Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kakva prevara od igrača je Kessie.Ko je pratio AKN,zna šta pričam.Bukvalno bi ga naš Chalobah smazao.

Treba ga pogledati malo i u Atalanti, mislim ja ga nisam nesto gledao, moguće da se čuva od povrede ili tako nešto jer se spominje dosta njegov prelazak u neki od većih klubova pa ne želi da rizikuje...

Hahahahaha ovo je bio fb odgovor :D

diablo sad ti njemu reci da ne raspravljaš sa nekim ko nema avatar :P :D

Jbg Soton za kratko vrijeme ostade bez svog udarnog štoperskog tandema, iako nije mi baš jasno zašto je Fonte napustio klub da bi otišao u WHU.

Ako ćete mene slušati na ljeto

Aubameyang će biti igrač za kojeg će se mlatiti pola Europe, garantiram da će napustiti klub, a nije sigurno kamo ide. Jedini napadač svjetske klase uz Kanea koji se trenutno može dovesti nekamo, realna opcija je i za Chelsea, samo treba pošteno iskeširati za njega. 

Lacazette je nedovoljno dobar za Premiership, sitan i ne baš pokretan napadač ala Traore i pojeli bi ga stoperi na otoku

Budući da Chelseaju treba neki kreativac, ako Fabregas ode, probati Coutinha od Liverpoola drpiti, moguće da i on na ljeto promijeni sredinu. 

Al Conte će napravit transfere koji su bezvezni kako stvari stoje. 

Aubameyang će biti igrač za kojeg će se mlatiti pola Europe, garantiram da će napustiti klub, a nije sigurno kamo ide. Jedini napadač svjetske klase uz Kanea koji se trenutno može dovesti nekamo, realna opcija je i za Chelsea, samo treba pošteno iskeširati za njega. 

Lacazette je nedovoljno dobar za Premiership, sitan i ne baš pokretan napadač ala Traore i pojeli bi ga stoperi na otoku

Budući da Chelseaju treba neki kreativac, ako Fabregas ode, probati Coutinha od Liverpoola drpiti, moguće da i on na ljeto promijeni sredinu. 

Al Conte će napravit transfere koji su bezvezni kako stvari stoje.

Coutinho juce potpisao novi ugovor sa Liverpulom i to bez otkupne klauzule.

A zašto bi tebe (navijača Uniteda i najvećeg trolla na ovom forumu) itko slušao? Sorry, morao sam došlo mi na volej :)

• Autor

JEL FAKAT JUNAJTEDOVAC ?

Nije, al je veliki poštovalac da ne kažem obažavatelj Josea, legenda kaže da svaka 4 dana baci drkicu na njega

A jesmo aktivni u pm. Bas sam se nadao nekom osvjezenju ili barem konkurenciji i back upu. U jednu ruku sam razocaran sto nismo krenuli po nekog jako, ali isto tako kad skontam bolje je mozda i izgurat ovu sezonu, ali uz obavezno planirano rotiranje i odmaranje igraca jer se blizi period kad se se krv pisat svih 90min za bodove... 

A onda na ljeto u shoping, nadam se da Conte ima neke opasno dobre opcije a i da su nasi spremni udovoljit novom treneru, da bi mogao sprovesti svoje ideje i podici nas na jos veci nivo

Pominje se na ljeto dolazak Vidala.
Strašan igrač,uklopio bi se samo tako!
King Arturo!Idealan za našu igru.
On,Radja ili Verratti jedan nam treba

Ajde netko tko ga je više gledao, kakav je Vidal u igri s loptom (tehnika, passing i tako to)? Jer ako je isključivo defanzivac, razbijač, onda ne vidim pre veliku potrebu za njim, imamo Matića i Kantea koji su u tome već vrlo dobri...

Bolji od Matića sigurno.U Bajernu mu ne odgovara sistem igre,ali zato u Čileu i Konteovom Juveu razbijao.Pogledajte ljudi tekmu Čilea nekad,sve akcije id njega kreću Alfa i Omega repke 6 golova dao u ovim kvalifikacijama i u Juveu je pogađao mreže.Veliki Borac i ratnik.Nadam se da će ga dovesti na ljeto.Naš Makelele mu je uzor i njemu se divio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.