Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Neka treba proširivati bazu navijača,a to što imamo 4 boda iz 4 utakmice nema veze bitno je da imamo navijača.Navijači se mogu i drugačije privući uspjesima pola mog grada svršava na barcu i real.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nemoj te ljudi to pisati jer tako trujete forum evo ja sam ga danas otrovao sa veliko dozom, kaže chiba da je ovih dana forum osjetljiv na otrov zvani "istina", tako da molim vas prestanite da trujete forum sa pričom o tome da imamo 4 boda iz 4 utakmice već pišite da se veselite zato što ćemo imati više navijača u Kini ili Senegalu.

Da je kupovanje Kineza solucija za marketing i veći priljev novca to bi odavno uradili marketinški jači klubovi od nas kao što su Real, Barcelona i ManU. Što oni ne dovedu Kineza???

Da je kupovanje Kineza solucija za marketing i veći priljev novca to bi odavno uradili marketinški jači klubovi od nas kao što su Real, Barcelona i ManU. Što oni ne dovedu Kineza???

zato što smo mi otkrili ameriku, oni su glupi haha

Nemoj te ljudi to pisati jer tako trujete forum evo ja sam ga danas otrovao sa veliko dozom, kaže chiba da je ovih dana forum osjetljiv na otrov zvani "istina", tako da molim vas prestanite da trujete forum sa pričom o tome da imamo 4 boda iz 4 utakmice već pišite da se veselite zato što ćemo imati više navijača u Kini ili Senegalu.

dečko ideš na ignore do daljnjeg,prvi čovek posle Caeta,svaka čast  ,nemam nameru da se raspravljam sa tobom ako ćeš da nastaviš sa tim tonom

dečko ideš na ignore do daljnjeg,prvi čovek posle Caeta,svaka čast  ,nemam nameru da se raspravljam sa tobom ako ćeš da nastaviš sa tim tonom

Mene si stavio na ignore??? Sram da te bude!!! Hahaha

Reko sam ja, kako klub tako i forum. Sve u kurcu u zadnje vrijeme. Ohladite malo glave...

Chiba je u pravu, vjerovatno, al jebote kinez i sponzor ako se mi okrecemo kao tom nekom unapredjenju kluba, a ovamo licimo na jebanu granadu (vrijedjam ih cak) 

Sto kaze cae sto ostali top klubovi to ne rade, jebo te i kinez i njihov sponzor moguci, a i baza navijaca. Sta kinez zna sta je fudbal

Naj bolje bi bilo da nikoga ne doedu i gotovo, nema tog igrača koji bi nas izvukao iz krize ni Pogba ni Stones a ni bolji od njih 

Počeli smo sličiti na Arsenal prije par godina kada su oni kupovali smeće od igrača tipa Frimpong, Djurou, Flamini, Arteta, Sanogo. Znači ovaj transfer s Džabalaladom je u rangu nabrojanih.

Počeli smo sličiti na Arsenal prije par godina kada su oni kupovali smeće od igrača tipa Frimpong, Djurou, Flamini, Arteta, Sanogo. Znači ovaj transfer s Džabalaladom je u rangu nabrojanih.

Mislis na Dzavaharlala Djilobodjija?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.