21. novembar 2015.10 god. comment_242082 Boli me uvo, imam svoje mišljenje. Oscara i Costu treba prodati, zato jer je Costa u padu, a Oscar je jednostavno preloš. Ivanovića polagano i godine stižu, katastrofalan centaršut i neupotrbljiv je u fazi napada, nekad zabije iz prekida i to je to. Cahilla maknuti, Terrya stižu godine. Ima više prostora za mijenjati na zimu i sljedeće ljeto nego što se čini. Prijavi
21. novembar 2015.10 god. comment_242099 OK, ali i ja imam pravo da kazem da mi tvoje misljenje izgleda kao kvalitetan trol post. Zasto prodati Matica? Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242182 ako koga treba maknit to je falcao i vidit s ivanovicem sta i kako dovest stopera i napadaca brzanca inace mi imamo ekipu za top cetri samo sta nznn koji k glasine: mourinho odustaje od pozajmice hectora zeli ga u timu mourinho zeli prodati costu matica oscara hazarda cfc zeli aubemayonga Prijavi
22. novembar 2015.10 god. comment_242203 ako koga treba maknit to je falcao i vidit s ivanovicem sta i kako dovest stopera i napadaca brzanca inace mi imamo ekipu za top cetri samo sta nznn koji k glasine: mourinho odustaje od pozajmice hectora zeli ga u timu mourinho zeli prodati costu matica oscara hazarda cfc zeli aubemayonga Aubameyong i reus navodno idu u paketu ili ostaju, sto se mene tice moze obojica hehe Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242252 Treba pratiti situaciju oko Reala, moglo bi dosta igrača otići, osvojila se Decima i mislim da su neki zasićeni. Već dugo nismo napravili bomba transfer, a po svemu sudeći Bale, Isco, Ronaldo i još nekoliko bi moglo otići uskoro. Ako Mourinho ostaje, mislim da sljedeće prijelazne rokove moramo kupovati, a ne da nam City i United otimaju igrače ispred nosa. Bit će materijala Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242255 Ja sam za Jamesa Rodrigueza i Balea ako bi se kupovalo iz Reala. I eventualno Varanea. Prijavi
23. novembar 2015.10 god. comment_242259 Aubameyong i reus navodno idu u paketu ili ostaju, sto se mene tice moze obojica hehe Ne idu u paketu, nego ako jedan napusti Dortmund i drugi ce, navodno subse tako dogovorili, ali ne u isti klub. Reus ce valjda u Barsu dok ce Pjer u Real zbog dede.. deda mu je navijao za Real i rekao je da ce po dedinoj zelji igrati tamo. Ako se dobro secam. Prijavi
26. novembar 2015.10 god. comment_242482 http://www.gazzetta.it/Calciomercato/26-11-2015/fiorentina-tutti-pazzi-kalinic-che-piace-anche-chelsea-1301079920254.shtml Povezuju nas s Kalinicem koji se preporodio u Fiorentini, naime presao je na bezglutensku prehranu, smrsavio i samim time popravio svoje igre, vise nije onaj napadac 16-erca, sada se puno vise krece, sudjeluje u igri i trpa Prijavi
26. novembar 2015.10 god. comment_242503 One season wonder napadača ima koliko hoćete Evo sada Vardy, Kane, Sturridge, Hulk, Soldado...... a svi redom bolji od Kalinića. I nijednog ne treba dovesti. Prijavi
26. novembar 2015.10 god. comment_242505 Kane i Sturridge one season wonder ?????????? AAAAAAAAAAA, kane trpa li trpa, a stu, kada god je zdrav isto tako trpa. Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242564 Dobar malac, eno gledam protiv reala kapiten im postao jebo te :D Prijavi
27. novembar 2015.10 god. comment_242603 Gledao sam ga 10ak tekmi mozda, uglavnom ili LS ili kad SK ponekad prenosi neku Sahtjorovu tekmu i uvek je bio odlican standardno jedan od najboljih. Nadam se da cemo ako ga uzmemo proci dobro kao Bajern sa Daglasom Kostom. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242612 Ako dodje kod nas i poveze 5 osrednjih utakmica pola foruma ce mu jebati majku u picku. Srecom, taj brat ne posecuje nas forum. Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242615 Lijevo Teixeira Hazarda Willian u napadu Griezmann :D Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
28. novembar 2015.10 god. comment_242620 Je l' Alex AMF? Tako piše na transfermarktu. :D Bacio sam pogled samo na statistiku, dao je mnogo više golova od Williana u Ukrajini, al treba spomenuti da je Will češće asistirao tamo. Prijavi
3. decembar 2015.10 god. comment_243033 Chelsea samo treba dovesti nazad nekog igraca koji ima iskustvo u Premier ligi, Stones je odlican izbor ako bude moguce to izvesti. Stones igra smireno, tehnicki dobar za svoju visinu. Texeira moze doci iako ne mislim da ce dobiti sansu tako lako, trebat ce i njemu vremena za adaptaciju, pogotovo na Mourinhov nacin igre. Btw, ako neko ima zainteresiran, prodajem duksericu 2015/16, juce mi stigla ali mala. Velicina je M, posaljite ako hocete podatke pa vam mogu reci ako vam moze.. http://www.olx.ba/artikal/19839532/chelsea-2015-16-dukserica/ Ja sam visok oko 176 cm, imam 81/2 kg. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243076 Teixeira, Hulk, Willian, Oscar, Douglas, Fernandinho, Neymar, sve je to "druga klasa" Brazilaca. Al ajde, kao vatrogasno rješenje dobri. Nemaju više vanserijskih igrača kao Ronaldinho, Kaka, Ronaldo i ekipa Griezmanna svakako dovesti, ne vjerujem da ima puno talentiranijih igrača od njega. Kane i Vardy nam ne trebaju, nikad ne bi doveo napadača iz Premiershipa. U obrani Stones da, ali ne da nas natežu s njim, Varane je bolji stoper, ali bi ga morali i pošteno platiti. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243091 Teixeira, Hulk, Willian, Oscar, Douglas, Fernandinho, Neymar, sve je to "druga klasa" Brazilaca. Al ajde, kao vatrogasno rješenje dobri. Nemaju više vanserijskih igrača kao Ronaldinho, Kaka, Ronaldo i ekipa Griezmanna svakako dovesti, ne vjerujem da ima puno talentiranijih igrača od njega. Kane i Vardy nam ne trebaju, nikad ne bi doveo napadača iz Premiershipa. U obrani Stones da, ali ne da nas natežu s njim, Varane je bolji stoper, ali bi ga morali i pošteno platiti. Prijavi
5. decembar 2015.10 god. comment_243094 Neymar bolji od našeg čitavog veznog reda i napada zajedno, Willian izvlači prosjek :D Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243232 Ako dovedemo jednog igrača i očekujemo čuda bili bi ko današnji recimo Milan jadni koji je je doveo Hondu i očekivao čuda. Nama trebaju 3-4 dobra igrača, nevažno hoćemo li ih kupiti ili nekog iz akademije ubacit. Ali imamo dosta poluigrača, uključujući tu Mikela i Brazilce. Prijavi
6. decembar 2015.10 god. comment_243243 Rekao šef da nema namjeru dovodit pojačanja u januaru - želi izvući sezonu s ovim igračima. Planira kraj sezone a nije mu sigurno ni da će sutra sjediti na klupi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.