1. septembar 2015.11 god. comment_232699 Tema će biti zaključana do zime, ali već sam joj pripremio ime. jbg ljudi. Tako je kako je. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239655 Ma Falcaa prebacite u U-21 :D Što se prelaznog roka tiče kontam da ćemo se opet razvlačiti sa Evertonom oko Stonesa, mislim da je to jedino sigurno, nisam baš u posljednje vrijeme pratio spekulacije tako da ne znam koje su nam namjere. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239657 Prelazni rok ce u mnogome zavisiti od toga da li ce Murinjo ostati na klupi. Ono sto nam trebaa najvise, na sta ja kukam redovno, a sta sigurno necemo dovesti je zamena za Fabregasa. Dok mislim da bi recimo Don Karlo odmah krenuo po Iska. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239660 De mi recite što mislite o mogućem dolasku Alexa Teixeire iz Shakhtara? Već je dao izjavu da ga Chelsea kontaktirao i da bi volio doći u englesku još u siječnju. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239663 Ja nemam ništa protiv eventualne kupovine Teixeire, odličan igrač koji može pokriti krilne pozicije ali zapravo njegova primarna pozicija je iza napadača a mi tu nemamo neku konstantnost, vidimo kako je Bayern pogodio sa Costom, a kada je se taj Costa sam nudio Chelseaju mi smo ga ismijavali. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239778 Teixeira još jedan u nizu poluigrač kao Oscar i Willian. Ne hvala. Jedina dva Brazilca koja su dostojna nositi dres Chelseaja u ovom trentku su: 1. NEYMAR 2. COUTINHO Ostalo je sve talašika. Prijavi
31. oktobar 2015.10 god. comment_239783 Tako si govorio i za D.Costu koji dominira zasad... Ako u nesto nisi upucen, nemoj zajebavat bezePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239842 Tako si govorio i za D.Costu koji dominira zasad... Ako u nesto nisi upucen, nemoj zajebavat beze Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Taj Douglas Costa bi bio teška karina da je početkom sezone došao u Chelsea. I ti i ja to znamo. Otišao je u Bayern i naravno da igra dobro. Tamo je koliko toliko zdrava atmosfera.Nije Douglas Costa svjetska klasa, nego je u dobar igrač u odličnoj formi i sve mu se poklopilo. Baš kao i Maloudi u Chelseaju u sezoni 2009-2010. Jedine dvije brazilske klase trenutno su Neymar i Coutinho. Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239870 A Neymar bi bio fail u Chelsea, jedino bi se možda Coutihno skonto sa Hazardom pa bi bilo dobro.. al šta bi bilo kad bi bilo što se tiče prelaznog roka, nek dođe bilo ko samo da se nešto promeni.. jel pratio iko Stonesa kako je odigro ovu jesen, ja i zaboravio na njega Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239881 Ja sam potpuno protiv daljeg dovodjenja juznoamerikanaca u klub. Prijavi
1. novembar 2015.10 god. comment_239883 Ja sam potpuno protiv daljeg dovodjenja juznoamerikanaca u klub. Samo germanska plemena, Svabe, Englezi, pa i ove flamaske mjesavine, ali ova latinska smeca ni pod razno... Prijavi
6. novembar 2015.10 god. comment_240502 Pošto je prošlo ono vreme kad smo se utrkivali ko će pre postati nešto o transferima sad mogu da zalepim par linkova koje ja koristim i koji su kolko tolko provereni i sasvim dovoljni kao izvor informacija za svet transfera https://twitter.com/ChelsTransfer apsolutno najbolji za "recikliranje vesti" ,čuveni izvor pomoću koga sam bio ispred Gos.Posebnog :)) i recimo https://twitter.com/Agent_Edward ovaj prenosi vesti za sve,zna debelo da pogodi pre drugih https://twitter.com/HLNinEngeland ovaj je dobar za igrače iz Belgije,prenosi i vesti iz njihove zemlje telegraf obavezno čitajte,samo vodite računa da je njihov izvorni tekst,ne u okviru gosipa,isto važi i za Gardijan Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240759 Treba nam 3-5 novih igraca u januarskom prelaznokm roku, podhitno dovesti 2 odbrambena igraca. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240761 Treba skršiti lovu na zimu jer smo na ljeto propustili kupovati. Tko nema u glavi, plaća skuplje. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240764 Treba skršiti lovu na zimu jer smo na ljeto propustili kupovati. Tko nema u glavi, plaća skuplje. Pod obavezno kupiti bar 2-3 igraca ko god da nam bude trener. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240767 I to od ta tri igrača da su bar dvojica WC igrači (koliko koštalo neka košta) i jedan odličan. Dosta mi je više poluigrača i radilica. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.