Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Chelsea are pushing to conclude a £14m deal with Bundesliga side Augsburg for left-back Abdul Baba Rahman. (Source: Evening Standard).

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ne očekujte da nekog dovedemo sve dok se neki igrač ne proda,to mislim pre svega na sredinu terena(tipa Mikel) pa i to desno krilo(mozes,Kvadrado),ostaje politika one in one out

vidim da se ovaj Umtiti iz Liona i dalje stidljivo javlja ali on je sad izgleda produžio ugovor do 2019

vamo se Baba stalno koprca,samo ,The Guardian je juče spomenuo da se po njega kreće

sky o tome i dalje ćuti,mada oni se ionako uvek na kraju javljaju 

btw ovog Babu nenormalno hvala,ali baš baš

Joao Moutinho dobio dozvolu Monaca da napusti klub.

Dobar igrač.

E taj bi bio dobra zamena za Faba, još gledam cenu prema tm-u, dvadeset milki (evra), smešno.

Nadam se da mozemo lapiti Stonesa. Prvo to, pa onda kad prodamo Luisa traziti nesto kvalitetno, home grown po mogucnosti i da se preziva Bertrand. Bez zajebancije, pojeli smo govno zesce tu.

Mislim da ce trebati jos jedan jak igrac na sredini, mozda i vise nego na krilu desnom.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Odličan igrač, ali izgleda da tu Arsenal već završava posao..

Šta će im? Zar oni već nisu prenatrpani u sredini? :O Kokelan, Vilčer, Kasorla, Ezil, Rosicki, Remzi, Flamini

onaj target iz Sautemptona je zanimljiv talenat nego što je sad u senci bertranda ali bez sumnje biće za koju godinu dobar igrač

Lik je nekoliko meseci mlađi od Shawa.

Šta misliš da nam on postane sledeći ... target hehe, kad ode Luis.

ma "odrali" bi nas veruj mi i bez toga,čitam kako kad stvari koje objavljuje jedan njihov navijač i kolko tolko mi je poznato njihovo razmišljanje,ono ne bi bio papreno skup al ne verujem da bi išo ispod 10m funti 

pa za onog Čembersa je Arsenal platio skoro 20m evra ,jedini način kako možeš sad jeftino da prodješ kod njih je da ugrabiš igrača dok ne potpiše/produži ugovor kao što je Livči sad kupio Klajna

pa jebem li ga,pitaj klub onda,mada nije to strašno,u teoriji ne to ne znači da ovaj neće dobiti prilike  :D mada svi znamo kakav smo mi to klub  =;   :D   ,njemu je tek 17 ,Bane ima 31,ovaj da uleti u klub i sa 20 nije problem ...u teoriji  :D  jer mi ako dodje baba imamo "samo" 3 beka 

na drugu stranu,nemojte da vas zavarava tolko to njegovo uzdizanje,jeste on dobar,Relo zna,zajebavali smo se nekom prilikom za njega na SB,ne sećam se koja utakmica je bila,znači neverovatno je brz,kao metak ali kao i većina tih klinaca iz u21 tima ima problem sa fizikalijama,možda to izgleda dobro na tom nivou al slab je on još fizički za prem,jedini izuzetak je verujte mi RLC i eventualno Kolket tek onda Solanke recimo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.