Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Podmladiti ekipu , dovesti plejmejkera tipa (Hamsik , Modric , Svajnstajger , Snajdera i sl. ) , jedno krilo poput ( Neymara , Robbena , Bale ... ) I eventualno desnog beka (Van der vil je najbolja moguca opcija mada to i nije toliko neophodno) Torresa u sam spic napada , a ne da se izvlaci na krilo , covjek je uvijek bio klasicni napadac ... I to je dobitna kombinacija ... To je moje misljenje ! ;)

pozdrav forumašima !

Za Neymara mislim da su vrlo male mogućnosti da se dovede a i mislim da se ne bi posebno uklopio u Chelsea kao ni u engleski fudbal,tako da mi i nije neka želja. Po mom misljenju najbolja opcija bi bila Hulk i još neki napadač koji je bolji s loptom ala Drogba :) naravno Drogbu nipošto pustiti jer svi znamo kakav je igrač i koliko mu treba.Obavezno nekog veznog,moja želja je Modrić, po meni najboljij na svojoj poziciji u Ligi.

mislim da cemo dovesti barem 2, ako ne i 3 igraca... jedan stoper, vezista, napadac sada zelje (cahill, hazard/modric, hulk).. realno za modrica su sanse 1 % hazard tu i tamo xD za ova dva i ima nade :D ako nista onda barem 1 kreativac xD

• Autor

Kako poslujemo ne bi me iznenadilo da dodje Lucas Leiva !

----------Torres---------

-Hazard-Mata-Sturridge-

Kakav bi to napad bio ! :)

• Autor

Meni još jači taj. Eh da nam je Hulka dobit :rolleyes:

Hulkova prirodna pozicija je desno krilo kao i Sturridge-ova , jedan od njih dvojice bi morao igrati lijevo ! (mogu obadvojica igrati lijepo ali prirodna pozicija i je desno krilo)

Ja bih vise volio Hazarda nego Hulka, puno je kreativniji i puno mladi.. ali se ne bih zalio ni da Hulk dode :)

čitao sam da Chelsea priprema 78 milijuna za Walcotta i Modrića.. šta mislite kolko u tome ima istine?

Novinarska patka.

Hulkova prirodna pozicija je desno krilo kao i Sturridge-ova , jedan od njih dvojice bi morao igrati lijevo ! (mogu obadvojica igrati lijepo ali prirodna pozicija i je desno krilo)

Hulku ne bi bio problem igrati lijevo. U Portu igra desno, kao Sturridge kod nas. Ali Hulk je pravo krilo, ljevonog je i odličan je i lijevo. Gledao sam par utakmica kada pravi dar mar po toj strani. Nek Sturridge s desne ulazi u srednu, a Hulk neka siluje bekove i ubacuje lopte u sesnaest metara. Također lahko oni mogu mijenjati pozicije u toku utakmice, svi ti u napadu što je kolega napisao.

Ma, daa se to kombinovati, samo da je njega dovesti. A ako ne,onda bi volio nekoga od Hazarda, Gotzea ili Neymara. Samo čistog špica ne bih volio da dovedu.

edit: Evo ovaj klip pokazuje, to što sam pričao. Da hulk može i lijevo i desno. Uz napomenu, ovo je Hulk od prije 3 godine, sada je puno bolji ;)

http://www.youtube.com/watch?v=3ANcg6X6p-I

Hulk bi se vise opredjelio za šut nego centaršut :) što možda i ne bi bilo loše jer trenutno ekipa ima pravo malo "opasnih" šuteva na gol kad izuzmemo Matu koji ponekad zna fino "opalit". Fali jedan kreativac poput (opet se ponavljam :) Modrića,Gotze teško jer se Real zainteresovao za njega a još je i izjavio da mu je želja Real.

----------Cavani---------

-Hulk-Mata-Sturridge- mislim da bi bila dobitna kombinacija al' jedno su želje,drugo mogućnosti i realnost :)

• Autor

Bas mi je drago da ostaje u Madridu ! Bio je svjetska klasa sada je pitanja kako bi se snasao !

Nebih ja njega volio vidjeti na Stanford-u , nije toliko ni mlad a nije bas ni jeftin!

Ni ja ne bih volio vidjet Kaku u Čelziju, možda prije par godina da ali sada ne.

U idućih nekoliko godina volio bih vidjeti u dresu Čelzija ove momke: Hamsik, Cahill, Hummels, Modrić, Kuzmanović, Iličić, možda Hulka, Gotzea, Dembu Ba (padeži disilike this) kao i Milnera i i Adama Johnsona iz Citya :)

doumbia bi također bio dobro pojačanje

i još jedan od igrača koji su odlični a malo koštaju je Bastos, a Chelsea nikako da bude povezan u vezi njega :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.