17. juli 2016.10 god. comment_258316 Ako si pratio Zoumu ko da si pratio i Koulibalya,pravi startovi,ima muda ući u duel,ne pušta da mu drkaju s loptom ispred njega kao Cahill i odlično iznosi lopte. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258320 Pa Zoumi je najslabija tacka igra s loptom. Ako ce nam on igrati onda treba gledati da do njega bude neko ko ipak zna odigrati koji pas i dubinsku loptu. Stones je bio savrsen igrac za nasu odbranu. A ni ja nisam upoznat s Koulibalyevom igrom dobro ali nadam se ako dodje da ce nas pojacati.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258322 Kulibali i Stones su oba igraca vrhunska sa loptom. Kulibali je vjerujem i defanzivno jaci igrac od Stonesa. Pazite ovo: https://twitter.com/WhoScored/status/734315417783537664?ref_src=twsrc%5Etfw Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258323 Kulibali i Stones su oba igraca vrhunska sa loptom. Kulibali je vjerujem i defanzivno jaci igrac od Stonesa. Nijedan ni drugi nisu ono što trebamo. Stones je nesiguran igrač i ne može biti netko tko nosi obranu, nema konstantu u igri. Koulibaly nije bolji igrač od Zoume. Treba nam neki "rock in the back" Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258324 Nijedan ni drugi nisu ono što trebamo. Stones je nesiguran igrač i ne može biti netko tko nosi obranu, nema konstantu u igri. Koulibaly nije bolji igrač od Zoume. Treba nam neki "rock in the back" Stones jeste pokazivao znakove nesigurnosti ali samo zato sto je citava ekipa Evertona bila u qurcu. Zatim Martinez ga non stop saltao malo stoper, malo desni bek pa malo klupa i sve tako u krug. Medjutim ono sto krasi Stonesa je izuzetna kontrola lopte za odbrambenog igraca. U tome je u Engleskoj najjaci sigurno. Uostalom on je mlad i Englez i od njega bi imali velike koristi u buducnosti sigurno. Sto se tice Kulibalija, takodjer kao i Stones jak na lopti ali je zato i u odbrani ko stijena. Ko crnjo jebes mu mater :D Pozdravljam dolazak bilo koga od njih dvojice. Samo nemoj nam Manolasa ( iako bi nam i on bio upgrade ). https://www.youtube.com/watch?v=OwF_s7lbu6s Lik ima bolju kontrolu lopte nego svi nasi odbrambeni zajedno. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258330 Povezuju nas i sa mahrezom citam. Kad bi njega doveli jos nekog stopera i bilo bi to otprilike to. Iako bi ja volio jednog l beka a azpia desno sutnut. Opet sve zavisi kako planira conte ograt mozda nam nije ni potreban bek. Kante cuadrado i batsushayi il kako se vec pise su nam kao pojacanja sljedece sezone. Ocekujem neku bolju sliku cuadrada nego li kod mourinha Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258333 Moze i Stones, ali samo da je dovoditi da se napravi neka promjena, muka mi je od pomisli na ono od prosle godine. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258340 Hah ako lapimo i Mahreza Leicesterovi ce poluditi na nas. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258345 Ako i ne dovedemo mahreza nije velika steta jer na toj poziciji imamo Hazarda,Wiliana,Pedra,Mozesa,Kuadrada,Kenedija.. Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258347 Chelsea are planning a move for Leicester City's Riyad Mahrez. [Guardian] #CFC Chelsea looking to sign Riyad Mahrez according to ESPN [ESPN] Prijavi
17. juli 2016.10 god. comment_258350 Ako i ne dovedemo mahreza nije velika steta jer na toj poziciji imamo Hazarda,Wiliana,Pedra,Mozesa,Kuadrada,Kenedija.. Nisam baš zadovoljan našim krilima, doduše Cuadrado nije ni dobia prave prilike kod Mou tako da ga tek trebamo vidit, a bilo bi lijepo da Kenedi dobije više šanse ove sezone, ali sve jedno Hazard lijevo Mahrez desno - šta bi to bilo :) samo da se ovi Lesterovi igrači ne pokažu one hit wonder... Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258396 A sta su najahali na ovog Moratu toliko, nikako mi u glavu ne ide. Pa Amazonac je uz sve svoje boljke dosta bolji i dokazaniji igrac od njega. Jos kolike se cifre spominju... Al valjda ne bismo mi bili mi da odlican transfer rok useremo bar jednim ovakvim potezom. Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258397 Bolje da kupe 1 štopera i lijevog beka,i ovog Barbosu,a ne kontam u slučaju da dovedemo Moratu šta ćemo onda držati pojačanje od 40 miliona eura na klupi? Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258398 Ako Morata dođe Kosta će otići. Sile nema da on podnese toliko konkurencije. Posebno jer ga bije nostalgija a i iz Atletika bacaju mamce. Morata je izgleda Konteova želja. Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258399 Barbosa mnogo bolja opcija od Morate, Morata je kita od igraca kada ga poredis sa batchuayijem i diegom. Barbosa bi barem mogao uletiti normala kao treci, jer mu vjerujem ne bi smetalo da bude duze na klupi. Prijavi
19. juli 2016.10 god. comment_258401 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/755512680903954432 Prema nekim engleskim medijima Everton je za Koulibalya spreman izdvojiti 55 miliona €,a mi samo 45 pa smo se okrenuli Mustafiju. Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258403 Mustafi je dobar stoper. Ekipa Valensije je u poslednje vreme jako lose vodjena, pa svi igraci izgledaju losije. Inace ima tu par igraca za probrati... Gaja, Mustafi, Gomes, Alkaser... Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258405 Meni je Mustafi u fm-u u sejvu s Newcastleom vrhunski :), sad kakv je u RL ne znam, nikad ga nisam gleda... Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258410 Moje misljenje je da Costi treba dovesti pravu konkurenciju, jer ovako ce se samo svadati i tuci po terenu. Morata ima moj plus, a sto se tice obrane dovesti obojicu stopera, radi konkurencije, rjesiti se Miazge i Cahilla, Citam i neke glasine za Mahreza, 45 milijuna funti, nije ni previse a ni premalo, valjalo bi ga uzeti, mada je tu i povratnih iz Juvea br 16, ali se bojim da se on opet nece snaci i aklimatizirati. Takoder naci pravog lijevog beka, zahvalati se i Banetu zaboravio sam reci.... Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258416 Moje misljenje je da Costi treba dovesti pravu konkurenciju, jer ovako ce se samo svadati i tuci po terenu. Morata ima moj plus, a sto se tice obrane dovesti obojicu stopera, radi konkurencije, rjesiti se Miazge i Cahilla, Citam i neke glasine za Mahreza, 45 milijuna funti, nije ni previse a ni premalo, valjalo bi ga uzeti, mada je tu i povratnih iz Juvea br 16, ali se bojim da se on opet nece snaci i aklimatizirati. Takoder naci pravog lijevog beka, zahvalati se i Banetu zaboravio sam reci.... Nema sanse da Miazga i Cahil odu. Miazga nije dobio pravu priliku jos i vjerujem da ce ici negdje na posudbu. Cahil i Zouma ce biti stoperski par u slucaju da ne dovedemo novog stopera. Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258423 Morata SIGURNO ostaje u realu.Zidan je reko da racuna na njega. Prijavi
20. juli 2016.10 god. comment_258425 Barca kao nagovjestila chelsea i arsenal da im je arda dostupan. Da mi je da stopera rijesimo. Ostalo je samo pojqcavanje konkurencije u timu sto je naravno dobro. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.