Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Povezujemo se Gabrijelom Barbosom, brazilskim vunderkindom iz Santosa, uskoro puni 20, igra desno krilo i spremni smo da im damo 30 miliona evra.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I Neymar je isto prodavao fore brazilskim velemajstorima, pa je sada vec jedan od najboljih igraca danasnjice. Tako da...

Tako da je svaki klinac koji zna da proda foru novi Nejmar.

Bravoo...

Pa nije svaki Neymar, posebno nije Barbosa, jer je napadac, a ne krilo :D Ubitacan napadac kad smo kod toga.

Po broju golova na FMu možda(igra kod mene u Sasuolou)..
U stvarnom svetu je samo još jedan u nizu talenata koji će, ako napravi prave poteze, možda imati dobru karijeru. Možda.
Ništa više od toga.

Covjek je igrao sada i za Brazil, igrao je vrhunski, samo sto je ostatak ekipe za kurca, i nisu bili pozvani mnogi igraci. Vidjet cemo, ja bih volio da ga dovedemo, pa da dokaze tebi suprotno.

Nema potrebe da on meni bilo šta dokazuje. Zabavljaju me tvoje ideje, da svaki igrač koji se tebi lično dopadne je predodređen da bude svetska zvezda :D

A u stvari prc.

Suština je da mi kako je krenulo nećemo dovesti ni k od nekog klasnog igrača. Jer nismo konkretni, ovo je otišlo u pm i da se dovede moraju se dati pare bez kompromisa i računanja, a mi to radimo više od Arsenala u zadnje vrijeme. I ako dovedemo Kante će nam biti kao da smo Mesija doveli, a to ne može biti dobro, treba nama mnogo više igrača na mnogo više pozicija od jednog veznog. 

A u stvari prc.

Suština je da mi kako je krenulo nećemo dovesti ni k od nekog klasnog igrača. Jer nismo konkretni, ovo je otišlo u pm i da se dovede moraju se dati pare bez kompromisa i računanja, a mi to radimo više od Arsenala u zadnje vrijeme. I ako dovedemo Kante će nam biti kao da smo Mesija doveli, a to ne može biti dobro, treba nama mnogo više igrača na mnogo više pozicija od jednog veznog. 

Slazem se. Ali trenutno nismo u mogucnosti dovesti te klasne igrace. Barem dok se ne vratimo u ligu sampiona. Jer vec odavno mi nismo jedina ekipa koja ima para tako da ni s te strane nemamo neku prednost nad ostalim ekipama kada je u pitanju ubjedjivanje igraca da predju u nase redove.

Istina je da u takvim slucajevima trener moze imati veliku ulogu, kao i ime kluba. Ali ni tu nismo u u prvim redovima. Nazalost.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.