11. juli 2015.11 god. comment_224293 Jose Mourinho frustrated with board over lack of new signings http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11733314/Chelsea-transfer-news-and-rumours-Jose-Mourinho-frustrated-at-lack-of-signings.html I treba svi kupuju osim nas evo Man utd je kupio svinju(Schweinsteiger) a mi ništa Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224301 biće kme,kme kad budete u decembru govorili što nismo doveli igrače. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224310 Jose Mourinho in talks to sign Valencia defender Nicolas Otamendi [Superdeporte] Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224315 Pa ko mu brani da kupuje, cuj frustrated, ne kontam :S Ima on sigurno svoje želje ali ako je frustriran to je vjerovatno iz razloga što uprava ne uspjeva dogovoriti pojačanja, jbg prošle godine smo sve pošamarali i doveli pojačanja koja su nas doveli do titule a prelazni rok nije bio ni počeo, zato sada kanalimo. Nekako niti ima spekulacija a da ne govorimo o konkretnim vijestima.. Nekako svaki dan očekujem neko naše aktiviranje na tržišu ali ništa, evo dovođenje rezervnog golmana se odužilo ko da kupujemo vanzemaljca. I ja sam frustrated zbog toga :D Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224316 Sto se tice igraca iz prve postave samo nam krilo nedostaje.Kvalitetno a jeftino na trzistu nema.Zato stagniramo.Ostalo je su sve back-up pozicije i fazon je koga dovesti da je dobar a da bi sjedio na klupi. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224317 Sto se tice igraca iz prve postave samo nam krilo nedostaje.Kvalitetno a jeftino na trzistu nema.Zato stagniramo.Ostalo je su sve back-up pozicije i fazon je koga dovesti da je dobar a da bi sjedio na klupi. Zato treba iskeširati veliku lovu za to krilo i dovesti kapitalca, nekog ko će biti u stanju da malo rastereti Hazarda, nekog ko će desnoj strani napada donijeti bar 50% onog što Hazard nudi lijevoj strani. U slučaju izostanka Hazarda mi nemamo krilnog igrača na kojeg se možemo osloniti i od kojeg možemo očekivati neki gol, zato tu treba pljunuti veliko obeštećenje i da budemo kompletnija ekipa. Klupa se može lako pojačati samo treba ubosti, recimo nije loš Sissoko iz Newcastlea, univerzalac koji ima kvalitet, za odbranu dovesti ili nekog talentovanog igrača koji je potencijal ili nekog za prvu postavu, ne znam šta se dešava sa Vlaarom, mislim da je on slobodan ili sam ga pomješao sa nekim. Šteta što umjesto Cuadrada nismo doveli Bolasiea, mnogo jeftinija opcija a čovjek kida.. Kao što sam već govorio, Grizmann ili Sterling moraju biti cilj broj 1, rivali se pojačavaju a mi čekamo ostatke.. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224319 To su stvari koje se resavaju interno, ne kukanjem za novine. Evo Roman se preznojio sav kad je procitao ovaj clanak, koliko sutra daje 200 miliona. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224322 Murinjo idiot ako nece da dovede Grizmana ili Rojsa neka da priliku Bertrand Traoreu taj ce da postigne vise golova od Oskara i Vilijana zajedno to mogu da potpisem. Relo nemoj mi brisati post, on vrijeđa oca, onda mogu i ja istom mjerom njemu.. Al evo bit cu blazi sada.. Ti si idiot. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224327 Chelsea are considering making a move for Pedro. The forward has struggled for game time at Camp Nou with the Blues pondering a €20m (£14m) bid. MARCA Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224328 Ma daj bre zakacite se za sterlinga ili eveeentuaalno za reusa i beton. Kakav jebote pedro i kurac visePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
12. juli 2015.11 god. comment_224402 Pedro je je igračina poštujem svačije mišljenje ali ovo što je Bari gore napiso to nemogu vjerovat još sam napiso pratite li vi Barcu pa kako ti gledaš utakmicu ako misliš da je loš? Ovo je istina sve gore, covjek je parazit kluba, ne mogu ga izbaciti iz tima nikako. Pa Alexis za njega je Messi. Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224575 http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/7/12/8937669/chelsea-set-to-sign-naouir-ahamada Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224643 Atletico are also interested in Salah, with their pursuit set to increase should they sell Griezmann, which could be done quickly (GdS) #CFCPoslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
13. juli 2015.11 god. comment_224675 Ma jebo to, uzimamo sjajnog velemajstora Pedra koji je odrastao uz odlične igrače i koji je do prošle godine bio vođa navale barselone i jedan je od najboljih krilnih igrača hehe Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224822 12m potrosili na nathana i begivica a 16.3 zaradili ba hazardu cechu i mceachranu Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224835 Posluje se u plusu haveru moooj. Nemoj da kojim slucajem budemo na glasu velikih potrosaca. Ili jednog od takvihPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224844 Golazo Goal are reporting Chelsea have managed to agree a fee for the transfer of Raphael Varane. Prijavi
14. juli 2015.11 god. comment_224864 Isti izvor navodi da Bale želi u Chelsea, a Messijeva mama izjavljuje da je njegov san oduvijek bio da nosi plavi dres. Otkako se Champions pojavio Negrosport je dobio 200% na popularnosti :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.