Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Cista glupost je davati ovoliko za Moratu, on je po meni jos ne dokazan napadac, losi je od Coste, ako vec planiramo igrati sa dva napadaca tu je Batsuayi, bolje neko jeftinije rjesenje poput Bentekea koji bi bio igrac za klupe. Usracemo prelazni rok sa Moratom i bice promasaj veci od Toresa.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nije nama špic kritična pozicija svakako. Odbrana nam je ma'una najobičnija (sve redom, od bekova do štopera, eto Zuma jedino može proći), imamo i dalje mrtvog Oskara, pa tek kad se to riješi gledati nešto za napadača, što i nije neka hića. 

Pregledah par otočkih naslovnica, i zaključih kako ipak Mou čini posao ljeta, ponajviše zbog ciljanih pojačanja, baš tip-top pred prvenstvo. ManU djeluje kao najozbiljniji kandidat za šampiona.

Everton - 45m za Koulibalyja!? Kreiran tandem sa Stonesom, ili eventualni odlazak navedenog braniča? Sudeći po prijašnjim pisanjima, iskreno se nadam da će Chelsea povući potez više. Ipak se radi o jednom od najboljih otočkih braniča u P'shipu.

Odlazak Coste, i zvanično negiran od strane šefa, stoga, no sikiriki. Ostaće udarna igla, nadam se da će uz Contea dodatno sazrijeti. WC napadač. 

Iskreno, priželjkujem dolazak braniča, čak dva, to su najbolnije tačke. Dolaskom Kantea vezni red dodatno osnažen, stoga bez sekiracije a napadački dio već prepričan. Michy je "leg'o k'o kec na desetku." Odličan back-up, čak i tandem skupa s Diegom.

• 3 sedmice kasnije...
Nesto se kuha oko Mahreza, isti novinar je obavio intervju sa Conteom pa nakon toga sa Mahrezom u istom hotelu.

Kuha se moj kurac, šta će nam igrač koji nam ne treba, sumnjam da je Conte toliko nerazuman.

U ovom trenutku nam je obrana nužnija, ali nije baš da nam je napotreban, desno krilo je prva pozicija poslije obrane koja nam treba a Mahrez je odličan i baš bi nam lega...

Kuha se moj kurac, šta će nam igrač koji nam ne treba, sumnjam da je Conte toliko nerazuman.

Kako nam ne treba???

Da nece mozda Pedro da igra, ili mislis da ce Vilijan ponoviti sezonu, ili sve nade polazes u Mojsesa i Kuadrada??

A nije da onaj iz napolija K. nema alternativu, ja sam naveo bar dva bolja od njega, skuplja ali i mladja.

A nije da onaj iz napolija K. nema alternativu, ja sam naveo bar dva bolja od njega, skuplja ali i mladja.

Ne vazi se nase. Nema alternativu kod ljudi iz kluba.

Laporte i Mustafi su u rangu Koulibalya ali izjebace nas Napoli opet ko i svaki put i opet cemo dovesti nekog rodjaka od Djilobodjija legende kluba.

Laporte i Mustafi su u rangu Koulibalya ali izjebace nas Napoli opet ko i svaki put i opet cemo dovesti nekog rodjaka od Djilobodjija legende kluba.

Laport je Pujol za Kulibalija. Steta samo sto je doziveo ozbiljniju povredu.

Ispada sad Kulibali neki levat a lik ima sve sto jedan moderni stoper treba da ima.

Ispada da sve sto ja napisem ti izvrnes i shvatis onako kako ti odgovara.

Ako kazem da je Batsui bolji sa loptom od Lukakua, poredim ga s. Mesijem.
Ako sam rekao da je Laport bolji od Kulibalija, ispadne da je ovaj amater.
Ne stavljaj mi reci u usta i ne izvrci ono sto pisem.

Kulibali ima jednu dobru sezonu iza sebe, dok Laport, iako mladji vec par sezona komanduje jednom od najboljih odbrana u Primeri.

Dude, you must be fun at parties?!

Opusti se, ne vidim potrebu za tenzijama, nisam te licno prozvao da tako reagujes...

Po cemu je bolji Laporte? Niti je tehnicki niti fizicki superiorniji od crnje, sto uz citanje igre i pozicioniranje cine najvaznije aspekte jednog odbrambenog igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.