Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ako se bude prodava Costa na ljeto, možemo na njemu zaradit 100M (ako je Pogba toliko košta može i Costa pogotovo ako se prodaje Kinezima). A sa tih 100 možeš uz malo dobrog skautinga čuda napravit, još kad dodaš Oscarovih 60 a i sami bez prodaje možemo barem 50-etak uložit, bit će para. A ako osvojimo mislim da ćemo i za igrače bit itekako privlačna destinacija, tako da nema straha s te strane, samo treba znat pogodit prave igrače a ne fejalt ko s Torresom...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dobro ima tu dosta stvari, dosta smo se mi puta opekli kad smo goleme pare bacili, tu je i ovaj stadion,  onda politika nam se lagano okreće ka tim mladim igračima. Carrasco ili Griezmann bi bili odlična nadogradnja na trenutnu ekipu i ako bi uz to mogli uklopiti Zoumu i Ake-a, odnosno ako bi oni zaigrali kako se od njih očekuje upala bi nam kašika u med. Jedini problem su nam ovi RWB I LWB jer su nam tu trenutno zamijene jako jako tanke.

Ma samo da ne bacimo 60 miliona na ono drvo Moratu. Pa radije bih doveo za 20 miliona Llorentea nego za ovog dao 60. 

Ima dobrih igraca na trzistu. Francuska liga je uvijek bila plodonosna sa kvalitetnim igracima. I sad ih ima pun kurac. 

Ipak sto se tice pozicije napadaca, tu bih najvise volio Icardija. Slican je igrac Costi ali sa boljom tehnikom.

Kane bi bio savrsen ali njega je nemoguce dovesti, bukvalno. Nije ni Lukaku losa opcija, ali ipak bih volio malo drugacijeg tipa napadaca od njega.

United će potrošiti koliko god treba da bi ponovo bili u vrhu, nema više Fergusona da sa Parkom, Andersonom, Machedom i sličnima osvaja titule. Naravo i može im se, mi nismo više na vrhu lanca ishrane jbg..

Zasto vise nismo? Sta se to promenilo pa vise ne mozemo da pariramo Sitiju i Junajtedu sto se transfera tice ?

Promenilo se to da je sad ovo era FFP, prosto Roman ne moze tek tako da pljune svoje novce, upumpava on i dalje ali ne otvoreno kao ranije

A i nije samo do formalnih razloga, prosto je stav kluba takav da nece trositi neke nenormalne cifre

Nijasne su u pitanju ali ipak tolko da cine razliku, sto se najbolje vidi na primeru Stounsa, mi smo krenuli sa prvom ponudom od 20m(lupam) da bi poslednja bila 38/39, nakon toga dodje Siti boom, prva ponuda 40, druga skoro 50, cao drugari!!!

Plus to Roman sad bas insistira na razvoju igraca iz akademije, cak ne davi za titulu, ono u fazonu samo borba za top 4, sto ne znaci da on nece da pogura transfer, prosto nece da plati preko neke cifre koju su oni zamislili kao granicu i to je to.

Ona titula koju je uzeo Di Matteo ga je smirila malo ali kurac mislim da on itekako cilja na titulu svake godine i treba tako bez obzira na ulozene novce sto se FFP-a tiče i to je postala smijurija ali opet mnogo pametnije poslujemo ne bacamo olako pare ko city na igrače koji odigra jednu dobru sezonu ili koji je samo medijski  napumpan. 

Apsolutno podrzavam politiku kluba da se niposto ne pristaje na ucene i ne isplacuju astronomske cifre za transfere.
A sad sto Celsi nema skauting da "izmislja" pojacanja to je druga prica.

Pa taj Van Dajk, sto bi davali 50 milliona za njega, igrao u Seltiku, mogli su ici autobusom da ga gledaju...

Apsolutno podrzavam politiku kluba da se niposto ne pristaje na ucene i ne isplacuju astronomske cifre za transfere.

Pa taj Van Dajk, sto bi davali 50 milliona za njega, igrao u Seltiku, mogli su ici autobusom da ga gledaju...

Znao je Chelsea ubosti i s takvima igracima, padaju mi napamet Ivanovic, Azpilicueta, Cahill pa i Moses se evo pokazuje kao dobra kupovina. Sve igraci ispod 10 miliona. Istina da je trziste otislo u kurac, ali i dalje se mogu naci igraci koji imaju kvalitete a i srca da igraju za ovaj klub bez da ih se plati basnoslovne novce. Bitna je strategija koju mi nemamo, to se najbolje vidjelo po onim kupovinama lijevog beka kad smo uzimali Luisa, pa Babu Rahmana, a Dave nam cijelo vrijeme igrao tu poziciju. Na kraju smo i Alonsa skuplje platili nego sta taj igrac objektivno vrijedi, i da stavis formaciju sa 4 pozadi on ne bi opet bio rjesenje. Znaci potrosis skoro 70-ak miliona i sta si napravio? Zato kada dodje kvalitetan mlad igrac jednostavno ne pitas, Mourinho je skrtario na Shawu onda, a nije ni Bertrandu dao sanse. Sad bi imali barem jednog strasnog mladog Engleza.

