24. januar 2017.9 god. comment_266198 Kakva prevara od igrača je Kessie.Ko je pratio AKN,zna šta pričam.Bukvalno bi ga naš Chalobah smazao. Prijavi
24. januar 2017.9 god. comment_266200 Kakva prevara od igrača je Kessie.Ko je pratio AKN,zna šta pričam.Bukvalno bi ga naš Chalobah smazao. Treba ga pogledati malo i u Atalanti, mislim ja ga nisam nesto gledao, moguće da se čuva od povrede ili tako nešto jer se spominje dosta njegov prelazak u neki od većih klubova pa ne želi da rizikuje... Prijavi
24. januar 2017.9 god. comment_266209 Cuj ti prevara, a sta je sa ostalim top igracima? Sad nijedan igrac obale slonovace ne valja, auba ne valja itd itd. Igraci su shvatili da ne vrijedi se jebavati sa zimbaveom i takvim ekipama, bolje odmah ispasti. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266216 Nemam se namjeru raspravljati sa likom koji drzi mikela na avataru Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266217 AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA Daily Expres tvrdi da je Van Dijk out tri mjeseca, ne znam koliko je to tačno :-@ (ovo Costin smajli ) Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266218 Hahahahaha ovo je bio fb odgovor :D diablo sad ti njemu reci da ne raspravljaš sa nekim ko nema avatar :P :D Jbg Soton za kratko vrijeme ostade bez svog udarnog štoperskog tandema, iako nije mi baš jasno zašto je Fonte napustio klub da bi otišao u WHU. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266222 Ovo nije mikelov avatar, to sam ja :D Ali eto, toliko im je znacilo, pa ispali bez pola frke i Alzir, i Gabon, i Obala Bjelokosti :D A Fonte je otisao u WH vjerujem zbog vece plate, igraci su djubrad u danasnje doba :D Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266314 Ako ćete mene slušati na ljeto Aubameyang će biti igrač za kojeg će se mlatiti pola Europe, garantiram da će napustiti klub, a nije sigurno kamo ide. Jedini napadač svjetske klase uz Kanea koji se trenutno može dovesti nekamo, realna opcija je i za Chelsea, samo treba pošteno iskeširati za njega. Lacazette je nedovoljno dobar za Premiership, sitan i ne baš pokretan napadač ala Traore i pojeli bi ga stoperi na otoku Budući da Chelseaju treba neki kreativac, ako Fabregas ode, probati Coutinha od Liverpoola drpiti, moguće da i on na ljeto promijeni sredinu. Al Conte će napravit transfere koji su bezvezni kako stvari stoje. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266318 Ako ćete mene slušati na ljeto Aubameyang će biti igrač za kojeg će se mlatiti pola Europe, garantiram da će napustiti klub, a nije sigurno kamo ide. Jedini napadač svjetske klase uz Kanea koji se trenutno može dovesti nekamo, realna opcija je i za Chelsea, samo treba pošteno iskeširati za njega. Lacazette je nedovoljno dobar za Premiership, sitan i ne baš pokretan napadač ala Traore i pojeli bi ga stoperi na otoku Budući da Chelseaju treba neki kreativac, ako Fabregas ode, probati Coutinha od Liverpoola drpiti, moguće da i on na ljeto promijeni sredinu. Al Conte će napravit transfere koji su bezvezni kako stvari stoje. Coutinho juce potpisao novi ugovor sa Liverpulom i to bez otkupne klauzule. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266325 E cuj Laca nedovoljno dobar za premiership, a eto Aguero ono krupan k'o Drogba :D Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266326 aubemejangu su krhnuli cijenu od nekih 80-90 milki dok je kutinjo kao sto hamco kaze potpisao novi ugovor Lično mislim da ce Costa ostati i sledeće sezone te da imamo njega i Michy-a u napadu Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266331 80 miliona rece onaj direktor njihov. ma i ja sam citao vidio sam da je ogromno nesto jebi ga po kojoj se cijeni ljudi prodaju ne čudi me uopšte. Prijavi
25. januar 2017.9 god. comment_266334 Spominje se odlazak Begovića,Krull i Muslera moguće zamjene. Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266349 + diego lopez i neki lik iz Seltika , vidim da je branio ranije za Sanderlend al ja se njega iskreno ne sećam Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266360 Ako ćete mene slušati na ljeto A zašto bi tebe (navijača Uniteda i najvećeg trolla na ovom forumu) itko slušao? Sorry, morao sam došlo mi na volej :) Prijavi
26. januar 2017.9 god. Autor comment_266395 JEL FAKAT JUNAJTEDOVAC ? Nije, al je veliki poštovalac da ne kažem obažavatelj Josea, legenda kaže da svaka 4 dana baci drkicu na njega Prijavi
26. januar 2017.9 god. comment_266402 https://twitter.com/BBCchrismclaug/status/824663098611105792 Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266449 Izgleda da smo zainteresovani i za Musleru pored Gordona i Lopeza... Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266503 A jesmo aktivni u pm. Bas sam se nadao nekom osvjezenju ili barem konkurenciji i back upu. U jednu ruku sam razocaran sto nismo krenuli po nekog jako, ali isto tako kad skontam bolje je mozda i izgurat ovu sezonu, ali uz obavezno planirano rotiranje i odmaranje igraca jer se blizi period kad se se krv pisat svih 90min za bodove... A onda na ljeto u shoping, nadam se da Conte ima neke opasno dobre opcije a i da su nasi spremni udovoljit novom treneru, da bi mogao sprovesti svoje ideje i podici nas na jos veci nivo Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266512 Pominje se na ljeto dolazak Vidala. Strašan igrač,uklopio bi se samo tako! King Arturo!Idealan za našu igru. On,Radja ili Verratti jedan nam treba Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266515 Ajde netko tko ga je više gledao, kakav je Vidal u igri s loptom (tehnika, passing i tako to)? Jer ako je isključivo defanzivac, razbijač, onda ne vidim pre veliku potrebu za njim, imamo Matića i Kantea koji su u tome već vrlo dobri... Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266516 Bolji od Matića sigurno.U Bajernu mu ne odgovara sistem igre,ali zato u Čileu i Konteovom Juveu razbijao.Pogledajte ljudi tekmu Čilea nekad,sve akcije id njega kreću Alfa i Omega repke 6 golova dao u ovim kvalifikacijama i u Juveu je pogađao mreže.Veliki Borac i ratnik.Nadam se da će ga dovesti na ljeto.Naš Makelele mu je uzor i njemu se divio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.