27. januar 2017.9 god. comment_266517 pa nije Vidal neki mag sa loptom :D tipičan box to box razbijač, ne bi nam ne znam kolko unapredio igru prema napred, tranziciju, prenos lopte očito da će veliki deo tereta ponovo pasti na Azara, te Vilijana/Pedra, taj box to box bi trebalo samo da olakša prenos lopte kad smo pod presingom baš sam protiv tog transfera, nek se tera klub u kurac ako potroše 50m na neko derište koje se juče ispililo a vamo neće da radi sa Loftusom ili Čalobom Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266519 ne verujem, sve dok je Azar u klubu on je epicentar svega nema greške da bi Verati bio najbolje rešenje ali teško da će taj transfer proći, čak šta više, ne znam ni kolko je ozbiljna ta priča za njega, video sam samo jednom i to neki lik iz Mail-a pisao, Telegraf ni reč u tom pravcuhttps://twitter.com/Sport_Witness/status/824241420445876226 Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266521 Vidal ima problema sa alkoholom, navodno i sa kokom odavno a po disciplini nije ništa bolji od Coste. Nepredvidljiv i nestabilan karakter. Ali kad igra dobro odličan zadnji vezni, Gattuso sa tehnikom :D. Mislim da ga se Bayern želi riješiti za velike novce i da im ga je dosta tamo. Ja ga ne bih dovodio Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266522 Vidal ima problema sa alkoholom, navodno i sa kokom odavno a po disciplini nije ništa bolji od Coste. Nepredvidljiv i nestabilan karakter. Ali kad igra dobro odličan zadnji vezni, Gattuso sa tehnikom :D. Mislim da ga se Bayern želi riješiti za velike novce i da im ga je dosta tamo. Ja ga ne bih dovodio je l to neki problem ? Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266541 s obzirom da jos nikog nismo doveli, a otisli su oscar, mikel (koji doduse nije nikako igrao) i jos se ceka ivanovic da bude zvanicno, mozda ipak bude nešto od onih naših mladića. ostala su jos 3 dana, sad bi tek trebalo da postane zanimljivo Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266543 Chelsea are still working on signing a goalkeeper before the transfer window shuts with Salvatore Sirigu emerging as an alternative to Craig Gordon if Celtic hold firm. Celtic have rejected a bid in the region of £3 million for Gordon from Chelsea, but the 34-year-old is considering requesting a move and the Premier League leaders are prepared to slightly increase their offer. But Gordon may be denied the chance to double his wages at Stamford Bridge if Celtic maintain he is not for sale, with Sirigu believed to be interesting Chelsea head coach Antonio Conte. Conte has made it clear that Asmir Begovic can only join Bournemouth before Tuesday night’s deadline if Chelsea secure a replacement. Gordon, along with Diego López and Fernando Muslera, was identified by former first-team goalkeeping coach Christophe Lollichon, while Sirigu is thought to have been recommended by Conte with Chelsea trying to find an available goalkeeper of suitable quality. Sirigu, who was part of Conte’s Italy squad at Euro 2016, is on loan at Sevilla from Paris Saint-Germain but the Italian has not been playing for the Spanish club. Reiterating the fact Chelsea must sign a replacement to allow Begovic to leave, Conte said: “Begovic is Chelsea's player and I'm very happy to have him to stay in the squad. I'm very happy with his commitment, his behaviour on and off the pitch. He's also very important in the changing room for me. Only if we have a good replacement can he go. Otherwise he stays here.†Conte has ruled out either Ruben Loftus-Cheek or Nathaniel Chalobah leaving Chelsea on loan, but has left the door open for Ola Aina, who has previously interested Celtic, to spend the remainder of the season elsewhere. “Ruben and Chalobah, for sure, will continue to stay with us,†said Conte. “For Ola, I think it could be a possibility to go on loan. But there are four days to see the development of this situation.†Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266544 Doveli smo Akea. Meni i nije los ovakav rasplet situacije riješili smo se škarta (Oscar) i legendi čije je vrijeme prošlo (Mikac i Bane) i još se vjerovatno na ljeto i Captain oprašta od plavog dresa. Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266548 ako se do kraja prelaznog roka ne dovede neko imaće Konte sigurno na raspolaganju oko 150m funti na leto i sad kad gledaš iz tog ugla, mi uopšte nemamo potrebu da prodamo Kostu, mislim šta ćeš lebati da radiš onda sa tolkim parama :D Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266549 Ma sto se ljeta tiče pokusao bih pokrpiti mozda te Wing Backove ili vidjeti ima li nekog od ovih pozajmljenih momaka da Conteu odgovara, jedno dobro krilo i ostaviti i pedra i willana kao back up vidjeti sta raditi sa stoperom i treba li nam jos jedan veznjak. Treba nam jak rooster za sledecu sezonu da na klupi imamo kvaliteta za rotacije i mladosti da stasaju uz ovu ekipu i da za koju godinu ulete regularno u prvih 11. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266552 Ma na krilnog napadaca bih najvise potrosio, tu nam bas treba wc igrac, jednog solidnog wing backa za rotaciju, i stopera. Ta 3 igraca po meni nam trebaju, veznjak cak i ne, tu imamo matica, kantea i fabregasa, i mozemo tu kombinirat i sa chalobom i rlcom.. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266553 Meni nekako fali kreativnosti u dvojku Kante/Matić tako da bih volio tu vidjet jednog igrača tipa Modrić ili ako ne, možda prelazak na 3-5-2, samo gdje onda s Hazardom? Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266557 https://twitter.com/Sport_Witness/status/825004255526449155 Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266558 Nadam se da nece prodavati Begovica, osim ako on sam nije trazio transfer, a nista ne upucuje na to. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266559 pa nije zatražio transfer formalno ali oće čovek negde da igra, šta da mu radiš Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266562 Sirigu je dobar golman, ali kada da italijanske novine budu izvor, to mozes okaciti macku o' rep :D Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266563 ovaj tuttomercatoweb ne javlja bilo šta, a vidim i da je Telegraf nakon 24h to i potvrdio https://twitter.com/DavidAmoyal/status/825305293294800896 Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266565 Ako ga misle kupovati najpametnije je odmah kaparisati, das Schalkeu 3-4 miliona i ostavis ga na posudbi tamo do ljeta. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266566 ako potpiše sad predugovor sa nama to je praktično završena stvar može li neko da napiše ko je upoznat sa situacijom u Juventusu kakva bi mu tamo bila konkurencija a kakva kod nas što se tiče plate, tu nema greške ko može više da ponudi, dakle razliku čine više strogo fudbalski motivi Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266569 Tamo bi imao alex sandro i evru ako ne ode, kod nas alonso i ake. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266572 Evra je potpisao za Marseille, tamo ima Sandro i Asamoah. Prijavi
28. januar 2017.9 god. Autor comment_266574 Tamo bi imao alex sandro i evru ako ne ode, kod nas alonso i ake. Ne da je potpisao nego već i odigrao utakmicu Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266575 o oo hahahhah :hail: :trink: :trink: http://youtu.be/8e-EByOC78c Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266577 Puno je tegova na benchu stavio :D Sto se tice konkurencije mislim da ce se vise naigrati kod nas gdje se moze odma boriti za prvih 11 jer je Alonso sto kazu nesiguran. Dok kod Juvetnusa imaju dva igrača na toj poziciji vec Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266578 nikad ga nisam gledao ali po vašim rečima zaključujem da može igrati i tog levog štopera ja bih lično voleo i da Ake bude pazi sad, direktna zamena za Luiza, gledam ga u Bornmutu koliko napada kreće od njega, sad jbg ta pozicija nosi baš veliku odgovornost i baš zato mi je pravo čudo kad vidim sa koliko samopouzdanja Luiza igra tu :hail: :hail: Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.