Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Boli me uvo, imam svoje mišljenje.

Oscara i Costu treba prodati, zato jer je Costa u padu, a Oscar je jednostavno preloš. Ivanovića polagano i godine stižu, katastrofalan centaršut i neupotrbljiv je u fazi napada, nekad zabije iz prekida i to je to. Cahilla maknuti, Terrya stižu godine.
Ima više prostora za mijenjati na zimu i sljedeće ljeto nego što se čini.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ako koga treba maknit to je falcao i vidit s ivanovicem sta i kako 

dovest stopera i napadaca brzanca inace mi imamo ekipu za top cetri samo sta nznn koji k

glasine: mourinho odustaje od pozajmice hectora zeli ga u timu

mourinho zeli prodati costu matica oscara hazarda

cfc zeli aubemayonga

ako koga treba maknit to je falcao i vidit s ivanovicem sta i kako
dovest stopera i napadaca brzanca inace mi imamo ekipu za top cetri samo sta nznn koji k

glasine: mourinho odustaje od pozajmice hectora zeli ga u timu
mourinho zeli prodati costu matica oscara hazarda
cfc zeli aubemayonga

Aubameyong i reus navodno idu u paketu ili ostaju, sto se mene tice moze obojica hehe
Treba pratiti situaciju oko Reala, moglo bi dosta igrača otići, osvojila se Decima i mislim da su neki zasićeni.

Već dugo nismo napravili bomba transfer, a po svemu sudeći Bale, Isco, Ronaldo i još nekoliko bi moglo otići uskoro. Ako Mourinho ostaje, mislim da sljedeće prijelazne rokove moramo kupovati, a ne da nam City i United otimaju igrače ispred nosa. Bit će materijala

Aubameyong i reus navodno idu u paketu ili ostaju, sto se mene tice moze obojica hehe

Ne idu u paketu, nego ako jedan napusti Dortmund i drugi ce, navodno subse tako dogovorili, ali ne u isti klub.

Reus ce valjda u Barsu dok ce Pjer u Real zbog dede.. deda mu je navijao za Real i rekao je da ce po dedinoj zelji igrati tamo. Ako se dobro secam.

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/26-11-2015/fiorentina-tutti-pazzi-kalinic-che-piace-anche-chelsea-1301079920254.shtml

Povezuju nas s Kalinicem koji se preporodio u Fiorentini, naime presao je na bezglutensku prehranu, smrsavio i samim time popravio svoje igre, vise nije onaj napadac 16-erca, sada se puno vise krece, sudjeluje u igri i trpa

One season wonder napadača ima koliko hoćete

Evo sada Vardy, Kane, Sturridge, Hulk, Soldado...... a svi redom bolji od Kalinića. I nijednog ne treba dovesti. 

Gledao sam ga 10ak tekmi mozda, uglavnom ili LS ili kad SK ponekad prenosi neku Sahtjorovu tekmu i uvek je bio odlican standardno jedan od najboljih. Nadam se da cemo ako ga uzmemo proci dobro kao Bajern sa Daglasom Kostom.

Ako dodje kod nas i poveze 5 osrednjih utakmica pola foruma ce mu jebati majku u picku. Srecom, taj brat ne posecuje nas forum.

Je l' Alex AMF? Tako piše na transfermarktu. :D Bacio sam pogled samo na statistiku, dao je mnogo više golova od Williana u Ukrajini, al treba spomenuti da je Will češće asistirao tamo.

Chelsea samo treba dovesti nazad nekog igraca koji ima iskustvo u Premier ligi, Stones je odlican izbor ako bude moguce to izvesti.

Stones igra smireno, tehnicki dobar za svoju visinu.

Texeira moze doci iako ne mislim da ce dobiti sansu tako lako, trebat ce i njemu vremena za adaptaciju, pogotovo na Mourinhov nacin igre.

Btw, ako neko ima zainteresiran, prodajem duksericu 2015/16, juce mi stigla ali mala.

Velicina je M, posaljite ako hocete podatke pa vam mogu reci ako vam moze..

http://www.olx.ba/artikal/19839532/chelsea-2015-16-dukserica/

Ja sam visok oko 176 cm, imam 81/2 kg.

Teixeira, Hulk, Willian, Oscar, Douglas, Fernandinho, Neymar, sve je to "druga klasa" Brazilaca. Al ajde, kao vatrogasno rješenje dobri. Nemaju više vanserijskih igrača kao Ronaldinho, Kaka, Ronaldo i ekipa

Griezmanna svakako dovesti, ne vjerujem da ima puno talentiranijih igrača od njega. Kane i Vardy nam ne trebaju, nikad ne bi doveo napadača iz Premiershipa. U obrani Stones da, ali ne da nas natežu s njim, Varane je bolji stoper, ali bi ga morali i pošteno platiti. 

Teixeira, Hulk, Willian, Oscar, Douglas, Fernandinho, Neymar, sve je to "druga klasa" Brazilaca. Al ajde, kao vatrogasno rješenje dobri. Nemaju više vanserijskih igrača kao Ronaldinho, Kaka, Ronaldo i ekipa

Griezmanna svakako dovesti, ne vjerujem da ima puno talentiranijih igrača od njega. Kane i Vardy nam ne trebaju, nikad ne bi doveo napadača iz Premiershipa. U obrani Stones da, ali ne da nas natežu s njim, Varane je bolji stoper, ali bi ga morali i pošteno platiti. 

VEQWF4l.png

Ako dovedemo jednog igrača i očekujemo čuda bili bi ko današnji recimo Milan jadni koji je je doveo Hondu i očekivao čuda. Nama trebaju 3-4 dobra igrača, nevažno hoćemo li ih kupiti ili nekog iz akademije ubacit. Ali imamo dosta poluigrača, uključujući tu Mikela i Brazilce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.