Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa ko mu brani da kupuje, cuj frustrated, ne kontam :S

Ima on sigurno svoje želje ali ako je frustriran to je vjerovatno iz razloga što uprava ne uspjeva dogovoriti pojačanja, jbg prošle godine smo sve pošamarali i doveli pojačanja koja su nas doveli do titule a prelazni rok nije bio ni počeo, zato sada kanalimo. Nekako niti ima spekulacija a da ne govorimo o konkretnim vijestima..

Nekako svaki dan očekujem neko naše aktiviranje na tržišu ali ništa, evo dovođenje rezervnog golmana se odužilo ko da kupujemo vanzemaljca.

I ja sam frustrated zbog toga :D

Sto se tice igraca iz prve postave samo nam krilo nedostaje.Kvalitetno a jeftino na trzistu nema.Zato stagniramo.Ostalo je su sve back-up pozicije i fazon je koga dovesti da je dobar a da bi sjedio na klupi.

Sto se tice igraca iz prve postave samo nam krilo nedostaje.Kvalitetno a jeftino na trzistu nema.Zato stagniramo.Ostalo je su sve back-up pozicije i fazon je koga dovesti da je dobar a da bi sjedio na klupi.

Zato treba iskeširati veliku lovu za to krilo i dovesti kapitalca, nekog ko će biti u stanju da malo rastereti Hazarda, nekog ko će desnoj strani napada donijeti bar 50% onog što Hazard nudi lijevoj strani. U slučaju izostanka Hazarda mi nemamo krilnog igrača na kojeg se možemo osloniti i od kojeg možemo očekivati neki gol, zato tu treba pljunuti veliko obeštećenje i da budemo kompletnija ekipa. Klupa se može lako pojačati samo treba ubosti, recimo nije loš Sissoko iz Newcastlea, univerzalac koji ima kvalitet, za odbranu dovesti ili nekog talentovanog igrača koji je potencijal ili nekog za prvu postavu, ne znam šta se dešava sa Vlaarom, mislim da je on slobodan ili sam ga pomješao sa nekim. Šteta što umjesto Cuadrada nismo doveli Bolasiea, mnogo jeftinija opcija a čovjek kida..

Kao što sam već govorio, Grizmann ili Sterling moraju biti cilj broj 1, rivali se pojačavaju a mi čekamo ostatke..

Murinjo idiot ako nece da dovede Grizmana ili Rojsa neka da priliku Bertrand Traoreu taj ce da postigne vise golova od Oskara i Vilijana zajedno to mogu da potpisem.

Relo nemoj mi brisati post, on vrijeđa oca, onda mogu i ja istom mjerom njemu.. Al evo bit cu blazi sada..
Ti si idiot.

Chelsea are considering making a move for Pedro. The forward has struggled for game time at Camp Nou with the Blues pondering a â‚¬20m (£14m) bid.

MARCA

Ma daj bre zakacite se za sterlinga ili eveeentuaalno za reusa i beton. Kakav jebote pedro i kurac vise

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pedro je je igračina poštujem svačije mišljenje ali ovo što je Bari gore napiso to nemogu vjerovat još sam napiso pratite li vi Barcu pa kako ti gledaš utakmicu ako misliš da je loš?

Ovo je istina sve gore, covjek je parazit kluba, ne mogu ga izbaciti iz tima nikako. Pa Alexis za njega je Messi.

Posluje se u plusu haveru moooj. Nemoj da kojim slucajem budemo na glasu velikih potrosaca. Ili jednog od takvih

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.