Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Koliko treba para za Fekira ni cent ispod mi ne treba da prodamo Wila. Kraj roka se priblizava a mi jos nismo ocistili skart a ni kupili nosioce igre.
Ako je tacno da su trazili za Azara preko 220 onda odlicno. Ko ih jebe, ja bi im 300 trazio.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Postoji nacin da iako prodamo i Azara i Vilijana i Kurtou opet budemo jaki kao zemlja ali niko iz nase Uprave nema herca da pokusa da to izvede.

Azar = 100 miliona + Asensio
Vilijan + 60 miliona = Dembele
Morata + 60 miliona = Ikardi

I to je moguće izvesti.
Asensio je nezadovoljan jer zeli da bude starter u Realu. Azar mu automatski i zatvara i otvara prostor.
Ako stvarno zeli prostor za dokazivanje u Celsiju bi ga imao sasvim dovoljno.
Dembele pada potpuno u drugi plan dolaskom Vilijana, Celsi bi mu bio sansa da se rehabilituje jer je top talenat i samo ga treba pravilno usmeriti.
Ikardi ne produzava ugovor s Interom zbog male plate koje mu nude. Navodno trazi 8 miliona godisnje. Ponuditi mu 10 + 2 u slucaju da u tekucoj sezoni izborimo LS.
Morata je vec igrao u Italiji, verujem da bi se rado vratio tamo, sa Interom bi igrao LS...

ne kontam šta se čeka sa Vilijanom, valjda je jasno da u Engleskoj više nema vremena za bacanje, top 4 otišo u kurac, sad je 100 miliona ništa, a mi tvrdimo pazar

još sam čitao da će Fekira da pokušaju da dovedu ako prodaju Vilijana, pa kad da ga dovedu ako se pravi problem za par miliona

stvarno mi neke stvari više nisu jasne, to razvlačenje sa transferima po mesec dana pregovori

Kad smo mi u pitanju nista me ne moze iznenaditi. Evo primjera da smo mogli zaraditi na Wilianu ali neko ocigledno u upravi misli da je neki igrac.

Vjerojatno ga ne žele prodat jer Hazard ide, a odlaskom i njega i Willana bi ostali bez ijednog krila... Ostaje samo Pedro, ko će igrat? A poznavajući našu upravu premalo je vremena da oni stignu dovest zamjene...

Hazard,ako ne isforsira sam transfer,ovo ljeto neće nigdje ma koliko naša uprava bila debilna neće prodati najvažnijeg igrača 15 dana prije kraja prelaznog roka.

Pa zar to u početnih 11 Brazila može igrati neki "neigrač"?

Misle ljudi to kao kod nas :D mogu da ti poture koga hoces u repku.A tamo neki kloc da upadne u 11,rastrgli bi i njega i selektora haha

Pa i jest 2-3 puta bio zamijenjen na poluvremenu. Kad god je Douglas Costa usao bio je konkretniji i bolji od ovoga.

Mislim da Chelseajevi navijaci sasvim dobro poznaju ovog igraca, bolje nego bilo ko drugi i nimalo ne iznenadjuje da je gotovo jedinstveno misljenje da ga treba prodati sto prije Barceloni dok se nisu predomislili oko ove ponude.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

https://twitter.com/TransfersLlVE/status/1021106632342810624?s=19

Kako bi nama ovaj igrač sjeo,pogotovo sad sa Sarijem,a i njemu bi odgovaralo.Igrač s ogromnim potencijalom,ugušen sistemom i ograničenim trenerom.
Sad nešto razmišljam, ako Tibu prodajemo Realu, zašto jednostavno ne tražimo Navasa u zamjenu? Sasvim solidan golman koji može pružiti još par dobrih sezona.
Opet sve utihnulo sto se tice ruganija, golovina i higuaina (spominje se Milan). Ocekujemo uz golmana jos jednog barem igraca da dovedemo. Volio bih vidjeti to desno krilo, al sumnjam, ovi nasi zabrijali da je willian wc. Mislim da nam veznjak vise i ne treba, barkley cesc i bakayoko to mogu pokriti sasvim dobro a tu je i rlc, ialo ne bih se zalio da dovedemo tog golovina. Sto se tice obrane taj rugani se spominje, po meni nepotrebno al ajd nije los. Volio bih tog Douglasa Codtu ili tako nesto, nmgu vjerovat da za malcoma nismo bili zainteresirani za onako sitnu lovu
Ja bih rađe nekog beka nego stopera, na stoperima smo solidno popunjeni pogotovo ako Sarri Azpia vidi kao stopera. Uz Higuania je bolje da se više ne spominjemo, već sam rekao da nikako nisam za njega. Golovin bi dobro došao, ali veznjak za sad nije neophodnan, imamo važnijih pozicija. Prvo, pitanje golmana. Drugo, ako Hazard ode lijevo krilo. Treće desno krilo. I četvrto, lijevog ili desnog top klasnog beka.
  • Autor
Ako niko ne ode primarna pozicija za pojacanje je lijevi bek. U 4-3-3 formaciji tesko da ce Alonso nesto dobro ponuditi. I protiv slabasnog Pertha je imao odredjenih problema.
Od Emersona sam nesto ocekivao ni on nista nije uradio. Mislim da smo najtanji na toj poziciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.