8. novembar 2015.10 god. comment_240775 Momci mi sa trenutnom pozicijom i bez LP za sljedeću sezonu teško da možemo da bilo kakvog top pojačanja.. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240776 Koja 3 prvoklasna igrača biste vi doveli? Ajde baš da čujem. Ali realno, nemojte spominjati neke gluposti za koje znate da su neizvodive. Mi smo propustili nekoliko vrhunskih igrača koji su bili dostupni, za mene Shaw, Sterling i Clyne u prvom redu. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240779 Griezmann, Isco i Stones. U formaciji 4-3-3. Courtois : Azpi - Zouma - Stones - Baba : Fabregas (CM) - Matic (DM) - Isco (CM) : Hazard : Griezmann (spica) : Willian I na klupi Ancelotti. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240780 Koja 3 prvoklasna igrača biste vi doveli? Ajde baš da čujem. Ali realno, nemojte spominjati neke gluposti za koje znate da su neizvodive. Mi smo propustili nekoliko vrhunskih igrača koji su bili dostupni, za mene Shaw, Sterling i Clyne u prvom redu. Jedina realna top pojačanja koja mi padaju na pamet su Griezzman i Lacazette, al moram reći da je Laca7 mnogo slabiji ove sezone nego prošle. Ali to nije najveći problem, za početak hitno treba neki trener koji će postaviti temelje za napadački fudbal do kraja sezone (i da naravno daje šansu RLC-u i još nekima), a onda na leto videti kako dalje. Ova sezona je izgubljena i nema smisla trpeti Murinja, pogotovo ako svakako hoćeš da mu daš otkaz na kraju sezone. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240781 Stoper, bio to Stones ili Varane. Pogba i Griezmann i to bi mi igrao u napadu, a ne na krilu. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240782 Čovek rekao realna pojačanja, a vi pričate o Stonesu, Varaneu i Pogbi. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240783 Pa ako Stones nije realan, onda ne znam, ajde Varane i nije toliko, Pogba sigurno ide na ljeto iz Juventusa, priča se da Barcelona nema para.. Nije toliko nerealno da dođe kod nas ako se tata Roman isprsi Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240784 Everton je odmah rekao da ne želi da ga proda, celo leto smo se razvlačili sa tim i na kraju završili sa Đilabođijem, a ne verujem da će Everton tek tako promeniti svoj stav. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240786 Stoper i napadac al pod uslovom da su obojica tehnički dotjerani.Sto se tiče stopera, dosta mi je vise izbijanja lopte ili vracanja golmanu na svaki iole manji presing protivnika.Isto vazi i za napadača,daj nam neku zvijer koja ce i pored lose igre svog tima uspjeti nesto napraviti,zabiti gol iz nicega, predriblati i slicno.Tip napadaca kakav je Costa treba imati u ekipi,ali ovo sto on radi sa svojim ponasanjem je za svaku osudu i to stvarno steti ugledu kluba. Ako bih mogao birati to bi bili Stones i Griezman.I jedan i drugi mogu po potrebi igrati desnog beka, odnosno desno krilo ili polušpicu. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240789 Kako je Stones realna opcija kad smo ga čitavo ljeto ganjali, nudili i 35-40 miliona a Everton nam nije htio prodati? Ne kažem da ga ne bih volio, samo ne vidim zašto bi sad odjednom prodali, još nama gori pod nogama pa mogu nam izvući i 70 milja ako hoće. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240795 https://twitter.com/Squawka/status/663392803620306944 Realno pojačanje? Povezivali smo se sa njim prošlog leta mislim. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240805 Ne znam kakav ugovor ima, masne pare bi se tu trebale iskeširati.. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240808 Takvi igraci su realna varijanta u slucaju da se dokopamo top4, U takvoj formi, moze da bira novi klub, tesko da bi odabrao da igra cetvrtkom. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240820 Tako je, svaki top igrač koji drži do svoje karijere neće otići u klub koji ne igra LP, prvi i osnovni faktor kojeg igrač uzima u razmatranje je igranje tj. ne igranje određenog kluba u LP, jer će veliku lovu dobiti gdje god da ode. Mi nemamo igrače koji će žrtvovati jednu sezonu svoje karijere da bi Chelsea izvukli iz blata a blato znači ne igranje LP i zato očekujem odlazak najboljih igrača.. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240864 Aubameyang je izjavio da navija za Barcelonu, voli Španjolsku i da će jednog dana igrati tamo tako da to možemo zaboraviti Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240865 Aubameyang je izjavio da navija za Barcelonu, voli Španjolsku i da će jednog dana igrati tamo tako da to možemo zaboraviti Kakve to veze ima? Može usput i do Engleske da svrati. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240867 Šta si se ti nakačio na mene? Ima momak 26 godina, minimalno do kraja sezone je u BVB, planira u Barcu, kad će onda kod nas? Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240873 Ko se nakačio na tebe? To što on želi u Barsu ne znači da će završiti tamo, i Moses izjavio da bi zaigrao za Barsu. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240880 "Sada mogu da vam kažem, imam ugovor sa Borusijom do 2020. godine, ali bih voleo da igram u Španiji. Istina je da sam obećao svom dedi koji je preminuo prošle godine da ću igrati u Španiji jednog dana. On je bio veliki navijač Real Madrida.", rekao je Obamejang. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240887 Ono sto nam hitno treba je stoper. Teri je odsvirao svoje, Zuma je sirov a Kejhil nepouzdan i nekonstantan. Taj igrac treba da bude spreman da odmah preuzme ulogu vodje na terenu, da komanduje odbranom. Smatram da Stouns nije taj igrac. Nesopran je njegov talenat, ali je on jos uvek mlad i zelen da nosi odbranu ekipe kao sto je Celsi, A njega nam cak nece ni prodati. Niti ce se on polomiti oko toga da dodje u Celsi. Ja bih probao sa Hevedesom iz Salkea. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240895 Nama fale dva kraja i sredina sudeći po prethodnim postovima. Prijavi
10. novembar 2015.10 god. comment_240991 Ja bih probao sa Hevedesom iz Salkea. Ima 28 godina. Prijavi
10. novembar 2015.10 god. comment_240994 Ima 28 godina. Nisi ti razumeo moj post. Procitaj opet. Prijavi
10. novembar 2015.10 god. comment_241024 Neka na zimski mercato ovi naši jadnici iz uprave ne ulaze bez minimalno 150 mil funti u džepu. Ne isplati se. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.