Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne ide to tako, ne ide na kes niko. Daje se po malo godinama.

Arsenal kupio jednog igraca na rate i ti sad siris propagandu kako svi kupuju na kredit.
Batali suplje price kad te molim.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kako god, imamo jako mladu ekipu i mislim da možemo da dozvolimo sebi da plaćanje odložimo na dvije sezone pa da odradimo to plaćanje na rate. Ukoliko obavimo dobar prelazni rok i dovedemo dobre igrače koji nam trebaju a ne jeftine, bivše talente i poluigrače onda smo sigurno  mirni na sezonu, dvije bez nekih većih pojačanja, nešto kao Liverpool...

Malang Sarr (Nice)

Od ljeta slobodan igrač, lijevi bek i stoper

Misljenja ?

Malang Sarr (Nice)

Od ljeta slobodan igrač, lijevi bek i stoper

Misljenja ?

Mozemo, moramo i trebamo mnogo bolje.

A od kupovine na rate nece biti nista, tako da necemo o tome ni pricati dalje.

Arsenal kupio jednog igraca na rate i ti sad siris propagandu kako svi kupuju na kredit.
Batali suplje price kad te molim.

Juve sa svim igracima to radi, real isto, psg takodjer sa mbappeom i neymarom. Ne placas na rate jedino ove jeftinije igrace tipa 10tak miliona ako si bogatiji klub.

Mozemo, moramo i trebamo mnogo bolje.

A od kupovine na rate nece biti nista, tako da necemo o tome ni pricati dalje.

Nisam ga fakat u zadnje vrijeme uopste pratio, znam da je prije bio talenat i to poprilično dobar. Jos ako ima opcija da moze biti back up i za lijevog beka...

Bice jebeno iskopati lijevog beka jer za Chilwella a i za bilo kojeg drugog beka tesko da bih dao 80M 

Juve sa svim igracima to radi, real isto, psg takodjer sa mbappeom i neymarom. Ne placas na rate jedino ove jeftinije igrace tipa 10tak miliona ako si bogatiji klub.

Psg je za Mbapea platio 140 miliona u kesu. Ostatak ide kroz bonuse. Nejmara uopste nije ni platio PSG vec treca strana.
Juventus uglavmom dovodi igrace za dz. Na odlozeno uzima samo od levata iz Serije A.
A Real kupuje na rate? Na to mogu samo da se nasmejem.

Psg je za Mbapea platio 140 miliona u kesu. Ostatak ide kroz bonuse. Nejmara uopste nije ni platio PSG vec treca strana.
Juventus uglavmom dovodi igrace za dz. Na odlozeno uzima samo od levata iz Serije A.
A Real kupuje na rate? Na to mogu samo da se nasmejem.

https://www.telegraph.co.uk/football/2017/09/01/psg-managed-sign-kylian-mbappe-loan-year-without-having-pay/

PSG will pay part of the fee next season and then the following season but, interestingly, the deal will begin to be ‘amortised’ – written-down, or the cost spread, over the course of the contract - from this season. So the costs will be covered over five years and not four, it appears.

Daj ba whisper, provjeri svoje navode. Svi kupuju preko rata, a PSG pogotovo. Niko ne kupuje kesom, jer ne bi mogli proci FFP regulative.

Nisam ga fakat u zadnje vrijeme uopste pratio, znam da je prije bio talenat i to poprilično dobar. Jos ako ima opcija da moze biti back up i za lijevog beka...

Bice jebeno iskopati lijevog beka jer za Chilwella a i za bilo kojeg drugog beka tesko da bih dao 80M 

Mislim da je Gosens idealno rijesenje za tu poziciju, nije skup a odlican igrac. Citao sam negdje da smo ga skautirali, jedini problem je taj sto postoji mogucnost njegovog odlaska u Schalke.

Pored njega jedino mi Telles i Grimaldo padaju na pamet, Chilwella ne komentarisem jer ima paprenu cijenu koliko sam upucen. 

https://www.telegraph.co.uk/football/2017/09/01/psg-managed-sign-kylian-mbappe-loan-year-without-having-pay/

PSG will pay part of the fee next season and then the following season but, interestingly, the deal will begin to be ‘amortised’ – written-down, or the cost spread, over the course of the contract - from this season. So the costs will be covered over five years and not four, it appears.

