Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Koja 3 prvoklasna igrača biste vi doveli?

Ajde baš da čujem. Ali realno, nemojte spominjati neke gluposti za koje znate da su neizvodive.

Mi smo propustili nekoliko vrhunskih igrača koji su bili dostupni, za mene Shaw, Sterling i Clyne u prvom redu.

Griezmann, Isco i Stones. 

U formaciji 4-3-3.

Courtois : Azpi - Zouma - Stones - Baba : Fabregas (CM) - Matic (DM) - Isco (CM) : Hazard : Griezmann (spica) : Willian

I na klupi Ancelotti. 

Koja 3 prvoklasna igrača biste vi doveli?

Ajde baš da čujem. Ali realno, nemojte spominjati neke gluposti za koje znate da su neizvodive.

Mi smo propustili nekoliko vrhunskih igrača koji su bili dostupni, za mene Shaw, Sterling i Clyne u prvom redu.

Jedina realna top pojačanja koja mi padaju na pamet su Griezzman i Lacazette, al moram reći da je Laca7 mnogo slabiji ove sezone nego prošle.

Ali to nije najveći problem, za početak hitno treba neki trener koji će postaviti temelje za napadački fudbal do kraja sezone (i da naravno daje šansu RLC-u i još nekima), a onda na leto videti kako dalje. Ova sezona je izgubljena i nema smisla trpeti Murinja, pogotovo ako svakako hoćeš da mu daš otkaz na kraju sezone.

Pa ako Stones nije realan, onda ne znam, ajde Varane i nije toliko, Pogba sigurno ide na ljeto iz Juventusa, priča se da Barcelona nema para.. Nije toliko nerealno da dođe kod nas ako se tata Roman isprsi

Everton je odmah rekao da ne želi da ga proda, celo leto smo se razvlačili sa tim i na kraju završili sa Đilabođijem, a ne verujem da će Everton tek tako promeniti svoj stav.

Stoper i napadac al pod uslovom da su obojica tehnički dotjerani.Sto se tiče stopera, dosta mi je vise izbijanja lopte ili vracanja golmanu na svaki iole manji presing protivnika.Isto vazi i za napadača,daj nam neku zvijer koja ce i pored lose igre svog tima uspjeti nesto napraviti,zabiti gol iz nicega, predriblati i slicno.Tip napadaca kakav je Costa treba imati u ekipi,ali ovo sto on radi sa svojim ponasanjem je za svaku osudu i to stvarno steti ugledu kluba.

Ako bih mogao birati to bi bili Stones i Griezman.I jedan i drugi mogu po potrebi igrati desnog beka, odnosno desno krilo ili polušpicu.

Kako je Stones realna opcija kad smo ga čitavo ljeto ganjali, nudili i 35-40 miliona a Everton nam nije htio prodati?

Ne kažem da ga ne bih volio, samo ne vidim zašto bi sad odjednom prodali, još nama gori pod nogama pa mogu nam izvući i 70 milja ako hoće.

https://twitter.com/Squawka/status/663392803620306944

Realno pojačanje?

Povezivali smo se sa njim prošlog leta mislim.

Tako je, svaki top igrač koji drži do svoje karijere neće otići u klub koji ne igra LP, prvi i osnovni faktor kojeg igrač uzima u razmatranje je igranje tj. ne igranje određenog kluba u LP, jer će veliku lovu dobiti gdje god da ode. Mi nemamo igrače koji će žrtvovati jednu sezonu svoje karijere da bi Chelsea izvukli iz blata a blato znači ne igranje LP i zato očekujem odlazak najboljih igrača..

Aubameyang je izjavio da navija za Barcelonu, voli Španjolsku i da će jednog dana igrati tamo tako da to možemo zaboraviti

Kakve to veze ima? Može usput i do Engleske da svrati.

Ko se nakačio na tebe?

To što on želi u Barsu ne znači da će završiti tamo, i Moses izjavio da bi zaigrao za Barsu.

"Sada mogu da vam kažem, imam ugovor sa Borusijom do 2020. godine, ali bih voleo da igram u Španiji.

Istina je da sam obećao svom dedi koji je preminuo prošle godine da ću igrati u Španiji jednog dana. On je bio veliki navijač Real Madrida.
", rekao je Obamejang.

Ono sto nam hitno treba je stoper. Teri je odsvirao svoje, Zuma je sirov a Kejhil nepouzdan i nekonstantan. Taj igrac treba da bude spreman da odmah preuzme ulogu vodje na terenu, da komanduje odbranom. 

Smatram da Stouns nije taj igrac. Nesopran je njegov talenat, ali je on jos uvek mlad i zelen da nosi odbranu ekipe kao sto je Celsi,  A njega nam cak nece ni prodati. Niti ce se on polomiti oko toga da dodje u Celsi.  

Ja bih probao sa Hevedesom iz Salkea. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.