Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ovo su solidna pojačanja Relikuse, ali da su WC teži slučaj. Onda komotno možemo reći, "da utopimo našeg WC Oscara". 

2 pojačanja od po 30 miliona funti, dakle moraće se utopit Oscar za neke dobre pare da bi se namakli novci za još barem 2 pojačanja, da ukupno imamo 4 WC pojačanja.

Relo jel smatraš da smo doveli već ovog Kouliballya?'

Što se tiče stopera, meni je jedan od "favorita", čini mi se da je kompletan stoper i samo kad pomislim on i Zouma u paru..

Ti to bolje znaš Relo, piše li se šta, ili Mirror samo buba.   A i nisam upoznat u te nesuglasice, bio sam određen period posve iskljucen iz fudbala

124334212-86049d95-26dd-4bf4-930e-0a9c78

Dok mi dovodimo osrednje stopere, Barcelona i Bayern su slali ponude za njega. Čak sam iskopao članke da smo ga i mi pratili. Donnaruma i on su dva najveća talenta u Italiji. Ovakvog igrača se dovodi bez da se pita za cijenu. A kratkovidni Conte ga ne zove ni na Euro. 

'Ta ce Romagnoli, treba jos pure jesti da bude igrac. Barcelona nema za kifle, tako da je njihova ponuda vjerovatno bila neka od 15 miliona, a Bayern nema potrebe slati za njega kada imaju Boatenga i Hummelsa.

I rekao sam ti na drugoj temi, nije bilo potrebe za Romagnolija na euru, jer jednostavno nije ni do koljena prvoj trojci repke.

Antonio Conte wants Southampton striker Graziano Pellè at Chelsea and has told his new club to make an offer next week. [Sky Italia]

NE TREBAJU GRICMAN I LAKAZET, IMAŠ PELEA

Kakav pajser, jebli te Italijani daj nekih fudbalera van jebenog romanskog plemenskog područja!!!

DOSTA JE ROMANA U ČELSIJU, DAJ GERMANA, NORMANA, DAJ I KELTE!!!!!!!!!!!!!! 

Stoka jebena ni jezik ne može naučiti, na šta će to ličiti!!!!!!

Neću da budemo kao Mančester siti, čuo sam da tamo Jaja Ture i Fernandinjo pričaju na ruskom (jer im loše ide engleski, a obojica su igrali dosta u ruskoj/ukrajinskoj ligi), ne pravite cirkus od dragog nam kluba!!

Klubovi Jaje Turea:

Olimpijakos

Monako

Barselona

Mancester Siti

Metalurg Donjeck? Ne ispravljaj kad ne znaš. :P

Metalurg Donjeck? Ne ispravljaj kad ne znaš. :P

Tamo se govori ukrajinski, ne ruski, ne frljaj se s jezici kad nesi lingvista, xexe. :P

Tamo se govori ukrajinski, ne ruski, ne frljaj se s jezici kad nesi lingvista, xexe. :P

Njih dvojica su pričali na ruskom, a to koji se jezik priča gdje to nije moja stvar. 

Malo proguglah, ipak si fulao. Eh moj Igore Turkuloviću.

EDIT~

Plus, evo ti statistika, lingvisto:

Native language of the population of the city of Donetsk as of the Ukrainian Census of 2001:

Dnevna doza Igora Turklovića alias Igi.

jiGOaxb.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.