10. august 2016.10 god. comment_258501 Dude, you must be fun at parties?! Opusti se, ne vidim potrebu za tenzijama, nisam te licno prozvao da tako reagujes... Po cemu je bolji Laporte? Niti je tehnicki niti fizicki superiorniji od crnje, sto uz citanje igre i pozicioniranje cine najvaznije aspekte jednog odbrambenog igraca. Napisano je sve. Sve I da su na istom nivou, taj nivo na kojem je Kulibali sad, Laport prikazuje vec nekoliko godina. A mladji je. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258507 Ma kad je Napoli izjebao jednog Juventusa i kad su im uvalili argentinskog Girouda popularnog Pipitu koji je meni uvijek bio predmet sprdnje za 90 milijuna onda vam je sve jasno. A Juventus je mudar klub koji skoro uvijek pametno isposlujue. Nas će Napoli izjebati do bola. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258515 Stvarno nzm zašto smo par dana pred početak sezone gotovo bez odbrane, znači to je bukvalno ona ista odbrana od prošle sezone koja je "visila" cijelu utakmicu još bez Zoume koji je jedini i odigrao nesto prošle sezone. Opet smo se uhvatili u cijenkanja sa klubovima koji su nas vec jebavali pa posle te iste igrače prodavali za iste ili mozda čak i manje pare, ako je vec Kulibali jedina opcija a ne bi trebao biti onda isplati koliko jebeni De Laurentis zine i to je to. Natežemo se i sa Evertonom oko Lukakua a nazad propuh, nisam određen oko Lukakua svejedno mi je jer smatram da je ostanak Coste puno bitnija stvar. Kante je vrhunsko pojačanje znači i dalje mi nije jasno kako smo uspjeli pokupiti tako dobrog igrača koji je u tako dobroj formi i koji je izdominirao prosle sezone a mi ekipa bez LP i koja se iznova trazi, stvarno veliko pojačanje. Mislim i nadam se da nema šanse da budemo loši kao prošle sezone, očekujem buđenje prije svih Hazarda i Fabregasa to su igrači koji mogu puno samo da se malo trznu, od Contea očekujem da ipak to posloži i popravi prije svega igru bez lopte, kreacije u napadu bi trebalo biti. Ne bi sada da ulazim u to sta Conte forsira i sta uigrava ali mn formacija 4-3-3 sa Matićem, Kanteom i Fabregasom u sredini ako ova dvojica vrate formu to je atomska sredina terena, nzm u kakvom je stanju RLC. Uglavnom bio bi zadovoljan sa top 4 jer smatram da će se glavna riječ o tituli voditi u Manchesteru.. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258518 Opet ponavljam, nama treba commanding centre-back, netko tko drži obranu tipa Terry. Koulibaly je materijal za drugog stopera, a imamo već Zoumu. Razlog zašto ne dovodimo kvalitetne igrače je i Conte dijelom, nema nikakav respekt van Italije, a uprava ne daje novce na kvalitetne igrače, Kante je iznimka i to nam je Ranieri pomogao, transfer za sljedećih 10 godina. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258533 Sada nam nasusno treba lijevi bek jer poslije odlaska Rahmana nemamo nijednog u ekipi. I Kenedy ce na posudbu, Dave ce odraditi posao tu ali jedna njegova povreda ili suspenzija i sta onda? Ne znam zasto ne pokusaju pronaci neko rjesenje. Naravno uz stopera. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258534 Možda fakat misli igrat 3-5-2, u tom slučaju mu ne trebaju takvi bekovi... Ali opet sumnjam jer je Babu poslao na posudbu uz objašnjenje da je preofanzivan za njegov Chelsea. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258536 Kakvi, to je babino objasnjenje, vjerovatno mu je rekao da je kurcina od igraca. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258537 Defanzivni dio ekipe koji je trebao pretrpiti najvise promjena je apsurdno ostao isti čak i oslabljen, u ekipi imamo jednog beka u kojeg se eto mozes pouzdati to je Azpi, da uzmemo Zoumu kao jezgro i budućnost te neke nove zadnje linije opet nema tu partnera za njega, Terry to nije zbog godina, Cahill to nije jer nzm ni kad je posljednji put bio u formi, znači trebalo se prvo raditi na sređivanju zadnje linije jer dobra odbrana donosi titule. Uz dužno poštovanje Ivanović ne bi trebao vise biti prvi izbor, bekovi su danas sve osim igrača u jednom smjeru.. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258540 Joj ljudi, pa otkud vi znate da ne pokusavaju dovesti lijevog beka?? Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258542 Jedno je što oni pokušavaju a potpuno drugo i puno bitnije da to kasni sa realizacijom, eto ti West Hama pred nosom mi nemamo poštenog defanzivca na raspolaganju. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258543 Joj ljudi, pa otkud vi znate da ne pokusavaju dovesti lijevog beka?? Otkud ti znas da pokusavaju ? Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258544 Jesam li ja negdje rekao da pokusacaju, ja nista ne tvrdim, za razliku od vas. eto stvarno tako je jednostavno kupit igraca, kao kruh u pekari, daj ba.. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258545 Sa Azpilicuetom na lijevoj strani nemamo protiv velikih ekipa traziti bilo sta u napadu na lijevoj strani, bez obzira sto po toj strani igra i Hazard, Azpilicueti treba svo vrijeme ovog svijeta da prebaci loptu sa lijeve noge na desnu i da uputi centarsut, Ivanovic je jos losiji, zali boze sto Cristiansen radi na posudbi a mi u timu imamo Ivanovica. Treba nam 2 odbrambena igraca najmanje. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258550 Jesam li ja negdje rekao da pokusacaju, ja nista ne tvrdim, za razliku od vas. eto stvarno tako je jednostavno kupit igraca, kao kruh u pekari, daj ba.. Evo pitanja za tebe. Kad pocinje i koliko traje letnji prelazni rok? Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258554 https://twitter.com/BFairthorne/status/763443684322975744?ref_src=twsrc%5Etfw Lik je radio za The Sun a valjda je prvi izjavio da je transfer Higuaina u Juventus gotova stvar. Prijavi
10. august 2016.10 god. comment_258555 Whisper, trene je poslije dosao, na novo, trebalo je upoznat ekipu, trebalo je utvrdit sta treba sta ne, vidis da smo se u zadnjih par dana nekoliko igraca rijesili. Zatim, jasno je rekao da i on i klub zele dovesti igraca koji je njihova zelja, a ne tek onako, zato sve i traje. Ocigledno je da je Koulibaly zelja i zato tesko to ide, sasvim sigurno je da se i lijevi bek trazi, narocito jer su Rahmana poslali u Njemacku. Samo treba sacekati, bolje se ti ljudi razumiju u fudbal i stanje na tom trzistu, nego mi, zato ne treba pretjerivati. Prijavi
11. august 2016.10 god. comment_258564 Da, ali sada počinje sezona a obrana ista kao lani, puna rupa. Sreća pa dolazi West Ham koji i nije neki zalogaj. I sve vuče na 3-5-2 nažalost, slažem se sa svima da nedovođenje nijednog beka znači to. Zaboravimo na neki rezultat sa ovom obranom sada, nema tog trenera koji bi nešto više napravio Prijavi
11. august 2016.10 god. comment_258569 Baš, dva štopera nam fale ili štoper i bek, a koliko vidim nećemo vidjeti ništa. Prijavi
11. august 2016.10 god. comment_258599 Jedan od najtraženijih štopera današnjice Kalidu Kulibali na dobrom je putu da produži ugovor sa Napolijem. Kako javljaju mediji sa Apenina De Laurentis nije spreman da ponudi astronomsko povećanje plate tamnoputom defanzivcu, ali u ugovoru će biti opcija po kojoj će ovaj narednog leta moći da promeni sredinu bez većih problema u slučaju dobre ponude. EVO citam ovo i mogu zakljuciti da cemo porci kao i sa Stonesom a Aresnal dogovorio sve sa Mustafijem Prijavi
12. august 2016.10 god. comment_258631 Di marzio says makismovic has been left out of torino's first italian cup game (not because of injury). i ovo Prijavi
12. august 2016.10 god. comment_258632 Di marzio says makismovic has been left out of torino's first italian cup game (not because of injury). i ovo Koulibaly prati Čalobu i Zumu na twitteru, nešto se kuva, kekek. Prijavi
12. august 2016.10 god. comment_258634 Ponuditi im sumu novca koju klub smatra maksimumom za igraca takvih kvaliteta, po principu uzmi ili ostavi. Nista vise. Prijavi
12. august 2016.10 god. comment_258636 Ponuditi im sumu novca koju klub smatra maksimumom za igraca takvih kvaliteta, po principu uzmi ili ostavi. Nista vise. Napoli prema Dail Mailu traži 50 miliona funti,a mi smo ponudili 40 ja mislim,treba im dati još 10 miliona i nek se nabiju nogom u guzicu. Prijavi
12. august 2016.10 god. comment_258637 Napoli prema Dail Mailu traži 50 miliona funti,a mi smo ponudili 40 ja mislim,treba im dati još 10 miliona i nek se nabiju nogom u guzicu. Nabili su oni nas i to s noge na nogu, al jbg u takvoj smo situaciji da se ne pitamo bas puno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.