Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Prodati Costu i dovesti Moratu je glupost.

Nisam ni mislio to nego dovesti Moratu i upariti ga s Costom,Costin sam veliki fan jer je veliki borac.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne razumijem, kakav Morata? Lik je zamjena Dybali u Juventusu :D :D :D :D :D :D . Dajte se uozbiljite. Del Bosque ga gura u prvi sastav samo zbog toga jer Španjolskoj fali pravi napadač tipa Villa ili Torres i moraju igrati sa ovakvima, imaju smiješne napadače.

Koulibaly? Romagnoli deset puta bolji.

Candreva? Nije kalibar za klub iz vrha, kao i Nainggolan. Da jesu, već bi ih netko doveo.

To jest, da ne se ne umaraju nasi? Samo bi se uhljebili i dobili jos 10 kila, znam ja nas :D

To je dobra stvar.
Onda bi se uverili koliko je Konte autoritet za kakvog se slavi.

Kosta će ionako da se ugoji.

Sta misite o Vargasu? Zasto nikad ne ganjamo igrace takvog tipa, momak prebi pizdu u Chileu..

Ganjali smo tog lika jos kad je AVB bio na klupi. Na kraju je otisao u Napoli, QPR, i gdje je vec sad. Uglavnom, ispostavilo se da nije ta klasa a mi smo kasnije uzeli Edena i Schürrlea.

Vargas ima problem sto ne moze formu iz reprezentacije da prenese u klubove u kojima igra.

Na SP 2014 je bio odlican i onda se nije culo za njega do Kope prosle godine i tamo je opet dobro igrao.

E sad ne znam kako je odigrao u Hofenhajmu prosle sezone. Koliko vidim po statistici niti se naigrao niti se nadavao golova.

Chelsea have beaten Napoli, Atlético & Inter to Antonio Candreva and have offered him a lucrative 4-year deal. [La Repubblica]

Transfer bez smisla i poente.

Meni bas ima smisla i poente, Hazard, Candreva, Willian ili da se obrnu Willi i Candreva. Vrhunska ofanzivna linija.

Razumem ja i da nam je broj opcija na trzistu smanjen. pa i da je Kandreva u dobroj formi, ali ako on i VIlian cine vrhunsku ofanzivnu liniju...

Ne znam...

Senior career* Years Team Apps† (Gls)† 2004–2007 Ternana 45 (0) 2007–2012 Udinese 3 (0) 2008–2010 → Livorno (loan) 52 (2) 2010 → Juventus (loan) 16 (2) 2010–2011 → Parma (loan) 31 (3) 2011–2012 → Cesena (loan) 18 (2) 2012– Lazio 150 (41

" Strašljivi "Candreva se vucara po posudbama u talijanskim poluklubovima otkako igra nogomet. Nek mi netko objasni svrhu transfera ovog igrača u Chelsea :D. Po čemu je on pojačanje, stvarno bih volio znati...............Daj pare za Mahreza, a ne ove spodobe

Meni bas ima smisla i poente, Hazard, Candreva, Willian ili da se obrnu Willi i Candreva. Vrhunska ofanzivna linija.

Čovek igra krilo.

Na krilima imamo... Azara, Vilijana, Pedra, Traorea, Kenedija i priča se kako Konte želi da isproba Kuadrada. Čisto sumnjam da je Kandreva upgrade u poređenu sa bilo kojim navedenim igračom.

Po nekom licnom misljenju, Morata mi se ne svidja puno kao igrac. Nije los, ali nama treba bolje od toga. Ne bih volio da Costu prodamo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.