Upravu si da je skauting ocajan, ali moram reci da cak i kada imamo mlade igrace jednostavno ne znamo ih razviti. Pa nasi akademci dva puta zaredom osvajaju Ligu Sampiona, nemoguce je da to slucajno bude i da u toj ekipi nema barem jedan igrac za Chelseaja.

Po mom misljenju skauting nije ocajan, i vise je nego ok

Problem na prvom mestu je trener te stalna promena ciljeva i nestrpljivost gazde.

Kad stavim na papir igrace koje je Celzi iskopao, super to izgleda al dzabe kad nema trenera da skupi kajmak pa se sve na kraju baca

Mislim, ne sve ali dobar deo

Skauting nije los ali problem je niko neće klincu da daje šansu u prvih 11 pa čak ni nešto više sa klupe. Kakve smo momke vukli po posudbama i na kraju prodavali u zadnjih par godina ako se ne ustale u prvih 11 u toj ekipi, tek što tu izdominiraju onda se tek vraćaju u Chelsea i sa njima se nešto radi.

Dakle znamo iskopati igrača ali ga jednostavno ne znamo gurnuti u vatru i pruziti mu sansu.

Problem na prvom mestu je trener te stalna promena ciljeva i nestrpljivost gazde.

Kad stavim na papir igrace koje je Celzi iskopao, super to izgleda al dzabe kad nema trenera da skupi kajmak pa se sve na kraju baca

Nasa stara rasprava :D

De stavi ih ovde, zivo me zanima :D

Da smo doveli tog Van Dijka iz Celtica, bila bi priča  "šta će nam taj retard, Emenalo out, neće nikad da zaigra za nas". I verovatno ne bi nikad ni zabeležio nastup. Dakle, nije scouting nije toliki problem.

Ko ce stavljati sad, srz problema ti sve opisuje ona izjava deVizera kad moli Oca da da priliku KDB

I sad Otac kaze nesto u fazonu kako on zna da ce mali biti top al dzabe kad covek nece da igra za njega

Mislim, nije da nece al Otac je tad bio u guzvi, mada to nije opravdanje(I ovako mu ne bi dao sansu), ovom se zurilo, za sve to vreme Roman stiska gas, Kdbnapeo da igra pa da igra i kad zbudzis sve te sastojke dobijes jednu corbu zvanu Celzi koju svi kusamo svake godine razlicitog ukusa

Ima tih izjava deVizera, ono mi je nesto najiskrenije sto mozes da nadjes o stanju unutar kluba, nijedan trener nece o tome da prica

I sto se mene tice, prva i najbolja opcija za Celzi je bio i ostao Poch

Ko ce stavljati sad, srz problema ti sve opisuje ona izjava deVizera kad moli Oca da da priliku KDB

I sad Otac kaze nesto u fazonu kako on zna da ce mali biti top al dzabe kad covek nece da igra za njega

Mislim, nije da nece al Otac je tad bio u guzvi, mada to nije opravdanje(I ovako mu ne bi dao sansu), ovom se zurilo, za sve to vreme Roman stiska gas, Kdbnapeo da igra pa da igra i kad zbudzis sve te sastojke dobijes jednu corbu zvanu Celzi koju svi kusamo svake godine razlicitog ukusa

Ima tih izjava deVizera, ono mi je nesto najiskrenije sto mozes da nadjes o stanju unutar kluba, nijedan trener nece o tome da prica

I sto se mene tice, prva i najbolja opcija za Celzi je bio i ostao Poch

Ah, Poketino...
Koliko sam ja bio za dolazak to coveka.
Mada mislim da bi zavrsio kao AVB.
KDB, Lukaku, Courtois, Moses, Zouma Azpi... Sve odlična pojačanja i dovedeni kao mladi igrači, sad to šta ih pola nije pasalo posebnom jer je poseban to je drugi par rukava

Itekako je očajan. Kakvi se sve balvani proglašavaju novim Drogbama, Lampardima i čime sve ne. 

Evo primjer McEachrana, smeće od igrača koje se proglašavalo novim Lampardom, a nije apsolutno ništa pokazao. Traore koji je bio velika nada u napadu, a lik je 150 cm visok, zabije dva gola i ne može doći do lopte u 90% situacija je velika nada i treba mu dati šansu. Loftus Cheek je siledžija najobičniji u sredini, nikakvu razliku na terenu ne radi. Bamforda se dizalo u nebesa kad je onu jednu sezonu u trećoj ligi zabijao golove, osim toga ništa nije pokazao. 

Ajde sada usporedi skauting Arsenala, Tottenhama, Uniteda, Southamptona, Evertona i koliko su oni bolji u nalaženju igrača ne samo iz nižih liga nego i internacionalno. Skauting Chelseaja i akademija su nešto što treba ukinuti.

