1. mart 2018.8 god. comment_280248 [quote name="grena" post="280240" timestamp="1519908790"] Piše se nešto za Alisona da hoćemo. Do jaja, još jedan igrač Rome sa kojim se povezujemo. Romane kao što rekoh, najbolje je Romu da kupiš.[/quote]Ne gledas, Alison je strasan golman. Kamo srece da nam dodje a da ovog smrada nogiramo, ko sto smo trebali i prvi put kad je poceo plakiti za Madridom. Jebo ga Madrid u paksu. Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280253 Jos se prica da je Kurtoin tata u dogovoru sa celnicima PSG-a za dogovor oko prelaska na ljeto..dosadio mi je vise sa onim njegovim izjavama nek ide u vrazju mater Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280254 Alisson je strasan golman, samo se ja i dalje nadam da ce tibo potpisati, jer ce to znaciti i da ce Hazard odmah nakon :D znači golman je hakurčina čim ga diablito hvali Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280256 Dobar je Alisson nema šta, on i Oblak su golmani koji mogu zamjeniti Thibu ako odluci da ode Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280257 Ne gledas, Alison je strasan golman. Kamo srece da nam dodje a da ovog smrada nogiramo, ko sto smo trebali i prvi put kad je poceo plakiti za Madridom. Jebo ga Madrid u paksu. Ma može biti Cech iz najboljih dana, ne interesuje me. Muka mi je više od povezivanja sa Romom. Oblaka kad bi doveli, to bi bio potez. Prijavi
1. mart 2018.8 god. Autor comment_280258 Daj Boze da Thibo potpise ako ne potpise Alison prije Oblaka. Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280259 Ma može biti Cech iz najboljih dana, ne interesuje me. Muka mi je više od povezivanja sa Romom. Oblaka kad bi doveli, to bi bio potez. Je li moguce da su te toliko istraumirali sa dovođenjem igrača iz Italije hahaha, pa ni nekog kvalitetnog neces hahaha Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280260 Ma neću da vidim igrače Rome. Sva sreća pa nas Sasuolo nije pobedio u LŠ inače bi pola njihovog tima doveli. Nikoga iz Italije ne treba dovesti, ali nikoga...čak šta više imamo dosta njih i da vratimo tamo. Prijavi
1. mart 2018.8 god. comment_280262 Ma neću da vidim igrače Rome. Sva sreća pa nas Sasuolo nije pobedio u LŠ inače bi pola njihovog tima doveli. Nikoga iz Italije ne treba dovesti, ali nikoga...čak šta više imamo dosta njih i da vratimo tamo. A Icardi, Milinkovic Savic, Dybala čak ni to ? Prijavi
1. mart 2018.8 god. Autor comment_280263 Dodao bi i Susa, jedini igrac koji vrijedi u Milanu, pa i Insigne . Prijavi
2. mart 2018.8 god. comment_280269 Ma ima jos imena, nego ja ovako mlatnuh par nekih dobrih Valja jos igraca u Milanu Prijavi
2. mart 2018.8 god. comment_280272 Što dalje od nas, prebacili smo kvotu Italijana u klubu. Iš, iš italijani... Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280330 Maksu Mejeru iz Salkea ističe ugovor na kraju sezone. Greota je barem ne pokusati pregovore s njim. Asrafu Hakimiju(19), talentovanom desnom beku Reala, takodje. Prijavi
4. mart 2018.8 god. Autor comment_280334 Kad nismo pokusali sa Goretzkom ne moramo ni s Mejerom koji je pristojan igrac. Prijavi
4. mart 2018.8 god. comment_280339 Ova njemacka generacija je zlata vrijedna, malo je reci da imaju predobru generaciju, te da im samo fali lijevi bek Prijavi
30. mart 2018.8 god. comment_280950 Bale vjerojatno na ljeto napušta Madrid, s obzirom da mi imamo običaj dovodit ozljeđene igrače tko zna... Zdravi i u formi Bale bi nam legao savršeno, samo su ozljede problem... Prijavi
