2. januar 2012.14 god. comment_14062 Adis988 ma ajde Boga ti nisu nase pare Imam osjecaj da bi nas mogli pojacati igraci tipa Hulk-a i Neymara Takvi nam i trebaju. Prijavi
2. januar 2012.14 god. comment_14105 Podmladiti ekipu , dovesti plejmejkera tipa (Hamsik , Modric , Svajnstajger , Snajdera i sl. ) , jedno krilo poput ( Neymara , Robbena , Bale ... ) I eventualno desnog beka (Van der vil je najbolja moguca opcija mada to i nije toliko neophodno) Torresa u sam spic napada , a ne da se izvlaci na krilo , covjek je uvijek bio klasicni napadac ... I to je dobitna kombinacija ... To je moje misljenje ! ;) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14106 pozdrav forumašima ! Za Neymara mislim da su vrlo male mogućnosti da se dovede a i mislim da se ne bi posebno uklopio u Chelsea kao ni u engleski fudbal,tako da mi i nije neka želja. Po mom misljenju najbolja opcija bi bila Hulk i još neki napadač koji je bolji s loptom ala Drogba :) naravno Drogbu nipošto pustiti jer svi znamo kakav je igrač i koliko mu treba.Obavezno nekog veznog,moja želja je Modrić, po meni najboljij na svojoj poziciji u Ligi. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14132 mislim da cemo dovesti barem 2, ako ne i 3 igraca... jedan stoper, vezista, napadac sada zelje (cahill, hazard/modric, hulk).. realno za modrica su sanse 1 % hazard tu i tamo xD za ova dva i ima nade ako nista onda barem 1 kreativac xD Prijavi
3. januar 2012.14 god. Autor comment_14140 Kako poslujemo ne bi me iznenadilo da dodje Lucas Leiva ! ----------Torres--------- -Hazard-Mata-Sturridge- Kakav bi to napad bio ! :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14149 puno se prica o Hulku a zamisli ovaj ----------Torres--------- -Hulk-Mata-Sturridge- Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14154 puno se prica o Hulku a zamisli ovaj ----------Torres--------- -Hulk-Mata-Sturridge- Meni još jači taj. Eh da nam je Hulka dobit :rolleyes: Prijavi
3. januar 2012.14 god. Autor comment_14155 Meni još jači taj. Eh da nam je Hulka dobit Hulkova prirodna pozicija je desno krilo kao i Sturridge-ova , jedan od njih dvojice bi morao igrati lijevo ! (mogu obadvojica igrati lijepo ali prirodna pozicija i je desno krilo) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14160 Ja bih vise volio Hazarda nego Hulka, puno je kreativniji i puno mladi.. ali se ne bih zalio ni da Hulk dode :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14162 čitao sam da Chelsea priprema 78 milijuna za Walcotta i Modrića.. šta mislite kolko u tome ima istine? Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14164 čitao sam da Chelsea priprema 78 milijuna za Walcotta i Modrića.. šta mislite kolko u tome ima istine? Isto koliko i u izjavama Jadranke Kosor. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14168 čitao sam da Chelsea priprema 78 milijuna za Walcotta i Modrića.. šta mislite kolko u tome ima istine? Novinarska patka. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14170 Hulkova prirodna pozicija je desno krilo kao i Sturridge-ova , jedan od njih dvojice bi morao igrati lijevo ! (mogu obadvojica igrati lijepo ali prirodna pozicija i je desno krilo) Hulku ne bi bio problem igrati lijevo. U Portu igra desno, kao Sturridge kod nas. Ali Hulk je pravo krilo, ljevonog je i odličan je i lijevo. Gledao sam par utakmica kada pravi dar mar po toj strani. Nek Sturridge s desne ulazi u srednu, a Hulk neka siluje bekove i ubacuje lopte u sesnaest metara. Također lahko oni mogu mijenjati pozicije u toku utakmice, svi ti u napadu što je kolega napisao. Ma, daa se to kombinovati, samo da je njega dovesti. A ako ne,onda bi volio nekoga od Hazarda, Gotzea ili Neymara. Samo čistog špica ne bih volio da dovedu. edit: Evo ovaj klip pokazuje, to što sam pričao. Da hulk može i lijevo i desno. Uz napomenu, ovo je Hulk od prije 3 godine, sada je puno bolji http://www.youtube.com/watch?v=3ANcg6X6p-I Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14177 Isto koliko i u izjavama Jadranke Kosor. AHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14195 Hulk bi se vise opredjelio za šut nego centaršut :) što možda i ne bi bilo loše jer trenutno ekipa ima pravo malo "opasnih" šuteva na gol kad izuzmemo Matu koji ponekad zna fino "opalit". Fali jedan kreativac poput (opet se ponavljam :) Modrića,Gotze teško jer se Real zainteresovao za njega a još je i izjavio da mu je želja Real. ----------Cavani--------- -Hulk-Mata-Sturridge- mislim da bi bila dobitna kombinacija al' jedno su želje,drugo mogućnosti i realnost :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14202 Da ali Hulk kad sutne onu loptu i meni se place.... Mislim da kad se on priprema na šut, svaki golman pišne u gaće. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14203 najjači šut trenutno,nekad i zna proći s loptom al' rijetko :) valjao bi nam realno :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14206 najjači šut trenutno,nekad i zna proći s loptom al' rijetko :) valjao bi nam realno :) Nekad?? Frajer prolazi ko lud, jedan od najboljih driblera. Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14210 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/casillas-kaka-mi-kaze-da-ostaje-u-real-madridu/120103116 Prijavi
3. januar 2012.14 god. Autor comment_14216 Bas mi je drago da ostaje u Madridu ! Bio je svjetska klasa sada je pitanja kako bi se snasao ! Nebih ja njega volio vidjeti na Stanford-u , nije toliko ni mlad a nije bas ni jeftin! Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14218 Ni ja ne bih volio vidjet Kaku u Čelziju, možda prije par godina da ali sada ne. U idućih nekoliko godina volio bih vidjeti u dresu Čelzija ove momke: Hamsik, Cahill, Hummels, Modrić, Kuzmanović, Iličić, možda Hulka, Gotzea, Dembu Ba (padeži disilike this) kao i Milnera i i Adama Johnsona iz Citya :) Prijavi
3. januar 2012.14 god. comment_14223 doumbia bi također bio dobro pojačanjei još jedan od igrača koji su odlični a malo koštaju je Bastos, a Chelsea nikako da bude povezan u vezi njega :/ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.