Daj ba whisper, provjeri svoje navode. Svi kupuju preko rata, a PSG pogotovo. Niko ne kupuje kesom, jer ne bi mogli proci FFP regulative.

Da procitao sam.
Clanak ne navodi nikakve precizne detalje, samo neodredjeno pominjanje amortizacije transfera.
Opet je to preslabo da podrzi tvoju pricu da NIKO ne kupuje za kes.
Vala ja kad sam god gledao ovog Chilwella (evo i veceras) nije se nista specijalno pokazao. Cijena je izgleda jedino na osnovu toga sto je mlad i Englez jer na terenu on meni uopste ne djeluje ni blizu svjetske klase, a za 70 miliona eura ocekujes odmah vrhunsku produkciju.

Nadam se da Lampard nece biti tvrdoglava mazga ko Mourinho ili Conte kad upre prstom u jednog igraca i onda ovi iz Uprave uopste ne pokusavaju potraziti bilo gdje dalje od toga.

Da procitao sam.
Clanak ne navodi nikakve precizne detalje, samo neodredjeno pominjanje amortizacije transfera.
Opet je to preslabo da podrzi tvoju pricu da NIKO ne kupuje za kes.

Ne znam, jedino jos da ti dodje Marina ili ko vec pa da ti licno kaze da idu kroz rate svi veci transferi, a ne kesom. Sve ti lijepo pise u clanku, ne znam je li se pravis da ne razumijes?

Pa koliko price da Pogbu United nije ni osjetio, jer su ga platili na 2 rate cini mi se. Mislim i da je Barca kupila Dembelea na rate, jer je isao preko nekog normalnog nivoa novca.

• Autor
Zadnja 2 mjeseca je Chilwell strasno pao u formi, neprepoznatljiv. Nije isti igras sa početka sezone i sada. Ne znam sta je uzrok tome ali znam da ovaj trenutni ne vrijedi tih 70 mil.
I meni ima toliko boljih bekova od Chilwela. Kao prvo mi pada na pamet Telles koji se i povezuje s nama, izuzetno tehnicki kvalitetan i ofanzivan bek, kosta bi duplo manje. Zatim Gosens, impruvana verzija Alonsa, fizicki dominantan, brz i ucestvuje konstantno u napadu. Takodjer duplo jeftiniji ali et nije bas da je sad toliko bolji od Chilwela. Grimaldo takodjer odlican, Gaya isto, Theo Hernandez je trenutno sila od igraca.
Joj i te nove generacije igraca vise, pun mi je qrac takvog stava. Cuj nece on vise da se trudi za Lester, Bog te mazo ko da ima 4 titule iza sebe i 2 Lige sampiona pa nema motivacije, a ne da je tek zaigrao posteno na ovom nivou prosle sezone.
Šuplja priča, jednostavno mu pala forma. Po toj logici ne treba niti dolaziti kod nas, jer ako mu se ne da za leicester, zašto bi mu se dalo za nas koji smo lošiji od njih.
Nisama za njega, ne po toj cijeni, tražiti dalje

Šuplja priča, jednostavno mu pala forma. Po toj logici ne treba niti dolaziti kod nas, jer ako mu se ne da za leicester, zašto bi mu se dalo za nas koji smo lošiji od njih.
Nisama za njega, ne po toj cijeni, tražiti dalje

Celsi je po svim parametrima veci klub od Lestera.
Liverpool ozbiljno zagrizao za Wernera, mogao bi tamo završiti.
https://twitter.com/SiPhillipsSport/status/1228714199737606145?s=19

Izvor sranje

Ali opet nemaju lijevog beka :D

Mislim da od toga neće biti ništa, da im se raspe ekipa sva zbog dvije (mozda i jedne) sezone u LŠ, znamo svi da para vrti gdje burgija neće. Opet bi mogli napadati ligu i kupove, nije ni to loše.

Jedino što kruže ove priče da će im možda oduzeti titulu iz 2014. i da ce ih izbaciti u nize rangove takmičenja mada mislim da je veća šansa da Liverpool ne osvoji titulu ove sezone nego da se to desi

Ako smanje na jednu sezonu onda će vjerojatno lako zadržati igrače, ali dvije sezone bez ikave europe je ipak dosta,

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.