10. juli 2015.11 god. comment_224144 Reports in Spain say Jose Mourinho is trying to hijack Nicolas Otamendi's move to Man United. #CFC Što bi ovo bilo dobro da se desi HAJMO Jorge Mendes MOŽEŠ TI TO. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224171 Otamendi je vrh igrač, kada je Primera u pitanju najviše volim pogledat utakmicu kada igra Valencia, mogu reći da je Otamendi stvarno dobar igrač. On bi mnogo koštao, ali ako bi došao sumnjam da bi bio rezerva, neko bi izletio iz prve postave 99%. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224179 Koliko ja znam Vanensija trazi 50 mil. evo nasao sam, izvor espn: "Valencia do not give in to pressure from any agent or any comments," Salvo said via the club's Twitter account. "Valencia's position will always be the same. If Otamendi wants to leave he will have to say it publicly. "If he wants to go he will have to come to the club, not an agent, and pay what the club decide he is worth, which is €50 million at least, and with the payment structure that Valencia decide. "Otamendi is a Valencia player and we are extremely happy with him. Valencia have not received any offer. In any case Valencia are very happy with the player and we would like that he sees out his contract with us." Odma da se zna da od ovoga nema nista! Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224184 183 mi nekako deluje prenisko za PL stopera... Sem toga je izuzetno kvalitetan igrac. DOduse, ni njegov partner iz odbrane ne zaostaje, nimalo. Primera ove sezone ima najbolji izbor mladih stopera otkad pamtim.... Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224185 Klauza mu je £36million http://http://metro.co.uk/2015/07/10/chelsea-boss-jose-mourinho-hijacking-nicolas-otamendis-manchester-united-transfer-5289091/ Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224187 Njega ako dovedemo bit će najbolji transfer ljetnog prijelaznog roka. Igrač koji nam je potreban, mete, fantastičan stoper, mislim da bi trebali dati za njega 30M funti jer vjerujem da bi to Valencia prihvatila, a nije da ne možemo dati toliko za njega jer teško ćemo naći boljeg ili jednako kvalitetnog za tu cijenu. [media]https://www.youtube.com/watch?v=w6WScpeCAik[/media] Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224198 U slučaju da Remy napusti klub a postoje realne šanse za to, šta onda uraditi? Ja mislim da će se onda krenuti po Austina. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224200 Moje zelje su Otamendi i Isco. Sa tim igracima bi sto posto dobili na kvalitetu i to taman na mjestima gdje nam to treba. Naravno ako ode Remy mozemo dovesti nekog slicnog, mada prije bih volio da ostane Remy. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224203 http://www.espnfc.com/story/2518607/atletico-madrid-set-to-sign-monaco-star-ferreira-carrasco Atletico blizu dovođenja Ferreire Carrasca iz Monaca. Znači li to da Griezmann napušta Atletico? Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224207 Carrasco je ako se ne varam krilni igrač, dok Simeone Grizmanna koristi kao drugog špica u formaciji 4-4-2. Nekako mi ide više da Carrasco dolazi kao zamjena za Turana. Bilo bi dobro da dolazak Carrassca znači lakše puštanje Grizmanna, ali vidjećemo.. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224214 Prespori su nasi ovog leta, tesko da ce ista ubosti, da valja. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224220 Ja sve nekako nadam da ćemo krenuti po Sterlinga ili Grizmanna ali ništa, iz dana u dan samo neki polovnjaci.. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224230 Mi kao ekipa plačemo za dobrim ljevakom koji ce igrati na desnom krilu.To bi nam dalo dodatne opcije u napadu i bili bi sigurno bar 15-20 % jaci.Najgore je sto ih nema na trzistu,barem ne dostupnih a da su pri tome dobri i formirani igraci. Prijavi
10. juli 2015.11 god. comment_224235 Murinjo idiot ako nece da dovede Grizmana ili Rojsa neka da priliku Bertrand Traoreu taj ce da postigne vise golova od Oskara i Vilijana zajedno to mogu da potpisem. Prijavi
11. juli 2015.11 god. comment_224282 Otamendija bih odmah potpisao. Odličan igrač, bio bi pojačanje sigurno. I onda kupiti krilo jedno i to je to, po mogućnosti Griezmann. :D Prijavi
11. juli 2015.11 god. Autor comment_224284 Kada bih već birao štopera iz Španije uzeo bih : On i Zouma štoperski par za narednih 10tak godina. Ko je pratio Bilbao i Primeru upoznat' je sa kvalitetima dotičnog štopera. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.