Ja se slažem s tobom da je trener problem, ali ne u smislu uigravanja ekipa, nego krive procjene kod dovođenja igrača. Boasova pojačanja su bila sramotna, Conteova ništa bolje osim Kantea zasada, Scolari katastrofa.......

Pozdrav za sve te klubove champione koje si nabrojao i njihov skauting i menadzere i picku bozije matere sa titulama koje smo mi uzeli naspram onih koje su one uzeli u zadnjih 5 godina od kada datiraju svi ti nasi propali talenti i propala pojacanja jos ce se aBd pridodati jos jedna titula EPL-a

ne moze mene niko da ubedi da je skauting Celzija ocajan, to moze prosto da se proveri samim uvidom u transfermarket

pogledajte kako stoje drugi klubovi kako mi stojimo, kad je jedna Barsa zadnji put iskopala igraca za neke manje pare, sve su kupili i to za masne pare, zasto niko o tome ne prica

Sta reci onda za Junajted koji je protekle 3/4 godine potrosio svaki rok po 130/150m funti, za Siti isto

pa mi smo tog KDB doveli prvo, nisu ga oni iskopali

to etiketiranje ocajan je cist hejt, ne mislim da taj ko to napise misli nesto lose nego prosto ne prati fudbal malo sire od svog dvorista, da ne pricam o tome sto isti ti ljudi prvi ima da traze neke bolesne transfere tokom svakog prelaznog roka

normalno da nije idealno u Celziju mnogo stvari ali da je sad nesto ocajno je bas preterivanje

sto je najjace, Vi koji pljujete upravu uvek zbog tog skautinga nijedan jedini post niste napisali da pohvalite neki drugi klub, zasto je to tako, ne pratite ostale il prosto zasnivate svoj stav na FM iskustvima 

isto mislim da akademiju treba zatvoriti, to sam i sam nedavno napisao, ali ne zato sto oni sami rade los posao, pa ne mozes da kazes da je akademija krs kad je zadnjih 10 godina donela bukvalne sve trofeje na tom nivou

ocito da je problem onda kad treba napraviti taj krucijalan korak, iz mladog u prvi tim i tu je vec stanje i vise nego ocajno

navodite primer Sautemptona, pazi sad, Sautempton ima fantastican skauting ali ponovo se tu pise napamet, kad malo zagrebes ispod povrsine videces da njihova uprava trazi trenera koji ce forsirati te igrace, znaci sve je to povezano, o Arsenalu sta reci, cuvena Vengerova da ne trpa kvalitet preko kvaliteta, onda dodjes u situaciju da jednog Volkota cekaju 10 godina a koji za to vreme odigra dve krstene polusezone, dok za to vreme Roman otera trenera zato sto nije uzeo titulu

Ima i do samih igraca koji nemaju kvalitet to je najbolji primjer McEchran koji je u Wiganu koji se u Wiganu nije mogo izboriti za mjesto. Puno ima dobrih igraca tipa Piazon, koji igra odlicno za sada, Kalas isto, samo je pitanje kolike su sanse da zaigraju za prvi tim, na posudbama za sada su dobri.

i to je pitanje, a razliku prave bukvalno nijanse

evo ti npr Mozesa, sad odjednom ispada kao da smo uboli sa njim a svi znamo da ga je samo splet okolnosti doveo do prvog tima

sta tek onda reci za Matica, plus kod njega se bas vidi kolko je trener bitan u celom tom procesu

i tog Alija je Celzi skautirao, Adervilda su nam nudili ali jbg Otac tad trazio Varana, sad sta, treba da pljujem klub zato sto su hteli da ispune zelju Murinju, pitanje je sta bi i sa Zumom bilo da se nije pokazao dobro na prvu, druga stvar ponovo se vracam na trenera, sta ako se sad ne uklopi u 3/4/3, sta onda 

za mene je licno najveci poraz taj sto jedan Junajted koji i pored tolke potrosnje ponovo izgura Markusa u prvi tim dok god nas igraci dobijaju priliku na kasicicu

Zemo nije niko budala da drži u prvih 11 stavi igrača koji će se nakon godine vratiti u svoj matični klub,to možeš zahtijevati od klubova koji su u trećoj ligi kao npr Abraham u Bristolu,ali ne možeš tražiti od Newcastle da gura Atsua i da ga na kraju kad se izgradi i kada stasa u kvalitetnog igrača vrati nama.KDB i Lukaku su morali dobiti priliku jer su na njihovim pozicijama bili očajni igrači (Oscar i Torres,Eto..) Ostali su mogli isto barem ponekad dobiti priliku.
Skauting nisu samo klinci od 6 do 15 godina.
Pitanje za Chibana brata kada je Celsi poslednji put doveo igraca za prvi tim koji nije placen na desetine miliona evra?
Ili treba da verujem da ne postoje igraci dostojni dresa Celsija a da ne kostaju ko sv. Petra kajgana?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.