30. mart 2018.8 god. comment_280951 Ma bi kurac,još jedna muha bez glave,izvikani Višća.Po meni bio bolji u Tottenhamu nego u Realu.Cijena bi vjerojatno bila oko 100 miliona,a ne vrijedi ni 50. Prijavi
6. april 2018.8 god. comment_281049 S obzirom da smo iz top4 praktički ispali te preostaje nam još samo FA Cup vrijeme je da se počem razmišljat o budućnosti i sastavljat križaljke za iduću sezonu. Ovako bih ja volio da ekipa izgleda iduće sezone u nekoj idealnoj utopiskoj stvarnosti. Ekipu sam sastavio pod pretpostavkom da Conte odlazi, pa se novi trener vraća na 4 otraga, te također da Hazard i Courtois ostaju. Upitnici (?) su igrači koje trebamo kupit - i to isključivo WC igrači, jer solidnih/prosječnih dovoljno imamo. U obrani je eventualno moguća i opcija Azipilicueta da ostane na stoperu a onda da dovedemo desnog beka. U sredini bi još jednu šansu dao Bakayoku u rotaciji s Barkleyem (u kojem po meni ima potencijala da dobijemo odličnog igrača). Bakayoku je možda trebala sezona prilagodbe, možda ga novi trener bude znao iskoristit, a nije ni odradio pripreme prošle sezone. Kako god teško ćemo ga nakon ove sezone prodat, a i previše je plaćen da mu se neda prilika. Barkley je bio ozljeđen a i ono malo što je igrao ga je Conte stvaljao na krivu poziciju. Zaslužuje normalnu šansu. Uz njih dvojicu i Kante nam u sredini treba jedan kreativac, vizionar. Ja sam stavio formaciju 4-2-3-1, ali može to biti i 4-3-3, ali očajno nam je potreban kreativac. Trenutno jedino imamo Fabregasa koji je za penziju... O tome koliko nam fali klasno desno krilo ne treba puno ni pričat... S obzirom da su ionako sva navedena pojačanja prevelik zalogaj za našu upravu (pogotovo u jednom roku) u napadu nebi kupovao nikog. Michy rastura u dortmundu i očekujem da postane naš prvi napadač. A i Morati treba dati šansu, preskupo je plaćen da ga se odreknemo radi jedne lošije polusezone (a počeo je odlično). Prijavi
9. april 2018.8 god. comment_281073 https://twitter.com/cfc_wale/status/983236318577725440?s=19 Jel' može još koje pojačanje u odbrani,imamo 30 igrača od toga 20 igra u odbrani.A mi sanjamo o napadačkom fudbalu. Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281085 Eto sve se potvrdilo baš onako kako sam i pretpostavio. Ispalo se iz lige prvaka lagano, izgubila se liga prvaka lagano i sada ćemo mu dati otkaz. Očajne odluke ove uprave, pa nije ovo ništa iznenađujuće, igramo očajno cijele sezone pod Conteom, valjda su očekivali neko čudo. I tako umjesto da smo mu dali otkaz prije ovog cirkusa, sada smo tu gdje jesmo. Od ovog roka očekujem ponajprije čistku, a od pojačanja i ne puno, ono klasika, 2-3 osrednja igrača koje ćemo pretplatiti i hrpu mogućih mladih talenata koje ćemo poslati na posudbu.. Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281088 Fino bi bilo da ga prodamo, ostavimo Mitchya, mozda vratimo Tammya i Girouda da budu na klupi. Sto se tice ostalih pozicija, treba oduvijek to desno krilo, dobar stoper, desni bek. I da potpisu tibo i hazard. Ne bi bilo boljeg transfer roka. Sto se tice prodaje, Pedro, Danny, Cahill i Morata, to je to. Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281090 Ne moze Mitcy biti prvi spic. Treba dovesti prave igrace a ne zajebavati se kao ove sezone.Ja bih ma tr listu dodao i Cesca Prijavi
10. april 2018.8 god. comment_281091 Trebamo mi pravog trenera sa pravim mudima koji gaji napadacki fudbal i nije picka. To ce nam biti najvece pojacanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.