Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I meni se sviđa ideja.

Možda bi čak bilo ovo bolje, da Roman kupi celu Romu i da on ode da je trenira, da ne čerupamo vučicu, a i njemu nedostaje Italija, ali je lepo na Romanovom platnom spisku. Svi zadovoljni.

Bem ti više i Romu i Italiju i transfere.

u romi pored Raje nema igraca koji bi nas poboljsao, sve sami back up igraci. Dakle Raja i eventualno Florenzi

Ne boj se iskopaće Conte nekog, gde ćemo mi okriviti upravu da nije dovela Asensia, pa smo morali improvizovati :P :D

Arsenal ne igra LŠ pa je doveo Lacazettea i Aubameyanga. Chelsea nije igrao LŠ prošle sezone pa je došao Kante. A ove sezone, kad je Chelsea u LŠ, došli su Zappacosta i Drinkwater.

Poenta je da LŠ ne utiče posebno na transfere koliko se to ovde predstavlja, ko želi da dovede igrača dovešće ga, makar se borio za opstanak.

Mislim da je to vise proizlaslo iz prica da ce eden otici :D Pa vec je tu prebrodio i tu ligu europe, i ne igranje u LP i sve, pa opet nije otisao. Malo se bas previse LP dize, nije to jedina stvar koja privlaci igrace, ako gledamo igrace kao carrasco i tako te, nije im ni najmanje bitno je li tim igra u LP :D

Piše se nešto za Alisona da hoćemo. Do jaja, još jedan igrač Rome sa kojim se povezujemo.

Romane kao što rekoh, najbolje je Romu da kupiš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.