Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Ma Falcaa prebacite u U-21 :D

Što se prelaznog roka tiče kontam da ćemo se opet razvlačiti sa Evertonom oko Stonesa, mislim da je to jedino sigurno, nisam baš u posljednje vrijeme pratio spekulacije tako da ne znam koje su nam namjere.

Prelazni rok ce u mnogome zavisiti od toga da li ce Murinjo ostati na klupi.

Ono sto nam trebaa najvise, na sta ja kukam redovno, a sta sigurno necemo dovesti je zamena za Fabregasa.

Dok mislim da bi recimo Don Karlo odmah krenuo po Iska.

De mi recite što mislite o mogućem dolasku Alexa Teixeire iz Shakhtara? Već je dao izjavu da ga Chelsea kontaktirao i da bi volio doći u englesku još u siječnju.

Ja nemam ništa protiv eventualne kupovine Teixeire, odličan igrač koji može pokriti krilne pozicije ali zapravo njegova primarna pozicija je iza napadača a mi tu nemamo neku konstantnost, vidimo kako je Bayern pogodio sa Costom, a kada je se taj Costa sam nudio Chelseaju mi smo ga ismijavali.

Teixeira još jedan u nizu poluigrač kao Oscar i Willian. Ne hvala.

Jedina dva Brazilca koja su dostojna nositi dres Chelseaja u ovom trentku su:

1. NEYMAR

2. COUTINHO

Ostalo je sve talašika.

Tako si govorio i za D.Costu koji dominira zasad... Ako u nesto nisi upucen, nemoj zajebavat beze

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Tako si govorio i za D.Costu koji dominira zasad... Ako u nesto nisi upucen, nemoj zajebavat beze

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Taj Douglas Costa bi bio teška karina da je početkom sezone došao u Chelsea. I ti i ja to znamo. Otišao je u Bayern i naravno da igra dobro. Tamo je koliko toliko zdrava atmosfera.

Nije Douglas Costa svjetska klasa, nego je u dobar igrač u odličnoj formi i sve mu se poklopilo. Baš kao i Maloudi u Chelseaju u sezoni 2009-2010.

Jedine dvije brazilske klase trenutno su Neymar i Coutinho.

A Neymar bi bio fail u Chelsea, jedino bi se možda Coutihno skonto sa Hazardom pa bi bilo dobro.. al šta bi bilo kad bi bilo

što se tiče prelaznog roka, nek dođe bilo ko samo da se nešto promeni..

jel pratio iko Stonesa kako je odigro ovu jesen, ja i zaboravio na njega

Ja sam potpuno protiv daljeg dovodjenja juznoamerikanaca u klub.

Samo germanska plemena, Svabe, Englezi, pa i ove flamaske mjesavine, ali ova latinska smeca ni pod razno...

Pošto je prošlo ono vreme kad smo se utrkivali ko će pre postati nešto o transferima sad mogu da zalepim par linkova koje ja koristim i koji su kolko tolko provereni i sasvim dovoljni kao izvor informacija za svet transfera

https://twitter.com/ChelsTransfer

apsolutno najbolji za "recikliranje vesti" ,čuveni izvor pomoću koga sam bio ispred Gos.Posebnog :))

i recimo

https://twitter.com/Agent_Edward

ovaj prenosi vesti za sve,zna debelo da pogodi pre drugih

https://twitter.com/HLNinEngeland

ovaj je dobar za igrače iz Belgije,prenosi i vesti iz njihove zemlje

telegraf obavezno čitajte,samo vodite računa da je njihov izvorni tekst,ne u okviru gosipa,isto važi i za Gardijan

Treba skršiti lovu na zimu jer smo na ljeto propustili kupovati. Tko nema u glavi, plaća skuplje.

Pod obavezno kupiti bar 2-3 igraca ko god da nam bude trener.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.