Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Moje mišljenje je da se ovo odužilo, samo zato što Napoli ne može da nađe zamjenu za senegalca. Da su eto Maksimovića ranije uspjeli dogvorit, mislim da bi i Kalidou, već imao minute u Chelseaju.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ajde samo sto pre da se zavrsi ovo sa Kulibalijem da koliko-toliko ustabilnmo odbranu prepunu debila.
A Napoli kako ce da se zajebe sa rupcagom Maksimovicem nisu normalni hahahah.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ajde samo sto pre da se zavrsi ovo sa Kulibalijem da koliko-toliko ustabilnmo odbranu prepunu debila.
A Napoli kako ce da se zajebe sa rupcagom Maksimovicem nisu normalni hahahah.

Maksimovic u klubu i u reprezentaciji su dva razlicita fudbalera. Cak ga i Konte ima u vidu... 

Fora je sto Napoliju poslije Higuaina uopce nije potreban kes, mogu nas drkati i zajebavati dokle god hoce. A mi zapeli za njihovog stopera ko junci. Znaju ljudi da nam gori pod nogama i zato nas muzu za svaki milion, sto je potpuno logicno.

Pa je zato trebalo da umjesto jednog, nađemo tri štopera, tako da Napoli zna da ako oni pretjeraju da mi uzimamo drugog ili trećeg. Ne ovako, ispade kao da su oni jedina radnja u selu, nigdje drugo nema kupiti to što imaju pa tamo nabijaju cijene za drva, u Bosni je uvijek dva metra drva koštalo 120 maraka, samo u ovom fudbalu traže 50 miliona za njih. Pu jebem ti svijet. 

I ne može meni niko reći da je Kulibali sad neka štoperčina pa da smo zapeli za njega kao pijan za plot. To je solidan igrač, ali da se mi tu nabadamo sa 40, 50, 60 miliona funti, samo pokazuje da nam uprava ima intelekt razvijen kao paramecijum. Tražite drugog štopera GLUPANI!

Majke mi nalaze za visok pritisak ima da pošaljem upravi pa neka mi oni plaćaju lijekove, oni su to sve naorali. Pogotovo preko ovih prelaznih rokova. 

Majke mi nalaze za visok pritisak ima da pošaljem upravi pa neka mi oni plaćaju lijekove, oni su to sve naorali. Pogotovo preko ovih prelaznih rokova. 

Vrijedi pokusati. Mozda izvuces koju hiljadarku, nikad ne znas. U danasnje vrijeme je sve moguce. :D

Arsenal polako zavrsava posao s Mustafijem.  Broj opcija se od nule smanjuje na minus 142. 

Na kraju ce nam ostati samo vera u Konteove natprirodne moci...

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/torino-mihajlovic-ieri-maksimovic-non-si-e-presentato-allallenamento-senza-avvisare-deve-chiedere-scusa/

Maksimovic skipped the training without informing anyone. Mihajlovic (Torino coach) calls for apologise and says "that there are things that cannot be repaired" hinting for the move.

Maksimovic i dok je bio u Zvezdi nista posebno nije pokazao.
Ok mnogo je napredovao Torinu, medju boljim stoperima u ligi je, ali ostaje cinjenica da je lik spor strasno a nama je upravo jedan od najvecih problema sporost u odbrani. Prosek od stopera, nije za veliki klub.

Jebo vas Maksimović da vas jebo. Statistika je ko kurva, sve otkrije a ne pokaže ništa. Mogu vam ja i u BH ligi naći stopera sa dobrom statistikom. Nije to to. Dajte nam klasne igrače, koji se kurac tješite s ovim Emenalovim ojebinama. Umjesto da dovodimo stopere poput Hummelsa mi se pola ljeta patimo sa Napolijem i sličnim klubovima (slični su mu Everton i Tottenham pri prodaji - dokazani teški za pregovaranje i škrti) da dovedemo Kulibalija i onda alternativa neka ojebina. Jebe se meni što je klub zaradio 5-6 mil pri prodaju Đilobođija. Mamićev Dinamo po igraču zaradi 20 mil. Koji mi đavo to išta znači kad smo i dalje rupa u tom obrambenom dijelu?

Izuzev Kantea, dolazni transferi su katastrofalni..........

Koliko bi jedan Simeone bolje složio ekipu i u glavi i po kvaliteti. Znači Conte ima 150 milijuna funti za transfere, može prodati koga hoće da nalupa preko 200 milijuna za transfere, a na kraju svega, skida gaće sa upravom kluba ko Wenger po pitanju nedostupnih igrača. Koliko nemaju osjećaja za kritične pozicije u ekipi, strava. Nema se nikakav dugoročni plan. Neću ni spominjati trulež iz akademije koji ne može ni u League One igrati, trebalo bi ih sve skupa šutnuti. Stoper iz hebenog Torina, pa onaj Nainggollan koji se vukao po posudbama u Cagliariju, točno kako sam rekao, jedino što Conte zna jesu polovnjaci iz Serie A. Imam osjećaj da će se ova ekipa Chelseaja pod pritiskom raspasti po šavovima, toliko nesigurno mi sve izgleda. Kvragu, od stopera u Serie A vrijede Romagnoli, Chiellini i možda Bonucci kao drugi stoper i to je to, ostalo sve prosjek. Žalosno je gledati kako su se nekad dovodili igrači za value for money tipa Essien, Cech, Drogba, Carvalho, Makelele, a danas ovi polovnjaci

Umjesto da dovodimo stopere poput Hummelsa mi se pola ljeta patimo sa Napolijem i sličnim klubovima (slični su mu Everton i Tottenham pri prodaji - dokazani teški za pregovaranje i škrti) da dovedemo Kulibalija i onda alternativa neka ojebina.

2005. je prošla pre 11 godina

nećemo mi dovesti nikoga, što prije se pomirite biće vam bolje, eventualno ovaj crnjo kulibali i to sa tim da nas napoli ošiša jer i jesmo ovca...

mada džaba crnjo kad smo i dalje šuplji ko švajcarski sir...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.