Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Je l se I on nadavao golova iz penala?

Nije, i ne moras na svaki post imati komentar koji nema veze s tim spamas bezveze. Ti kao moderator bi morao da skreces paznju forumasima a ne da to radis.

Nije, i ne moras na svaki post imati komentar koji nema veze s tim spamas bezveze. Ti kao moderator bi morao da skreces paznju forumasima a ne da to radis.

Ja svoje postove mogu uvek da obrisem, tako da nema nikakve stete za forum.
Za razliku od dezinformacija nekih koje ti plasiras :P
Dobar igrac je Hektor. Fizicki odlicno spreman, takticki pismen, disciplinovan, ne visi u napadu bez potrebe, I odlicannjenu igri jedan na jedan.
Pritom zna i da centrira.
Hector bi bio ok izbor, nama jednostavno trebaju što bi se reklo "moderni bekovi" znači bekovi koji znaju odigrati dobro u oba smjera, da ne moraju zabušavati u defanzivi ili ofanzivi da bi bi ono drugo dobro odradili. Azpi bi to mislim i mogao samo ga treba vratiti na njegovu primarnu stranu, Ivanović mnogo visi i sve mu vise igrača pravi ogromne probleme. Dovesti lijevog beka i stopera sve ostalo je bonus..

Ako dovedemo beka, onda stoper i nije toliko kritican jer onda Ivanovica gurati tu kad bas zagusti sa povredama i suspenzijama i caos.

Fakat ne mogu da vjerujem da i u ovu sezonu ulazimo sa strasnom odbranom Azpi-Cahill-Terry-Bane  :(

Nek daju i 100 miliona bas me briga, kad je uprava glupa i jasno stavila do znanja da nam je on jedina opcija.

Pa nije Koulibaly toliko los , krakat je sav nekako

25 godina, 195 visok , crnja je to zivota ima u njega ... Prosle godine u Napoliju odigrao 42 startne utakmice nije mala stvar...  

A sto se tice cijene to je sve stvar koliko je ko galantan   :D

Zlatko Kranjicar trener Dinamo Zagreba izjavio je danas na preskonferenciji da Eduardo prelazi u Chelsea nakon revansa protiv Salzburga. Dokaz za to je da ce isprobati dva nova golmana koji su doveli Sempera i Livakovica. Istu ovu vijest prenio je i goal.

Mislim da bi to bio odličan posao nakon toliko godina imali bi beka u ekipi koji ima dobar centaršut, sasvim solidan u oba smjera ako postoji šansa i zanimanje za ovaj transfer onda sam ja definitivno ZA.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.