravo dobra trampa bila, ne bi morali puno para dodati a imali bi dosta kvalitetnijeg stopera. 

Upmecano svakako ima još godinu i po dana ugovora, tako da on vjerovatno ide ovo ljeto.

Trampa Christiansen-Upmecano bi bila win-win situacija za oba kluba.

Mi dobijamo dobrog stopera, oni dobijaju novca i dobrog stopera (permanentnu zamijenu za Upmekana) za Bundesligu, plus igraće vjerovatno i sledeće sezone LP tako da bi Danac vjerovatno pristao

U nastavku teksta stoji da oni ne žele baš da ga prodaju direktnom rivalu i da također ima interesa od klubova van bundeslige, tako da nisu uslovljeni da ga prodaju Bayernu.

Iskoristiti to što je Christiansen još mlad, igrao je u Njemačkoj i još važi za potencijalno dobrog stopera. To bi pravo dobra trampa bila, ne bi morali puno para dodati a imali bi dosta kvalitetnijeg stopera.

Upmecano svakako ima još godinu i po dana ugovora, tako da on vjerovatno ide ovo ljeto.

Trampa Christiansen-Upmecano bi bila win-win situacija za oba kluba.

Mi dobijamo dobrog stopera, oni dobijaju novca i dobrog stopera (permanentnu zamijenu za Upmekana) za Bundesligu, plus igraće vjerovatno i sledeće sezone LP tako da bi Danac vjerovatno pristao

Ne vredi nam da nudimo Kristensena ako on bude hteo u Bajern. Da nema klauzulu mogi bi da imamo prednost u pregovorima. Ovako ce Bajern da plati klauzulu i to je to.
Jedino da on bas ne zeli tamo, u sta je tesko poverovati.
Werner hoce sam u Liverpul, valjda citaju pojedinci pa da ne bude kasnije prica zasto ga nasi nisu doveli.

Kakav je ovaj Emiliano Buendia iz Norwicha? Covjek u vrhu po broju kreiranih sansi i driblinga. Ja sam gledao par puta Norwich ove godine ali obicno je tad ulazio s klupe.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.